Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kako si rutovao? Je l' stock Rom?

Preko onog Toolkita.
Nije stock,Paranoid.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ Flešuj poslednju verziju supersu.zip iz TWRP-a i rešićeš problem.

^Ja sam na Paranoid flesovao supersu 2.74 beta.

Flesovao,i upadne u bootloop...sad sam ponovo flashovao PA,gapps i taj supersu,i opet bootloop...je*ale me reklame.

Edit: Flashovao opet bez Supersua i upalio se..probacu opet sa tim 2.74,samo da instaliram opet sve.

Poslednja izmena:
Ja stavio juče/prekjuče po preporuci AdAway i stvarno od tada ne videh nigde ni jednu reklamu, AdAway@default podešavanja.

Kada flešuješ PA, prvo flešuj njega i Banks Gapps jedno za drugim preko TWRP-a, pa reboot telefona i podesiš sve što treba, posle toga se vrati u TWRP, pa tad flešuj SuperSU.

Hoće da zeza ako ih flešuješ jedno za drugim. Ja sam morao ovim postupkom da bi radilo. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja sam ovim redosledom:
1. wipe
2. PA
3. Elemental X
4. Super SU
5. Banks Gapps
Rebot

MOze i open gapps na paranoidu 6.0.1, ja sam flesnup micro...jedino se srusi youtube, ali skinite poslednje sa apk mirror-a za arm 64 no dipi i sve radi ekstra...

Je l' se ikome desilo da ambient display pobrljavi? Inace radi bez problema, al' pre 1h je poceo svaki cas da se pali dok telefon miruje. Tipa svakih pola minuta.

Kada flešuješ PA, prvo flešuj njega i Banks Gapps jedno za drugim preko TWRP-a, pa reboot telefona i podesiš sve što treba, posle toga se vrati u TWRP, pa tad flešuj SuperSU.

Hoće da zeza ako ih flešuješ jedno za drugim. Ja sam morao ovim postupkom da bi radilo. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

PA i banks sam flesovao pre 5 dana,danas sam hteo Supersu,i upade u bootloop..

Meni je paranoid blah, nista specijalno. Skoro nista od opcija, vratio sam na kromu posle dva sata

Kakav je pure nexus za 5x? Stavio bih njega posle nekog vremena sa franco kernelom.

I ja se vratio na chromu+franco,paranoid mi nije legao nesto. . .
A i baterija mi je bila gora nego na ovoj kombinaciji iznad.

Sent from my Nexus 5X

A ja se vratih na Paranoid + Franco r10. Jeste oskudniji sa opcijama, ali meni i stock još od Lollipop odgovara. Glavni razlog za prelazak na PA su CM13 teme, malo da promenim. :) Baterija je dobra, nemam zamerku.

Nece supersu ni u jednoj varijatni..uvek bootloop,a kad flesujem ostalo bez njega radi najnormalnije..

Jesi li ostavio malo duže da se podigne nakon restarta? Kada se flešuje SuperSU, jednom se restartuje prilikom prvog boot-a, a onda boot potraje 5-10min.

Kakav je pure nexus za 5x? Stavio bih njega posle nekog vremena sa franco kernelom.

Ranije je seckao recents uvek na istom mestu (kod treće - četvrte kartice preskoči par fps), ja ga samo zbog toga makao :) chroma ništa lošija a ne secka

Da volume dugmici kontrolisu media a ne ringtone. To je najbitnije sto mi fali. Neki toglovi isto fale na koje sam navikao.

Poslednja izmena:
Je l' se ikome desilo da ambient display pobrljavi? Inace radi bez problema, al' pre 1h je poceo svaki cas da se pali dok telefon miruje. Tipa svakih pola minuta.

Izgleda aplikacija za notification light tera ambient da se pali svaki cas. Dok god trepce i ambient se pali. Ne znam je l' to normalno ili ima neki nacin da se sredi?

Ono sto sam primetio je da notification light/led ne podrzava "sve boje".
Sorry ako je bilo diskusije oko ovoga ranije, da li hardverski ili softverski problem u pitanju, zna li neko?

Postavi operation mode u Alternating mode. I nema potrebe da dodajes custom boje, kad u opcijama za npr propustene pozive imas da biras 15 boja i brzinu treptanja lampice.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Imam budžet od 300€, Nexus 5X mi je drugar predložio. Šta vi mislite?

Dobro ti je rekao drugar. 5X 32gb i uzivaj :)

Vrh Dno