Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znaci nema mu spasa.. Osim da ulazim i da stopiram stalno :D

Aha, znaci S6 radi bolje od 6s+? Eto da naucim i ja nesto. :)
Totalno si u pravu, fejs samo na Nexusu pravi problem. Na S6 nema toga, tamo je druga aplikacija. A i S6 ima brutalnu bateriju pa i da bude drain nece se osetiti.
I da, nikakav odgovor nije u mom potpisu. Ja sam Nexus preskocio iskljucivo zbog ekrana a ne zato sto je manje zvucno od iP-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mobile radio active.. Isto s*anje

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Idi na tu app koja pravi problem, pa data usage, pa restrict background data.

8e68bbae39cedf4fb764dfc7d854b645.jpg

Mozda pomogne.

Back on track,onaj problem sa lens flareom sto sam kacio pre neki dan,definitivno jeste do masnog stakla kamere.

5254dccbc773f1e3c725f1cb1b3a2225.jpg

d0ebf4f758ba074e0cadd49cc645b14c.jpg

Eo ja npr :D mene smorilo flesovanje i rutovanje pa sam preso u wp tabor ali tamo nikako da naprave te aplikacije pa sam kupio nexus upravo da nista ne bih menjao i dirao, a da radi dobro i normalno azuriranja....

Takodje nista osim stocka. Ja sam ga prvi uzeo da radi dobro, i zato sto ima dobru kameru. Flesovanje me ne interesuje. A i cena je vrhunska

Eo ja npr :D mene smorilo flesovanje i rutovanje pa sam preso u wp tabor ali tamo nikako da naprave te aplikacije pa sam kupio nexus upravo da nista ne bih menjao i dirao, a da radi dobro i normalno azuriranja....

+1

Ja sam sasvim zadovoljan kako ovaj telefon radi na stocku i nemam nameru da menjam bilo sta u skorije vreme.

Ma to nije moguce, Nexus radi ocajno dok se ne preflesuje bar 100x. Evo pitaj Ivana, ne moze to kao Samsung da radi. :D

Jel moguce da svaka aplikacija jede u pozdini bateriju a ne koristim je mozda dva puta u toku dana.. npr viber mi je danas pojeo 4 posto baterije a nisam ga otvorio..

Je l' koristis 3G/4G dosta? Je l' prijavljuje opet radio active?

Probao da ogranicis background data?

Pazi na poslu mi je na 3g/4g znaci 9 sati sam tako.. ogranicio sam sad, izgleda da cu morati za svaku aplikaciju xD

Imas globalno za sve kad udjes u data usage pa 3 tackice gore.

Cudno da toliko to jede bateriju, mislio sam da je ovaj MM sredjen xD

Stižu li poruke ako se messengerima ukine background data?

Malopre sam probao da ugasim za sve kao sto je Zile rekao , nije stiglo na whatsup-u.. Moracu za sata fb, viber, i mesindzer, whatsup mi treba stalno upaljen.. Doduse nije ni trosio bateriju toliko.

Osetno je veci, ne bi bilo lose da ga pogledas uzivo. A dobijas mnogo na svim poljima, posebno kameru. :)

Jedva nadjoh radnju u "ovolikom" Kraljevu da imaju 5x da pogledam tel. Neki nisu ni culi za Nexus telefone :O
Mogu da kazem da nije bas mnogo veci od Nexus 4, moze da prodje...
Nexus 4 mi procenili 100evra tako da 5x dobijam za 185evra. Najverovatnije cu da ga zamenim.

Nadam se da ti ne traze tih 185 za 16GB verziju.

Gde to ima da doplatis samo 85 eura za nov Nexus 5x?Show...

Jel ima neko link sa aliexpresa za ovaj kablic za komp. Mrzi me da listam temu, ili mogu neki adapter da narucim ?

Video sam da ljudi jure one koji prolaze onaj test.. Citao sam ovde al me mrzi da se vracam xD Pa ako ima neko proveren kablic ili adapter neka sibne link da porucim :D

Naruci choetech,dobri su..ja sam mislio da ne prolazi checkr,na kraju se ispostavilo da je do Android N previewa,cim sam vratio na MM prosao je.

Prolazi, meni stigao pre par dana

To ti je dobra ponuda, uzimaj.

Nazad
Vrh Dno