Šta je novo?

LG Nexus 5X

Uzeg ga danas konacno.Vise sam nego zadovoljan za sad

Stigao mi 'oklop' danas :D
https://www.aliexpress.com/item/fre...32543596622.html?spm=2114.13010608.0.0.42xLW6
Providan, lep je i prijatan, ima rupu naravno za fp, takodje super pokriva power/volume dugmice.
Jedino mi malo cudno sto je pokriven i 3.5mm i port za punjenje, mora da se 'izvadi' ono sto ga preklopi da bi utakao punjac/sluske.

Stiglo mi i staklo, al' nekako mi zao da ga lepim na ekran sad. :p

@blue moon, nek' je sa srecom :D Ja imam istu boju :)

Poslednja izmena:
Fala :)
Imao sam peh sa ovima iz Logica,stigao mi punjac za neko strano trziste bez adaptera za standardne nase pinove.Sad moraju sutra da mi salju da bi mo stiglo tek prekosutra da mogu tek tad da koristim fon.
Nisu ovi iz Logica dzabe najeftinini,i ne kazem to samo zbog toga.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Čestitke Sale, javljaj utiske :)

Sent from my E6653 using Tapatalk

Ja sam 5x kod njih kupio u originalnom pakovanju. Otvorili ga na moje oci, tj isekli stiker. Punjac Dongdo eurosuko

Послато са Nexus 5X

Pa zavisi da li su dobili asia ili eu spec kako ih oni nazivaju... Nije to ništa čudno. Viđali smo u temama (6p i 5x) 5 vrsta punjača za različite utičnice...

Sent from my Nexus 6P

Čestitke Sale, javljaj utiske :)

Sent from my E6653 using Tapatalk
Nidzo hvala :) baterija je u 18h bila na 15 % i od 19 i 30 sam ga ostavio na 1 % i ne koristim ga i pogledam sad jos se nije ugasio :)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Zašto nisi kupio priključak za EU ulaz ? 100din gde god ga nađeš

Sutra sam rekao matorom da pogleda po gradu ako ima da uzme jer ja radim van grada.
Nisam znao da je to tako jeftino,al opet mozes razumeti kad ti stigne novi fon i ti bi da ga njakas i shvatis da posle nekog kraceg vremena igranja ladno nemas punjac. :)

E da,zaboravio sam da napomenem,ladno sam dobio i neke inear bele slusalice u paketu,a koliko sam gledao i citao nigde nije bilo da slusalice dolaze u pakovanju.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Kako izgleda punjač? Ako je za Us to možeš u bilo kojoj elektro radnji da nađeš...

Edit: Azija 100% čim imaš sluške...

Poslednja izmena:
Taj sam dobio pa sam ga odmah menjao za EU varijantu bez sluski, ali dolazi normalan utikac na punjacu.
Ne gotivim adaptere ako baš ne mora.

Ovako izgleda Us...
Tj ovo je za 6p ali bitni su ti konektori...
dA4q0is.png

Poslednja izmena:
To je za Australiju čini mi se ..

Može i za te kose da se kupi na budži,ali teže se nalaze.

Poslednja izmena:
Znaci adapter za ovaj moj tip nije bas lako naci?

Moram da zovem ujutru ove iz Logica da im kazem kakav adapter mi treba da i tu ne pogrese i posalju neki drugi.

Sent from my D6503

Upravu je Loznica, verovatno je Australija... Kojim putevima ti telefoni stižu ovde...

Sent from my Nexus 6P

Pa da ,bolje traži drugi punjač :)
Ja sam kupio za 100din priključak koji je imao i za te kose a i za kineske . Doduše pokvario se posle 14dana tako da.. bolje ganjaj drugi punjač

Ma ima bre za 100 dinara to da se nađe. Evo moj je Us, i imam taj dodatak i radi bez problema već pola godine...

Sent from my Nexus 6P

Nista onda cu im traziti da mi posalju punac za Eu,samo pitanje dal ce hteti da posalju novi punjac.

Sent from my D6503

Zameni mob dok ti ne daju EU. Znam da je sa njima mučenje ali tvoja je lova ko ih šiša

Ja sam dobio telefon sa tim us kao na slici, ali sa njim je došao i taj adapter.
Malo bzvz izgleda kad se sklopi, al' radi posao. :)
Mada mi je na tom punjaču ispisano nešto na kineskom :D
048d465c49976daa8c44de435d02e106.jpg

A ovako izgleda adapter
9714bd593e139984fe9a92551dfdb8f2.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam dobio telefon sa tim us kao na slici, ali sa njim je došao i taj adapter.
Malo bzvz izgleda kad se sklopi, al' radi posao. :)
Mada mi je na tom punjaču ispisano nešto na kineskom :D

Mislim da bi taj adapter i njemu završio posao, isti takav. Ali ako već hoće da se cima i da baca pare na nov punjač... [emoji4]

Jeste,ali gde da nadjem u malom Lazarevcu takav adapter? :)

Sent from my D6503

U mesc. gde,sta? :D

Sent from my D6503

Nazad
Vrh Dno