Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa naravno da je nexus sim free i nema druge varijante.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da i meni prikazuje S5, a to je imei sa 5X...šta je sad to?

Kakvu sam ja to "buđževinu" kupio?

Pa ako je i popravljan, zašto mu nisu vratili, odnosno zašto su pozajmili IMEI?

Ne znam ,tako rade po nekada. Dobiješ mob a imei nikakve veze sa njim nema .

Ne kažem da je 100% refurbished nego da postoji šansa da jeste.

Google diže ruke od Nexusa

Nexus linija u budućnosti možda neće postojati u onom obliku u kojem je korisnici poznaju, prenosi TechRadar.
Izvor: sreda, 31.08.2016. | 16:50

Nakon šest godina proizvodnje, kompanija Google odlučila je da ukine Nexus liniju.

Počevši od ove godine, novi telefoni pojaviće se pod drugim imenom, a Google će ih proizvoditi u saradnji sa kompanijom HTC, piše AndroidCentral.

Još nije otkriveno da li kompanija želi samo da napravi pauzu ili planira da u potpunosti promeni politiku proizvodnje svojih pametnih telefona, a nije poznato ni koje će ime nositi novi uređaji.

#Google is reportedly ditching the Nexus name for its phones https://t.co/JGCMeDwlda pic.twitter.com/SNTTvv65Xk
— TechRadar (@techradar) August 31, 2016

Prema glasinama koje trenutno kruže internetom, smartfoni će, kao i ranije, dolaziti u paru – jedan sa 5-inčnim, a drugi sa 5.5-inčnim ekranom, a mogli bi da nose nazive Marlin i Sailfish.

Takođe bi trebalo napomenuti da postoji mogućnost da će novi uređaji doći sa drugačijim korisničkim interfejsom, koji do sada nije viđen ni na jednom Android uređaju, što znači da će korisnici biti lišeni uobičajenog vanilla Android iskustva po kojem je Nexus linija bila toliko poznata.
:smoke:

Pa sta bi sad oko diskusije za fast charger,jel dobijaju sva pakovanja ili samo za EU trziste?

Sva, samo neki dobiju sa adapterom a neki bez, u suštini svi rade i svima radi fast charge

secam se da je bilo price da je dosta nexusa doslo sa losim punjacima... mozda je tvoj jedan od njih...?

Evo ga SS da vidite da li je stock?

59d27359802d24617dc43dec66a9a655.jpg

Meni puca redovno, al' sam kontao da je zbog novog rutera koji sam dobio od Telekoma, shit teški neki.. Videću kako bude bilo na drugim wifi.
Elem..
831c3e6b4e0e0a90647e31ccba841d18.jpg

20min igrice ukupno(head ball i CoC).

Na poslu mi puca, kontao zbog velikog broja uredjaja, ali kuci vise ne mogu da se konektujem uopste.
Pokusava da dobije IP i tu zapuca i tako u krug. Sto je najgore i baterija umire od konstantnog pokusavanja da se zakaci.
Ocajni su novi ruteri, neki kinezi zesci. Ne znam samo da li je moguce kupiti normalan svoj ruter?

Ja imam neki svoj i nikada problema nisam imao.

Možeš naravno, samo ga povežeš sa tim što imaš, isključiš wifi na njemu a na novom uključiš i to je to..

Danas sam zamenio svoj S4 za 5X da vidim kako mi pase i sve radi lepo i jednostavno, stim da mi se cini da se u Video modu slika malko klati u odnosu na S4, ali kamera je zato bolja na 5X. Jedina mana za mene je sto sam primetio da je posle pola sata podešavanja i drndanja 5X počeo pozadi da se greje a baterija da curi, tako da razmišljam o Samsung A5 ali 2016 model, ne znam dal je neko imao ovaj A5, kakva mu je kamera u odnosu na Nexus 5X, jer bateriju svi hvale.

Kamera ne moze ni da mu pridje. Nema ko sta da poredi :)

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Danas sam zamenio svoj S4 za 5X da vidim kako mi pase i sve radi lepo i jednostavno, stim da mi se cini da se u Video modu slika malko klati u odnosu na S4, ali kamera je zato bolja na 5X. Jedina mana za mene je sto sam primetio da je posle pola sata podešavanja i drndanja 5X počeo pozadi da se greje a baterija da curi, tako da razmišljam o Samsung A5 ali 2016 model, ne znam dal je neko imao ovaj A5, kakva mu je kamera u odnosu na Nexus 5X, jer bateriju svi hvale.

klati se malo više, ali će pomoći ako ga rootuješ i uključiš EIS

Kamera je 10 puta bolja na Nexusu :)

Sent from my Sony Xpeira Z2

Gotovo. Pročitao celu temu o 5x :). Definitivno ga uzimam za koji dan. Dvoumio se izmedju Z3 i 5x ali odluka je pala. Pratim bench vec par godina ali se retko registrujem, bar jednom dnevno udjem da vidim sta ima novo. Svaka čast ljudima koji se razumeju u materiju na strpljenju prilikom objašnjavanja drugima. Telep i Batak su pobednici (svako u svojoj kategoriji) ne mislim nista lose tim. Pozdrav svima.

Ljudi,sta mislite isplati li se uzeti 5x u Vipu sa ratom od 3700 rsd na 24 meseca,u startu ne dajem nista?Koliko li ce gubiti na ceni?

Sent from my Sony Xperia Z2

Naravno da ne, uzmeš sa oglasa nov za 230e

Pa i meni deluje mnogo.
Ja ko ludak navucen da nosim po vise telefona :D
Uzeo bih mozda nesto,a privlaci me 5X zbog kamere i zato sto ce dobiti verovatno Osmicu OS.
Ne znam,ima i Xperia X,ali vec imam Z5 tako da ne znam koliko bi mi bio zanimljiv.

Sent from my Sony Xperia Z2

klati se malo više, ali će pomoći ako ga rootuješ i uključiš EIS
Uključio, malo bolje i sreća što može da se uključi sa root, ali i dalje loše.
7a70c622d83a74bc4ed723a58a29c3d1.jpg

Zbog video snimanja možda prodam 5x. Slike i prednjim i zadnjom kamerom izuvaju do sada sve (vrlo moguće i iP6s, ali treba direktno da uporedimda kažem 100%), panorama odlična, sfera odlična (super stvar), nisu mi čak ni falila dodatna podešavanjima iako sam instalirao onu ručnu kameru sa svim mogućim podešavanjima, nije bilo potrebe, ne bih izvukao bolju sliku da sam ručno podešavao. Ali video loš, fali OIS. Da je video u klasi slika, ovo bi bila najkompletnija kamera do sada. Dobro, morali su negde da uštinu, da ostave za sledeći model.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno