Šta je novo?

LG Nexus 5X

kako nije? zar nije i kristal to rekla u reviewu... da je uvek na auto

Imas klip na YouTube gde onaj vagnel sa pocket now kaze da na xl ostaje a na pixelu ne :)

Pa nije na pixelu tako.. makar na xl :)

Ma bre auto hdr + i hdr+ ne mogu ni da se porede ,ni blizu nisu.

Vraćam se na stock kameru ,ne mogu stalno da menjam setingse

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
zasto ne mogu da se porede.Koji mod je bolji i po cemu?

Sent from my LG Nexus 5X

Drukcije slike se dobijaju sa ahdr+ i hdr+. Meni lepse izgledaju sa hdr+.

Sent from my Nexus 5X

Pisem sa galaxy s1 pa cu pokusati plasticno da objasnim :)

Bez HDR npr slika je za 5.
Auto HDR+ 7.5
HDR+ 10 :)

U principu, na auto su highlightsi prilično izraženi, dok je na HDR+ On lepše i prirodnije... Na HDR+ On možda može biti za nijansu više graina (noću), ali ga svakako uvek treba imati na On umesto na auto.

Može neko da mi da link do xda teme da skinem onu stariju verziju apk ?

To je to ,hvala :)

Jasta :D od kud znas? ;)

Nema vise kontenera [emoji13]

Auto HDR+ odradi mode kad treba, isto kao i Auto Flash. Vi (loznica™ i co ®) pricate kao da su dvije razlicite tehnologije obrade slika. Zato su i stavili AHDR+ jer nema potrebe uvijek za taj mode, pogotovo po danu.

Prolazim cesto tu, ortak zivi gore kod groblja, a i ja sam u komsiluku na brdu. xD

Sent from my m8 using Tapatalk
Pa lepo komso,da se zna da nas ima.i ovde ;) a i za moguce kombijacije i transakcije ;)

@PixelG i ja to mislim,jer deluje kao najlogicnije.Da je razlicit tip obrade fotke drugacije bi se zvao sam mod slikanja valjda.

Sent from my Sony Z5

Pa dobro mislis, a jos bolje znas! :D

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Lol bre ,nisu isti modovi. Kacio sam slike. @luka priča kako treba :)

Pri tom bih rekao da je auto hdr dosta bliži hdr off nego hdr on

Je l' probao neko kameru od stratosa semaphorea. Footej Camera.

Znam da stratos yebe kevu, vrijedi probati.[emoji490]

Nego telep moze li se sprikeciti da Camera ne pravi prazne foldere u DCIM, sa imenom kao maziv slike.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pri tom bih rekao da je auto hdr dosta bliži hdr off nego hdr on

ja sve vreme pricam o modovanoj kameri gde je ahdr+=pixelov profil bez shutter laga (uvek upaljen hdr+), a hdr+ je normalan profil (skinut valjda sa 6p za jos bolju obradu). evo pa uporedite, ja bar na mom monitoru ne mogu da vidim neku bitnu razliku. mozda eventualno kad je jako slabo osvetljenje ali i to cu testirati. ovo sa imgur je auto profil sa defaultne kamere koji pali hdr+ po potrebi a kao sto se da videti kamera je odlucila da ne upali hdr+ u toj situaciji

IMG_20161119_065401.jpgIMG_20161119_065354.jpgIMG_20161119_065446.jpgIMG_20161119_065450.jpg

Poslednja izmena:
Dobra (ali dosadna 1000000x viđena [emoji23] ) slika.

Pišite tom liku na XDA da ga čvoruga moli da sredi EIS.

Ima li još neko problem sa ažuriranjem profilnih slika kontakata na Viberu? I brat je imao isti na svom 5X, prošli put sam ga riješio reinstalacijom, ima li neko praktičnije rješenje? Ažuriranje kontakata i brisanje keša ne pomaže.
Isto mi se dešavalo na 7.0 i sad na 7.1.1.

Poslednja izmena:
@kvu

Istu modovanu kameru sam ja koristio i ogromna je razlika ahdr+ i hdr+. Ako ne možeš da vidiš razliku odgledaj review kristal key na youtubu vezan za pixele.

Uzeo sam usb-usb type c kabl, interesuje me kako da proverim da je siguran za prenos podataka sa laptopa. Da li ne sme da povuce vise od 2A? Skinuo sam neku aplikaciju koja mi izmerila 1,5A kada je povezan na punjac.

USB Type-C - Type-C ne podleže proveri ...
Za ostale checkr aplikacija.

Vrh Dno