Šta je novo?

LG Nexus 5X

Poslednji Nexus koji je zakljucavan je bio Galaxy Nexus, posle toga je Google rekao, a i dogovor sa operaterima da ne zakljucavaju Nexuse.

M2 Note

dobio sam adapter u kutiji. da li sa njim mogu raditi transfer sa pc, preko standardnog kabla.

Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk

znam da nogu, ali ona prica, sjebacu plocu, telefon zbog struje? tnx

Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk

Ako adapter prolazi CheckR aplikaciju, nemas problem.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Adapter koliko znam ni ne moze da se proveri tom aplikacijom

CheckR ne radi na N preview.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li moze neko da mi objasni frku oko kabela i kompa.na netu svasta moze da se procita. Opusteno sam prebacivao mjuzu preko onog adaptera sto mi je dosao uz tel. Koristio bih ga i za usb otg.

Postoji li nacin da stavim recimo telefon u fastboot mod, nakacim na racunar i pocnem da editujem sistemske fajlove ili bilo koje druge? :)

Koji je najbolji ad block program da se instalira posle roota?

Tako je. Ako ti se posreći, možda dobiješ u kutiji sa telefonom i adapter za micro usb.

Uzimam danas 5X, nov, kutija, ali citam da ne dolazi adapter ladno uz 5X...

Ne zavisi ni od koga si naručio, već kakva je isporuka.

Radnja cije ime pocinje na H, Brankova ulica. Originalna kutija, sve sto ide uz 5X, ovo mi je vec 3ci telefon da kupujem kod njih. Telefoni su za EU trziste.

Pise na netu generalno da uz 5X ne dolazi USB-C - USB-A kabl, a ni USB-C - USB-A adapter...

Poslednja izmena:
Nekad ide, nekad ne. Nema pravila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vec je pisano x puta, neko dobije neko ne, niko ne moze 100% da tvrdi zasto je tako

Gde nabaviti adapter I koja je cena istog? Ipak GA nisam dobio.

Jel vam se desava da vam ekran sam malo poveca ili smanji osvetljenje, onako odjednom bez razloga... Nije mi na auto, a i ugaseno je ono adaptive ili kako se vec zove.

Njegova aplikacija, koja je u zadnjoj verziji počela da izaziva to povećnje brightness-a.

Sent from my Nexus 5X

Nema aplikaciju tu, dosao mi telefo ovako... Moracu sam da stavim sve ispocetka

Ne znam ali ti ili imas felerican telefon ili ga bas punis djubretom nekim, ovo ti je sigurno trideseti problem za dve nedelje.

Sent from my Nexus 5X

Ne znam ali ti ili imas felerican telefon ili ga bas punis djubretom nekim, ovo ti je sigurno trideseti problem za dve nedelje.

Sent from my Nexus 5X
Imam nekoliko aplikacija, drustvene mreze i slicno... Nista ne cackam,nikakvo djubre...

Evo dok sam ovo pisao smanjilo mi se malo osvetljenje

Nazad
Vrh Dno