Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma odličan je program

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moze da se ubaci u koji hoces telefon, ima vise modela cini mi se, samo premeri da li ce da stane pozadi a da ne prelazi preko fp senzora

Ako sam dobro razumeo, ovaj adapter "pretvara" singl sim u dual sim telefon?

Ne, i dalje je single sim, samo mozes da menjas izmedju dve kartice preko aplikacije. Brze je nego da vadis jednu,pa stavljas drugu i tako u krug...

Hvala Ivice.

Gde se postavlja taj adapter, spolja na telefon? Koja aplikacija se koristi uz njega?

Porucih ga danas u Logicu.
16 GB Ice blue verzija 235 e.
Sutra stize pa cemo da vidimo utiske :)

Za koliko rekoste da se napuni od 0 do 100 % sa originalnim punjacem?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Sat vremena, plus 10-15 minuta

Moze neko na pp gde ste uzeli original punjac :)

Ово је послао 6п!

To je već ne znam, naruči ti pa ću onda ja :D

Trebalo bi da jesu ...

Kako su uradjene futrole i silikoni za ovaj model,kako je to odradjeno,zbog senzora za otisak prsta?

Koliko vam baterije svuče preko noći?
Jutros se budim, skinuo mi 10% za 5h preko noći. Sa 100% svukao na 90%.
Pogledam bbs, ništa čudno, sve kako treba.
Awake samo 12min na tih 5h.

Čudno.

I meni ode oko 10% preko noći, al mi je los signal za wifi u sobi i onda se smenjuje nonstop sa mobilnim netom, pa sam tripovao da je zbog toga

Kako su uradjene futrole i silikoni za ovaj model,kako je to odradjeno,zbog senzora za otisak prsta?
Rupa za senzor nije problem, ali prorez za dzek za punjenje ume da bude problematican kod silikona.

Послато са Nexus 5X

Potvrdjujem, uzeo sam neki silikon od 500 kinti dok ne narucim nesto bolje i punjac nije mogao da udje.
Cekam da drugaru stigne onaj cebe kejs da vidim kakav je uzivo pa da narucim i ja.

Sent from my Nexus 5X

Kod mene je lepo isečen otvor oko usb ulaza.

I kod mene. Lepo sam ga isek'o :)

Vladimir sa KP daje sasvim pristojan silikon, sve leže na svoje mesto problema bez,
pretpostavljam da je kineski onaj najgori i najjeftiniji ali leži kako treba.

Što se baterije tiče, srednja žalost ipak i na N, kao i zvuk na slušalicama koji nije nekvalitetan ali mu fali glasnoće.
Sve u svemu, nije džabe ovaj mob ovoliko jeftin, da se ne lažemo.

Pa nije ni jeftin, ne racunajuci kp..

Gde nije, puna Amerika novih za $250

Sent from my Nexus 6P

A gde mi to kupujemo nego na KP, u orginalnom LG zastupništvu možda?
Sve u svemu, nema čime baš da se pohvali mob sem perfektne kamere i glatkog rada, ostalo je prosek ako ne i malo ispod.
Koliko para toliko muzike uvek bilo i biće.

Pa nije baš .. čist primer Nexus 5x ,kada je izašao i prvih 6m koštao je 430e.. znači ta priča oko para i muzike ne stoji

Bio je i u vipu u ponudi.. Na to sam mislio. Pocele su da smaraju price dobar je nije dobar, te zvucnik dobar te ovo te ono, napisano je bar 150 komentara utisaka, pocelo je vec da mraci..
Uostalom ne znam sta si ocekivao za te pare koje si dao. Pa cak su i kinezi skupi.. Mozda je greska cela ludnica oko 5x na forumu pa ljudi istripovali da za 240e dobiju ne znam kakvu ludnicu, flagship fzn... Posle toga naravno da ce se razocarati..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno