Šta je novo?

LG Nexus 5X

Može. Ja dirty flash-ovao Chromu sinoć i franca.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nije. Ugasen google backup?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bice, to ti pravi problem 1000%. :)

Neko reče da treba i restart posle gašenja backup-a.
Još nisu sredili, neverovatno.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Haha, kad se budelo imalo kinte za tu vrstu aktivnosti, tamo negde posle leta ako bude sve po planu.. :)

Ja ozbiljno razmisljam da menjam G2 za 5x posle leta kad se zarade neke pare, ali me ozbiljno koci sam izgled telefona (prednji deo najvise), baterija i IR blaster. Sa G2 sam zadovoljan 80% a tih 20% mi kvari kamera koja je ocaj, pogotovu u nocnim uslovima. Sva sreca pa imam vremena da razmislim :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pa jedino bi izgubio na bateriji, a i to je pitanje ako je dosta star G2.

Izgubio bi na bateriji, nebitno koliko je star.

Sta znam, meni izgled ne igra toliku ulogu. G2 jeste jedan od najlepsih telefona koje sam video, ali ni to mi nije igralo ulogu kad sam ga uzimao. Samo da ne bude bas neko ruglo, i moze da prodje. Bitnije su mi neke druge stvari. ;)
IR blaster sam mislio da je najveca glupost kad sam uzeo G2, posle sam ipak video da zna da bude koristan prilicno nekad. Ali dobro, nije deal-breaker za mene, prezivecu i bez njega. :)

Softver mi je glavni, sramota je stvarno sto je G2 imao podrsku <18 meseci.

Pa ako ti je softver glavni onda nista osim Nexusa nema smisla (donekle samo HTC i Sony).

Dzabe Sonyu sw kad na 6.0 kesira kao da ima TW. Bateriju gubis definitivno,moj G2 je bio 2 godine star pa opet osetim razliku,mada mi je zbog rapid chargea ovo odlicno. Ostalo je sve na strani Nexusa.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za 6.0 stoji ali ce verovatno ispraviti. Zato 5.1.1 radi odlicno i kesira prilicno dobro 10-ak dana. :)

Ako je bitna brzina update-a i mesečni update, njih zaobidji. Samo Nexus onda.

A 6.0 postoji vec vise od pola godine,tako da im nije bas neka azurnost peglanja SWa :)

Nexus je ono pravo kod Androida, ostalo je sve losije. A 5x je mnogo bolji uredjaj od G2 i naravno da se isplati prelazak.

Hvala drugari, to je bio problem. Sada radi :cool:

Update:
Morao je reboot kao što ste predlagali.

Poslednja izmena:
Meni se baterija drzi skoro kao prvog dana, a star je godinu i 3 meseca, mozda je ona losija 10ak % , kazem mozda jer ne primecujem neku razliku.
Pa i meni u sistini je najbitnije da samo telefon ne bude odvratan na prvu loptu, ali mi se prednji deo 5X stvarno ne svidja.
Ja sam se nadao iznenadice nas, pustice 6. i na G2 ali vidim da od toga nema nista.
Naopako da G2 ima dobru kameru, gde bi mu kraj bio :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

što se baterije tiče, zavisi kako se koristi telefon. pri nekoj laganijoj upotrebi baterija traje isto kao na G2, jer uglavnom posao odrađuju štedljiva A53 jezgra. pri nekoj zahtevnijoj upotrebi, kada se dosta koriste A57 jezgra, moguće je da će brže iscureti na nexusu. Negde sam pročitao da na istom taktu a57 troši 4x više struje od a53, ne znam koliko je tačno ali definitivno se primeti razlika... mislim da je franco u svom kernelu nešto čačkao oko toga pa je moguće da se dobije bolje trajanje

Baš naprotiv, dugo nisam video lepši telefon. Izgleda kao ikonica Android telefona na web-u. Za mene prelep dizajn pogotovo u "Quartz" varijanti.

Nego, ovom telefonu može da se uradi tkz "battery hack" tj da se stavi baterija od LG G2. Prilično je popularan "zahvat". Više o tome https://m.reddit.com/r/nexus5x/comments/42clyi/turns_out_the_g2_battery_mod_works_with_the_5x/

To je bilo za originalni nexus 5 :D Problem je voltaze (gde kontrolise napon, da li u samoj bat ili negde na ploci) i gubi se qc.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

To je bilo za originalni nexus 5 :D Problem je voltaze (gde kontrolise napon, da li u samoj bat ili negde na ploci) i gubi se qc.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Prevideo sam da komentarišeš izgled Nexus 5-ice.

Kakav problem postoji sa battery hack-om? Ja nisam video se neko žali na zamenu bateriju tj sve radi kako treba.

Kakav problem postoji sa battery hack-om? Ja nisam video se neko žali na zamenu bateriju tj sve radi kako treba.

Nakon ugradnje G2 baterije u 5X gubi se Quick Charge. Tačnije, dobija se celih 300mAh više, ali se baterija sporije puni. :)

Ne znam ko bi menjao ovakav QC za 300mAh :)

Ja bih jedno 600-800mah-a više i quick charge :)

Nazad
Vrh Dno