:smoke:Google diže ruke od Nexusa
Nexus linija u budućnosti možda neće postojati u onom obliku u kojem je korisnici poznaju, prenosi TechRadar.
Izvor: sreda, 31.08.2016. | 16:50
Nakon šest godina proizvodnje, kompanija Google odlučila je da ukine Nexus liniju.
Počevši od ove godine, novi telefoni pojaviće se pod drugim imenom, a Google će ih proizvoditi u saradnji sa kompanijom HTC, piše AndroidCentral.
Još nije otkriveno da li kompanija želi samo da napravi pauzu ili planira da u potpunosti promeni politiku proizvodnje svojih pametnih telefona, a nije poznato ni koje će ime nositi novi uređaji.
#Google is reportedly ditching the Nexus name for its phones https://t.co/JGCMeDwlda pic.twitter.com/SNTTvv65Xk
— TechRadar (@techradar) August 31, 2016
Prema glasinama koje trenutno kruže internetom, smartfoni će, kao i ranije, dolaziti u paru – jedan sa 5-inčnim, a drugi sa 5.5-inčnim ekranom, a mogli bi da nose nazive Marlin i Sailfish.
Takođe bi trebalo napomenuti da postoji mogućnost da će novi uređaji doći sa drugačijim korisničkim interfejsom, koji do sada nije viđen ni na jednom Android uređaju, što znači da će korisnici biti lišeni uobičajenog vanilla Android iskustva po kojem je Nexus linija bila toliko poznata.
Svi dobiju punjač 3A, to je to.
Evo ga SS da vidite da li je stock?
Meni puca redovno, al' sam kontao da je zbog novog rutera koji sam dobio od Telekoma, shit teški neki.. Videću kako bude bilo na drugim wifi.
Elem..
![]()
20min igrice ukupno(head ball i CoC).
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Danas sam zamenio svoj S4 za 5X da vidim kako mi pase i sve radi lepo i jednostavno, stim da mi se cini da se u Video modu slika malko klati u odnosu na S4, ali kamera je zato bolja na 5X. Jedina mana za mene je sto sam primetio da je posle pola sata podešavanja i drndanja 5X počeo pozadi da se greje a baterija da curi, tako da razmišljam o Samsung A5 ali 2016 model, ne znam dal je neko imao ovaj A5, kakva mu je kamera u odnosu na Nexus 5X, jer bateriju svi hvale.
Kamera je 10 puta bolja na NexusuDanas sam zamenio svoj S4 za 5X da vidim kako mi pase i sve radi lepo i jednostavno, stim da mi se cini da se u Video modu slika malko klati u odnosu na S4, ali kamera je zato bolja na 5X. Jedina mana za mene je sto sam primetio da je posle pola sata podešavanja i drndanja 5X počeo pozadi da se greje a baterija da curi, tako da razmišljam o Samsung A5 ali 2016 model, ne znam dal je neko imao ovaj A5, kakva mu je kamera u odnosu na Nexus 5X, jer bateriju svi hvale.
Ljudi,sta mislite isplati li se uzeti 5x u Vipu sa ratom od 3700 rsd na 24 meseca,u startu ne dajem nista?Koliko li ce gubiti na ceni?
Sent from my Sony Xperia Z2
Uključio, malo bolje i sreća što može da se uključi sa root, ali i dalje loše.klati se malo više, ali će pomoći ako ga rootuješ i uključiš EIS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari