Taman i mene to interesuje. Imam N5, la se dvoumim izmedju N5X, RN3 ili mozda da cekam nove Nexuse.Dobar je Kinez ali hoću da budem google beta tester![]()
Ako sve bude ok pišem n5 vs n5x vs rn3pro
Sent from my Kinez
+1Možda na slici izgleda ružno. U stvarnosti je mnogo dobra, barem ova moja :-D
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne sumnjam u to, ali odusevila me baterija na RN3, ono je bolesno.Nema šta da se dvoumiš, 5x je bolji od oba.
Nije hard, savitljiv je.Je li taj tepih iznutra pravi hard case ili je nesto meksi?
Meni se desilo sinoc isto to na 6p.Upravo se restartovao telefon kada sam ga otkljucavao preko otiska. N, sve stock
Moje stare petice su bile za dubai ili tako nesto. Ovi su za eu trziste, sve u svemu potpuno nebitno.Ne znam zasto sam mislio da se kod nas valjaju uglavnom EU modeli.
Дупле иконице у статусној траци. Проценат батерије се стално враћа на "прикажи само током пуњења".
Ове грешке им се вуку још од прве бета верзије.
Иначе, чини ми се да боље кешира од ММ и да дозе коначно ради како треба.
![]()
Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока
Zbog tvrdnje o garanciji sam kapirao da mora da bude EU model kod njega.Moje stare petice su bile za dubai ili tako nesto. Ovi su za eu trziste, sve u svemu potpuno nebitno.
Oznaka LGH791 (IN), made in Korea.
Manufacture Date: october 2015
166 апликација. ☺️ Добро је да је за разлику од ММ слободна меморија мања.Sta li si ti sve strpao u taj telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari