Šta je novo?

LG Nexus 5X

Izasao je odlican rom Xperianz baziran na poslednjem buildu sedmice.
Znaci rom je wow sto se tice modova i podesavanja,dosta stvari sa Xperia telefona +i ovako dosta podesavanja.
Imate temu na XDA o Nexusu u odelju android development.
Jos samo da vidimo kako ce baterija da sd pokaze.

Taman htedoh da se vratim na full stock, istestiraj pa javljaj :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hocu :) za sada je sve extra.Rom dolazi pored stock sa integrisanim Pixel i Xperia launcherom koji ima mogucnost postavljanja custom ikonica sto je cool stvar bas i ono sto je meni bas gotivno tema u settings moze da se promeni u crnu i izgleda mocno. [emoji41]

Sent from my Google Nexus 5X using Tapatalk

Pure nexus kod mene sljaka vec par dana extra...

Znaci rom je wow sto se tice modova i podesavanja,dosta stvari sa Xperia telefona +i ovako dosta podesavanja.

Gledam prvo hoces da vracas sa N na MM, nidje veze. Sad stavljas Xperia wanna be ROM na NExuS... Nidje veze x2 :d

Zasto si kupio 5x? :D

Da li mislite da je sada dobar trenutak da se kupi 5X ili treba sačekati malo da padnu cene zbog novih telefona? Zanima me da li mi se isplati čekati, ili da uzmem odmah ako neće prevelik pad cena biti.

Gde više da padne sunce ti

Sent from my Nexus 6P

Da li mislite da je sada dobar trenutak da se kupi 5X ili treba sačekati malo da padnu cene zbog novih telefona? Zanima me da li mi se isplati čekati, ili da uzmem odmah ako neće prevelik pad cena biti.

Ma neće cena da ide dole mnogo (i sada je najbolji odnos uloženo/dobijeno) - slobodno kupi ;)

Neće padati puno cene. Pitanje i kakva će dostupnost biti, pošto se verovatno više ne proizvodi...

Koliko vise da pada cena?
Telefon je prakticno dzabe za ono sto nudi.

Skoro trecina od 100 iljada dinara, idi bre [emoji23]

Sent from my D6503

Novi nece mnogo padati,barem u narednoj godini dana.Samo sto ce imati vise polovnih po oglasima,za verovatno jos pristupacnije cene.Sada je tesko naci polovan 5x ,a i to sto ima cene oko 200e :) . Ja sam imao srecu pa u jednom lokalnom servisu naleteo na jedan,vodi se kao polovan(a tel.nije radio 2- 3 dana sigurno) od 32gb za 200 e .

Novi nece mnogo padati,barem u narednoj godini dana.Samo sto ce imati vise polovnih po oglasima,za verovatno jos pristupacnije cene.Sada je tesko naci polovan 5x ,a i to sto ima cene oko 200e :) . Ja sam imao srecu pa u jednom lokalnom servisu naleteo na jedan,vodi se kao polovan(a tel.nije radio 2- 3 dana sigurno) od 32gb za 200 e .
Ja trazio za drugara telefon pre nedelju-dve i nalet na 32gb za 170-180e i uzme.. Treba samo imati srece :D

Џисуз Крајст каква наказа од РОМ-а, подсетио сам се оних ЈБ ромова на шљамсунгу. Ја сам пријавио девелопера да му се оно склони са сајта.

Samo sam cekao ovakav komentar :)

Da li se isplati prelazak sa Xiaomi Mi4c na 5x?
Ne, za jedan 5x mozes da kupis dva mi4c, s obzirom da imaju isti procesor, istu kolicinu ram-a, a ono sto je bolje kod 5x je android podrska, malo veci ekran i mozda bolja kamera. Meni vrlo sitne razlike za toliku razliku u ceni.

Poslednja izmena:
Onda da čekam da još malo padnu cijene 6P na proljeće :D

Ne, za jedan 5x mozes da kupis dva mi4c, s obzirom da imaju isti procesor, istu kolicinu ram-a, a ono sto je bolje kod 5x je android podrska, malo veci ekran i mozda bolja kamera. Meni vrlo sitne razlike za toliku razliku u ceni.
Možda bolja kamera ?
Druga stvar je što xiaomi nema multitasking..

i MOZDA bolja kamera :-D

Zakljucak - isplati se prelazak. :D

Nexus 5X TapaTalking

i MOZDA bolja kamera :-D

Pa bolje valjda sto sam je naveo i kao "Mozda", nego da je uopste nisam stavio kao prednost 5x. Meni licno kamera nije trebala ni na jednom telefonu do sad, posto je takoreci nisam ni koristio, pa sam zato rekao "Mozda", jer ne volim da uporedjujem kamere, ali tesko da je losija od sony kamere na mi4c.

Pa bolje valjda sto sam je naveo i kao "Mozda", nego da je uopste nisam stavio kao prednost 5x. Meni licno kamera nije trebala ni na jednom telefonu do sad, posto je takoreci nisam ni koristio, pa sam zato rekao "Mozda", jer ne volim da uporedjujem kamere, ali tesko da je losija od sony kamere na mi4c.
Nije losija na 5x nego je mnogo bolja od bilo kog xiaomi telefona,pa i onih najskupljih.

Kamera na 5X je među najboljima, ne stoji ti poređenje nikako.
Naravno da je 5X bolji i da se isplati prelazak.

Isplati se oko 150eur razlike zbog kamere, iako su ostale specifikacije manje-vise iste?

Nazad
Vrh Dno