Šta je novo?

LG Nexus 5X

flešuj ručno šta se *****avaš sa tim tulkitom :)

Mislis sa LG Flash tool-om?

Pa preporucen mi ovaj program kao najlakse resenje, j*g ne znas nista dok ne probas dal valja ili je nje*ra :)

Btw, upravo sam se uspesno vratio na stock :party:

Sada zelim TWRP i root, uredjaj je anlokovan :)

Mislis da odustanem od onog Nexus root toolkit-a?

pod ručno mislim fastboot i ručno kucanje komandi. recimo ovo što je krupac okačio. trebaju ti koraci 2 i 6 sada.
nisam siguran da flash tool radi na nexusima

Koliko sam citao u medjuvremenu kazu da radi. Upravo skinuo poslednji SDK.

Tesko da ces i videti nekoga ko se ne razume da nosi Nexus. Nexus kupuju ljudi koji znaju sta im treba. Za ostale tu je Samsung.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nexus kupuju entuzijasti sa viškom vremena, koji ne idu do banke svaki dan posle promenjenog rom-a da aktiviraju bank app, to je van pameti. Za posao (neka bude primer samo app za banku) i zabavu sve ostalo (Samsung, htc, LG itd.), ali nexus nikako. Ne znam nikog ko koristi nexus od poslovnih ljudi, to je uglavnom Samsung i Apple, prave sa njima pare, ali ne menjaju rom-ove i za njih je keširanje kada legne lova na konto, onda letovanje Tajland, to je keširanje.

Stock radi super na Nexusu. Moj brat nije entuzijasta vec obican student i zna sta mu treba od telefona. A to su brzina i stabilan sistem. 7 mesecnih update-ova i radi bez problema. Na Factory reset, ni da pomislis.

Ne mora Nexus da se fixa :)

Poslednja izmena:
@Ivan I. Znaci npr Nexus 6p na stock romu nije dovoljno dobar i brz za poslovne ljude pa moraju da menjaju romove?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nexus kupuju entuzijasti sa viškom vremena, koji ne idu do banke svaki dan posle promenjenog rom-a da aktiviraju bank app, to je van pameti. Za posao (neka bude primer samo app za banku) i zabavu sve ostalo (Samsung, htc, LG itd.), ali nexus nikako. Ne znam nikog ko koristi nexus od poslovnih ljudi, to je uglavnom Samsung i Apple, prave sa njima pare, ali ne menjaju rom-ove i za njih je keširanje kada legne lova na konto, onda letovanje Tajland, to je keširanje.
Ja se još od Nexusa 4 nisam igrao sa romovima. Više i ne rutujem. Samo hoću novi softver, redovno. I stabilan, fluidan telefon. I zamisli, Nexus mi pravi pare, odnosno nije me zeznuo nikad.

Poslednja izmena:
Bilo je ranije spominjano, al' ne mogu nikako naci stranu. Na stock mi ne radi notification light, je l' ima neki nacin da ga forsiram ili treba app?

Potpuno besmisleno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bilo je ranije spominjano, al' ne mogu nikako naci stranu. Na stock mi ne radi notification light, je l' ima neki nacin da ga forsiram ili treba app?
Skini apk Led Manager. Tu mozes sve da podesis. I u podesavanjima tel ako nije aktivirana, aktiviraj opciju za Led.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Spasavaj se ko moze, baraba strikes again. Ovo ide u potpis

Poslednja izmena:
Sto ga nisi kupiJo onda? :D
Pa uzeh iP, jedino mi je on uz Nexus ulazio u izbor. Ovaj ostatak sa raspalitetom od softvera je davno otpao. :)
Jesi li ozbiljan? :D

A ko je pomenuo da se bolje prodaje od Samsunga i Apple-a? Pa svi znamo da se to nikada nece desiti.
Ali prodaja ne znaci da je taj uredjaj najbolji na trzistu. Ja sam i rekao da Nexus kupuju ljudi koji znaju sta im treba, ostali koji se ne razumeju previse i tel im sluzi za pokazivanje uzimaju Samsung i Apple.
Ja sam uzeo iPhone prvenstveno zbog ekrana (zato je i otpao 6P) a zatim i softvera.

Bolji je 6p od 5x, evo otvoreno priznajem! Znam da će fanovi 5x da se ljute, ali tako je.
Ali šta ću, skup 6P :D

I ne očekujem neki normalan i realan odgovor. A samo pre koju stranu pišete kako ne radi sa stock kernelom. Ne visim ceo dan na forumu online, to nije moj život, ali razumem ja vas, najbolji je vaš fon, a to je model koji koristite u ovom trenutku.

keep_calm_and_take_the_l_61.png

Ne visim ceo dan po forumu ali znam sve o 5x, savrsen samsung jedan apdejt godisnje pravim pare slikam palacinke i idem na tajland, koja komedja ili tragikomedija bolje :d

Poslednja izmena:
Nisam poredio uzivo ali su mi pokazivali u temi poredjenja sa nekim IPS-om (zaboravih koji je u pitanju). A i gledam S6 (kolegin) svaki dan i vidim koliko je zut u odnosu na iP. Hebiga, ja imam specificne zahteve. Ali, reci da Nexus na stock romu ne radi kako treba je glupost. Kako onda radi Samsung? Pa bre, S7 blokira i zamrzava.

Nisam poredio uzivo ali su mi pokazivali u temi poredjenja sa nekim IPS-om (zaboravih koji je u pitanju). A i gledam S6 (kolegin) svaki dan i vidim koliko je zut u odnosu na iP. Hebiga, ja imam specificne zahteve. Ali, reci da Nexus na stock romu ne radi kako treba je glupost. Kako onda radi Samsung? Pa bre, S7 blokira i zamrzava.

To je ono... Rekili mi drugi, ja nisam video, ali im verujem, retina je hit. :D A amoled je shit, smearing itd itd.

Kako bre zapucava/blokira? Moze pojasnjenje u kojim situacijama :)

Imate samsung i lg teme, nikoga to ovde ne zanima, mi pravimo pare :d

Poslednja izmena:
Kako radi Weta rom + Hacker kernel na S6 :D ?

^Evo, Batak je poredio ip6s+ i 6p ekrane uzivo. Video je koliko je ekran "zut" i batalio 6p. :D
Radi odlično. Valjda kapiraš da sam bar malo entuzijasta, imam root i custom, toliko godina sam ovde ***. Nikog, ali nikog ne videh sa nexus om u gradu, ni u Srb gde sam putovao. Evo znam lično samo Nikolu da ima 5x i to je to. Nije ovo poslovni telefon niti za zabavu, hteli vi to da priznate ili ne, ali tako je. Ovo je baš za one koji gledaju keširanje, menjaju rom, kernel... Entuzijasti, u mojoj okolini, poslu, komšiluku, familija, poznanici... niko, ali niko, niko koga zanima da se petlja i bakće sa ovim.

Cek, polako. Nisam video 6P ali sam se nagledao Samsungovog Amoleda. Hoces da kazes da je u 6P bolji ekran? Budimo ozbiljni malo.
Za mene je IPS iz iP-a najbolji ekran jer mi Amoled ne lezi i to je glavni razlog zasto nisam uzeo 6P.
Evo pogledaj u temi da se desavalo da zamrzne po minimum nekoliko sekundi pa nastavi normalno. To je problem, koliko sam video, na fw-u iz aprila dok ovi noviji imaju drain. I to ozbiljan proizvodjac?
A evo S6 cesto zna da zablokira kad listam mobilni svet npr.
Ivane, opet pitam, za sta je bitno da li ga ima neko u okruzenju ili ne? Je l' to automatski znaci da telefon ne valja?

Poslednja izmena:
98% корисника нексуса су људи који нексуса купују из једног јединог разлога. ДА МУ ЗАМЕНЕ РОМ ИЛИ ТЕСТИРАЈУ АПЛИКАЦИЈЕ НА ЊЕМУ, уосталом нексус томе и служи првенствено.
Е да ни један телефон до сада није успео да приђе флуидности и стабилности нексуса колико год да има рама, језгара и пиксела....

КупиЈо сам тапаток!

Nije tacno. Nexus se prvenstveno uzima zbog fluidnog rada. Custom romovi sa dodatnim mogucnostima su samo plus.
A ovaj najvise ide zbog cene i odlicne kamere, uz softver naravno.

98% корисника нексуса су људи који нексуса купују из једног јединог разлога. ДА МУ ЗАМЕНЕ РОМ ИЛИ ТЕСТИРАЈУ АПЛИКАЦИЈЕ НА ЊЕМУ, уосталом нексус томе и служи првенствено.
Е да ни један телефон до сада није успео да приђе флуидности и стабилности нексуса колико год да има рама, језгара и пиксела....

КупиЈо сам тапаток!
Параноид и даље ради савршено стабилно!

КупиЈо сам тапаток!

Pa vi ste stvarno kraljevi
Deinstaliracu ovaj tapatalk
Nekad se moglo pročitati nešto normalno

LG V10

e4ac319e7341a3ba35859cdd0889f901.jpg

Na koju foru mi je fb pojeo 6 posto usao sam 3 puta danas...
Isto i ali express jednom sam usao na 5 min..

I meni tako tt i ali..kad primetis to stopiras ih

Kliini na fb, postavi ss. Mozda je aktivan radio bio. Svakako je neoptimizovana app.

45bc226ed57e3b0bb3ff37d6643ae148.jpg

Evo ga..
Sto se tice baterije nije lose s obzirom da sam ga jutros drndao dosta i bio na poslu 8 sati 4g/3g..

Vrh Dno