Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne otvara sliku.
8ae60f2f1dfb061a6795c5d89121c89c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je zato sto imas iPhone
4d78e0cdad58dd5c8fac2edd6048d904.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bas to htedoh reci, meni iz prve, jedino sto sam pikirao LG G4 ali sam se naplasio da mi matična ne pregori pa sad pomno pratim ovaj 5X i sta se tu dešava jer kako vreme prolazi rekao bih da je softverski sve bolji i bolji

Javi da li ima google asistenta .. čitam da ga nema.
Izgleda da čeka nove nexuse ,i on i Allo a verovatno i android 7.0.1 :)

Sent from my Kinez

Kaki da proverim? :)

Ово је послао 6п!
Pa cenim negde u setingsima za google now pošto njega treba da zameni.. ?
Ali verujem da ga 99% nisu pustili i da čekaju nove nexuse i Allo. Pilicari

Da li makar dual prozor radi bolje nego na previewu ? :) Pošto cenim da je sve ostalo isto kao preview5
Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Kakva je procedura za root na 7.0? :)
Taman kad stignem kući da skinem 7.0, a posle root, ako uopšte može to odmah?

To i mene zanima.
Ako ne moze da se rutuje odmah cekacu chromu 7.0 :)

Pa cenim negde u setingsima za google now pošto njega treba da zameni.. ?
Ali verujem da ga 99% nisu pustili i da čekaju nove nexuse i Allo. Pilicari

Da li makar dual prozor radi bolje nego na previewu ? :) Pošto cenim da je sve ostalo isto kao preview5
Sent from my Kinez
Def nema.

Ово је послао 6п!

In the past, Android releases more significant than the monthly security patches would arrive intermittently with little or no warning. From what Google posted on the dev blog, it sounds like the maintenance updates will arrive quarterly, but the language is a bit fuzzy there. Interestingly, Google is going to keep the developer preview program going. When the first maintenance update is ready, it will be sent out as a dev preview first. That means we'll have a chance to see what's coming in the new update before it's live for mainstream users.

Veoma zanimljivo ...

http://www.androidpolice.com/2016/0...edule-will-continue-using-developer-previews/

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Google imitira Microsoft insajder program.

I kako se rutuje ovo, posto koliko znam super su ne moze da se flesuje iz twrp-a jer on ne radi na enkriptovanom N romu.

Edit: napokon instalacija aplikacija sa playstorea nije mucno spora kao na M-u, sada skinem sve aplikacije za 10 minuta. Pre mi je trebalo 25 sigurno.

Poslednja izmena:
Evo i ja da se upisem.
Postao sam ponosni vlasnik ovog fona.. Presao sam sa iphone-a 5S i prezadovoljan sam za ovih par dana koriscenja.

Jedino sto mi "smeta" je kratak kabal za punjenje, pa ako imate neki provereni..Moze link :)

Па никако...колико сам ја прочитао...то је тренутно стање...само....

@telep, jesi uspeo da rutuješ?
I kako si dobio N, na betu si se prijavio?

Def nema.

Ово је послао 6п!
Da da.. pilićari .
Znači novi nav bar ,boot animacija,nove melodije,google asistent,novi lancher ,dupli tap za buđenje ekrana i allo ostavljeni za prezentaciju novih nexusa. Jedino pitanje da li će oni doći sa android 7.1 ili 7.0.1

Nekako mi deluje da se google pogubio ..

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Što? Hoće nešto da ostave kao ekskluzivu za nove nexuse.

Sent from my Nexus 5X

To stoji ali zašto onda nisu android 7 ostavili za kraj septembra pa zajedno sa novim nexusima ? Ovako ispada kao da im je neko držao pištolj na glavi da izbace pre kraja meseca..

Sent from my Kinez

Očigledno su malo požurili sa Nougat zbog LG V20. Da pomognu starom partneru. :)

13b541d072b961423c56221ed774ee44.jpg

Ono kad je covek baksuz..

Nazad
Vrh Dno