Šta je novo?

LG Nexus 5X

^^
Pa ono ,vukao deo na roze.. standardni problem na nekim amoledima.

Šta znam ,prija mi za sada ips na 5x. Deluje dosta dobro. Jedino što je na 6p dosta bolja vibracija. Zvuk još nisam testirao ,ali to nije verovatno ni za porediti :)

Digao sam mob odmah na 7.1.1 ,lepo radi :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem na 7.0, da se nekada zvuk sam od sebe utisa mnogo, pomaze samo restart, dzabe pojacavanje?
Desilo mi se vec par puta...

Kazem ja, ti si trebao biti beta tester u googlu, ne znam sta ti radis svom telefonu, al mislim da nema baga koji ti nisi imao, usput jel koristis stok rom ili i dalje koristis onaj "stok'' rom sa xda.

^^
Pa ono ,vukao deo na roze.. standardni problem na nekim amoledima.

Šta znam ,prija mi za sada ips na 5x. Deluje dosta dobro. Jedino što je na 6p dosta bolja vibracija. Zvuk još nisam testirao ,ali to nije verovatno ni za porediti :)

Digao sam mob odmah na 7.1.1 ,lepo radi :)

Meni je prvi primerak bio zukcastiji, a kod ortaka 5x je roze, kod devojke nije.

Ово је послао 6п!

Ma samo sam pitao da se ne desava jos nekom, da znam na cemu sam.

Nemam vremena nikako, sve hocu da se prebacim na sve 100 posto zvanicno, ali nikako da sednem i da odradim to... Ono mi bilo najjednostavnije,samo flesnem i to je to...

Jel ima neko problem na 7.0, da se nekada zvuk sam od sebe utisa mnogo, pomaze samo restart, dzabe pojacavanje?
Desilo mi se vec par puta...

Meni se upravo sada desilo .. ali zvuk nestane skroz ,odem u setings i pomerim slajder nazad ili napred i pojavi se :)

Ali ja sam na 7.1.1 beta.

Nista od toga mi se nije desilo, jedino mi se onaj safe volume iznenada sam ponekad upali, pa smanji jacinu muzike.

ok otkrio sam da se drain tj. wakelock-ovi dešavaju isključivo kada je prikačen na wifi. sad sam probao i da ugasim u lokaciji wifi i bluetooth scanning. ako neko možda zna šta je u pitanju neka viče :)

Da li "furati" stock root-ovan ROM na Nexus-u ili ici na custom varijantu sa nekim custom kernelom?
Ja uzeh telefon za PureNexus 7.0 i njegovim kernelom.

Ok, cekam da mi stigne Type-C na standard usb kabl, da mogu da povezem sa kompom pa cu da izucim proces flesovanja Nexusa :)
Kakva je baterija na 7.1.1?

Ako nije bolja nije ni lošija u odnosu na 7.0 :)

Jel palite vi ovaj data saver, jel radi posao? On gasi neke procese u pozadini koji trose internet?

Sent from my Nexus 5X

Prva prespavana noć, na 8h wi fi skinuo 2% i pored beckup 900.000 poruka sa wa oko 2am. Kada bi ovako spavao svaku noć ,eh :)

Ajde ko koristi cromu neka lupi neki ss onog dela sa podešavanjima za notifikacije... Mrzi me da kopam po netu...

Ajd neka mi da neko link sta sve treba da uradim da bih instalirao taj chromi,na telefonu mi je ova beta 7.1.1..

Sta se desava na xda sa onoliko brick-ovanih 5X? Jel su svi pokusali 7.1.1 dirty flash ili sta?

Ko ce znati šta rade ahmedi sa xda.

Sent from my Nexus 5X

Kako stižu poruke na wa/viber na 7.1.1?
Je l' i dalje samo pokazuje prvu u notif, iako je primljeno više poruka?
Trebalo bi da je do aplikacija, al' otkud znam, ne mogu da verujem da nisu mogli da srede to do sad ***

Do apk. Na wa je samo poslednja

Koji custom kernel preporucujete? Ja imam ovaj sto dolazi uz poslednji PureNexus?

Otkrio sam jedan problem sa mobom ,ne znam da li je do njega ili 7.1.1. naime upload na wi fi mi uopšte ne radi ili ide 0.01.. Laptop sve regularno ista wi fi mreža i rooter ,lte regularno ide upload.
Da li je neko čuo nekada za sličan problem ?

Nazad
Vrh Dno