Ista situacija, upravo primetih to.Jel zna neko zašto mi (od juče) u notifikaciji više ne stoji info da je dostupan upgrade sa MM-a na Nougat? Zbog paranojeda ne fasujem boot loop, ga nisam instalirao. Sad kad odem u system updates>check for update, piše your system is up to date (a na MM-u je).
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Meni npr nije hteo da priča uopšte, samo traži po netu šta kažem.Sta se desilo sa Google Now aplikacijom na 7.1? Sve sto kazem trazi po internetu, dok je pre dosta zadataka mogla da izvrsi. Jeste da je nepotrebno, retko ko ce da prica sa telefonom ali bas me razocaralo
Isto potpuno i meni. Nece da prica nista, samo trazi po netu sve, cak i ono sto nema veze sa netom. Aj sad cu da probam i jaMeni npr nije hteo da priča uopšte, samo traži po netu šta kažem.
Duže vremena to trajalo, i juče uzmem par puta promenim jezik, pa vratim na en us, i na kraju proradilo.
Ko ocenjuje lepotu i kako?Na 5x nije steta case staviti, niti je lijep niti kvalietan
To je Stjepan, pusti ga. Nema on 5x.Ko ocenjuje lepotu i kako?
A drugo, na osnovu čega si izveo zaključak da nije kvalitetan, je li ti otpalo nešto, izgulila se slova, imaš zazore od cm, škripi, uvija se?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari