Šta je novo?

LG Nexus 5X

Inace ko nece da rutuje neka proba sa ovim pa neka kaze da li radi(trebalo bi da radi).

To sam bio isproveravao odmah, samo na ovoj melodiji daje taj zvuk :O
Sad sam proverio na nekim dugim telefonima(non-LG), isto se ponasa, ocigledno je takva "pesma", ima nesto u pozadini sto daje taj utisak.

Inace koja promena u bateriji u ondnosu na Nexus 4:)

A tek u kameri. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, kamera je izuzetna... ma generalno ogromna promena u odnosu na N4 u svakom pogledu.

Jos dan dva cu da se mucim sa ovim stock-om(cisto da proverim da mu ne fali nesto hardverski), a posle "ide na kanal", da ga malo podesim po mojoj meri :)

Phone Store, Milosa Velikog 19.

Danas sam ga uzeo - extra telefon.
Sad ga testiram, i ono sto me malo brine je zvuk na "Titania" ringtone-u, kao da je prisutno neko pucketanje/crackling. Mada je ringtone vrlo cudan i na racunaru/Genius-5.1 :O
Jel primetio ovo neko, da li je ovo neki bug speaker-a ili je jednostavno takav zvuk?
Е њему да не дам паре....
Та мелодија стварно мало шушти, мада је мој друг имао проблем са 5х звук у слушалици је имао изобличења и Ехо, чак и звецкање....

КупиЈо сам тапаток!

obzirom da je vlada na odmoru imate li neku preporuku gde uzeti 32gb verziju

175adab1c695467fa752cd9f6f07d6b5.jpg

Jel ovo mnogo za android os? Elem, danas preko 11 sati na 4g/3g skinut jutros sa punjaca u 10 do sada 2:30 SoT i ostalo 47% baterije. Po meni sjajno..
Jos samo da vidim dal je ovo mnogo za android os sto guta ovoliko

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa tesko je ovako reci ali s' obzirom na SOT sve je u redu.

Jes da sam iskljucio sve mesindzere osim whatsapa, to ne smem zbog zene xD i da, gmail mi je upaljen ostalo sve samo kad sam na wifi..

To te je i iscupalo, da imas fb messenger, viber i fb app bila bi druga pesma. :D

Pa da prvi dan mi fb pojeo bateriju nisam usao 3 puta, drugi dan viber i mesindzer isti slucaj.. Reko neces ga majci xD malo bzvz sto moram to da iskljucujem na novom fonu i to na nexusu.. al *** koliko para toliko muzike

Pa ocajne aplikacije, nije do Nexusa. Da je jaca baterija ne bi se toliko osetilo ali sta je tu je. :)

Za sada stvarno lepo radi to najvise primetim na ovim govnima od fb i mesindzera otvori ih lepo, posebno onaj prozorcic za konverzacuju na mesindzeru nema laga za divno cudo..

Nema da zalaguje kad kliknes na krug (chat head)? To na svim telefonima koje sam probao trzne pre ili kasnije. Ocajno optimizovano.

Slagacu te ako je jednom zabolo eventualno 2 puta za ovih par dana.. cudnim se bas. Na g2 sa svim mogucim podesavanjima mi je redovno lagovao taj chat head.. ovaj se za sada drzi nekako

Znao sam da mora da zabode, nesposobni su to da rese. G2 se ceo raspada, ne cudi me to. :D

BataKe nemoj da mi diras g2 xD
Nesto sam u fazonu da guram 5x stock al opet me vuce da stavim neki kernel i rom.. Jel znas mozda kad ce taj N, ne mislim na ove bete xD

Ma flesni ovo sto Vojkan preporucuje, dosta bolje stanje sa kesiranjem nego na stocku.
N kad i novi Nexus. :)

Sve manje pricas o kesiranju postajes klasican iKorisnik xD
Hocu samo da stigne kablic od kineza do tada ce stock posluziti.

Pa ovaj kesira odlicno a i ne mogu da pratim detaljno. :D
Ma da, daleko je stock od katastrofe kao sto neki predstavljaju. Samo kad bi resili to kesiranje pa da se nista ne dira. :)

Bas tako, neku peticiju napisati da zaposle franca u google da nam sredi covek kernel kako valja..
Jel te malo grize savest sto si izdao android bracu ? XD

Znaju i oni to ali ih zabole. :D
Nisam izdao, tu je Nexus 7. :)
Da je u 6P ovaj IPS ne bih mnogo razmisljao. :)

Vratices se ti brzo sa tog telefona za dede na android xD
40% 3h SoT nije lose uopste. Msm da je ipak mnogo para za 6p.. Sta znam super fon al opet, nije malo love..

Tesko skorije, ovo je koristis i ne mislis. :)
To je odlican rezultat, 5h ces imati lagano. Pa ko nece duze da menja i nije, radice to godinama lepo. :)

Dobro to je tacno, nzm dal si ozenjen al polako posle ajfona se ozenis, deca, unuci i eto te u 70oj sve zbog smorenosti jabuke xD
Msm da je sledeca dobra kupovina OP3 koliko vidim sjajan fon..

Dosta sam flesovao, taman da predahnem malo. :)
Ne znam koliko si gledao ali multitasking je ocajan. Ako to ne rese i nije bas neki izbor. Izgleda da moze i ovako da se resi editovanjem fajla ali utice na bateriju i performanse. Jos je rano da se misli o njemu. :)

Sada sam gledao klip protiv s7e ona nije neko merilo za multitasking al dobro opet je fon od 600, 700 evrica naspram ovog kineza.. Mogu ti reci da se dobro pokazao sa 4 igrice u memoriji i nekoliko aplikacija.. sta znam meni je i to previse

Neka je on 700e ali je Samsung poznat po losem multitaskingu, pa vidi onda koliko je ovaj los a ima 6GB.
Morao bi bukvalno sve da zadrzi sa tom kolicinom rama. Ako rese taj problem postace fenomenalna kupovina. :)

Svi su na stocku izgleda, sa min 200h up time-a. :)

40% 3h SoT nije lose uopste.

Za sada je ok. I nadam se da će tako i ostati :)
Pa ocajne aplikacije, nije do Nexusa. Da je jaca baterija ne bi se toliko osetilo ali sta je tu je. :)

Smatram da je do Google-a. Tegle mesecima taj MRA bug. Ako je skoro svaka app tako, onda ne mogu te app da krivim.

Npr. par ss sa code.google.com
a81d69fa05ab81eab7375bf872f07951.jpg

99e8a20cc6a7f7ad06ac368c8986e7ea.jpg

02e17a27e0eb9594f61db4152bf1f9b2.jpg

829f63ab73408e98df3a2ff6eb750104.jpg

6d0cd26bd12f9dbde39e765f6151d860.jpg
Ma da, daleko je stock od katastrofe kao sto neki predstavljaju. Samo kad bi resili to kesiranje pa da se nista ne dira. :)

Ali nije idealno. I spominjete Fraca, što nešto govori kakvo je trenutno stanje :)

Mada ko j to, kada prosečna osoba, 95% korisnika ne brine o tome.

Jeste taj bag do gugla, ali znaju te app precesto da zaglave a da nema veze sa MRA bagom.
Pa upravo zato i ne resavaju, vecina ne obraca paznju. Pa kako je Samsung ocajan po tom pitanju a ubise se od prodaje. :)

Ovo je koristis i ne mislis
+1

Odlican je 5X telefon, jedine mane koje sam mu nasao su zvucnik koji zvuci kao tranzistor i drndanje vibracije kao na Nexus 5ici od pre 2 godine, sve ostalo je okej.

Koristio sam 5s nesto vise od 6 meseci pre kupovine 5X i posle 7 dana se vratio, jer Android. Svaka treca app je neoptimizovana.

Poslednja izmena:
Vrh Dno