Šta je novo?

LG Nexus 5X

Je li presao neko odavde sa LG G3 (2 GB ili 3 GB varijanta, svejedno) na 5X i sta su prednosti i mane? Konkretno me interesuje fluidnost posto su sa MM stvarno fino sredili LG G3, prilicno fluidno radi.

Presao bih dok G3 jos uvek vredi nesto.
Ortak presao. Sve sto Vojkan kaze, plus njemu smeta Google kalendar. Pevac pa koristi kalendar dosta. Za zvucnik sam se iznenadio kad mi je rekao, moracu da mu ubacim onaj stereo mod.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Bolja je baterija. I imaj u vidu da (verovatno) uzimaš nov telefon a na G3 imaš x punjenja i manje ili više oslabljenu bateriju.

Kamera mnogo bolja.

Ja sam presao sa nexus 5 na G3 pa na 5x...

G3 izgleda samo lepo...telefon je jedan od gorih koje sam imao, izuzev tog kvad ekrana koji je ubijao i SoC i bateriju nista drugo nije vredno pomena....

Svako vece stavljan na punjac, radio sam 2 puta "osvezavanje", znaci kada se odradi posle fabrickog reseta da bi se vratio charge u prvobitno stanje ali definitivno je oslabljeno sve to.

Super, isao bih na nov, 16 GB varijanta, osim ako ne naletim nekako na neku 32 GB kombinaciju posto imam 16 GB varijantu G3 + 16 GB micro sd karticu i to mi zavrsava posao i vise nego dobro, a sa 16 GB bih mozda upao u knap kategoriju posto drzim sve fotke u telefonu jos od doba Samsunga E250, kakav sam hoarder :p

Idi na 32, smešna je razlika, 30e

Definitivno 32GB jer je premala razlika. A i progledaces posle G3 po svakom pitanju. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

na stocku sam,jel zna neko zasto mi je baterija kataklizma,32gb verzija.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Google backup? Proveri koliko imaš awake

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Mozda google backup? Nije da je to bas cesto ali mozda bas on zeza. :D

Aj jos jednom da pitam, jel ima jos neko problem sa dialerom i sporim ulaskom ? Citao sam da neki ljudi imaju delay tipa sekund, dve. To bi me jako iznerviralo kada bih kupio nov fon :D

Aj jos jednom da pitam, jel ima jos neko problem sa dialerom i sporim ulaskom ? Citao sam da neki ljudi imaju delay tipa sekund, dve. To bi me jako iznerviralo kada bih kupio nov fon :D
Ja sam zbog toga prodao samo. Nerviralo me to, imam dosta poziva dnevno, a trebalo mu je po 2s da otvori, na stocku naravno.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Iskreno i koristio bih ga samo na stock-u.. Ja ne pricam nesto mnogo al opet valjda te osnovne aplikacije moze da otvori bez problema, bez ikakvih bagova..
Ako ima jos neko sa ovim problemom nek se javi :D

Pola sekunde na chromi, kad nije u ramu. Iskreno zanemarljivo :D

Pa zar je problem uflesovati nesto drugo ako laguje na stoku? Ili bar promeniti dialer? :)

Pa zar je problem uflesovati nesto drugo ako laguje na stoku? Ili bar promeniti dialer? :)

Menjao, ne vredi. Problem je uflesovati kad nemas cime da povezes na racunar :D Ja promenim fon dok kabl dodje iz Kine, mada gledao sam i na ostalim romovima je isto. Cim se napuni call log treba mu dosta da ucita.

isto radi i na stocku i na chromi
nekad se stvarno čeka malo duže, nema nekog pravila, verovatno je zato đorđe primećivao jer kaže da ima puno poziva. ako sad npr ciljano proveriš verovatno će učitati za tih pola sec i ako nije u ramu... i to kašnjenje izgleda tako što on maltene instant iscrta "okvir" aplikacije ali mu treba 1-2 sec da prikaže one tileove sa frequent kontaktima

A kukali ste na Samsung i na dialer a eto sad i Nexus dobio taj "feature". Jos da upeglaju ceo softver kao Samsung. :D

Da, da. Okvir odmah, a ceka se samo da prikaze sadrzaj.

Pređite na 6p... [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Majku mu pa mogli su makar to da srede, bar stock aplikacije.. XD

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Koliko ti je uređaj budan. Odeš u bateriju i onda nađeš Android OS ili kako ti se već zove proces i tu proveriš koliko je 'keep awake'

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Wp8.1 jeste da je samo text bez ikakvih slika ali te aplikacije su instant otvarale... a ovde sramota, brze rade ostale od osnovnih. Al ok.

ma ovaj "novi" (od LP) google dialer je generalno njesra :) klikneš dialer i on ti otvori neke sličice po defaultu, daj mi bre broj da kucam... a eto i nije neki šampion brzine

To sto pricate za dialer je i tacno, ali ja ne znam kako to primecujete uopste. Pa da li je pola, sekunda ili sekunda i po nije neka razlika. Telefon svakako zbog toga ne treba potceniti, telefon je u svakom pogledu prebrz.

Oduvek koristim ex dialer, nema laga ili ga ne vidim.

Nazad
Vrh Dno