Kao prosečno žensko za jednu konverzacijuto sa wa mi se konstantno dešava .. ako imaš puno bekapovanih poruka verovatno je do toga,ja imam npr oko 750.000
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Kako si aktivirao? Meni stalno izbacuje error.Jel mogu nekako da namestim folder library za Google play music da mi ne učita sve muzičke fajlove tipa melodije i notifikacije? Aktivirao sam ovih 3 meseca free sto sam dobio odlična stvar![]()
Novi Franco r9 is up.
Copper definitivnoSta bolje izgleda uzivo, copper ili crna carbon dbrand nalepnica? ne mogu nikako da odlucim
Kako si aktivirao? Meni stalno izbacuje error.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Izbacuje ti error zato što ti je wallet na CS (Srbija i Crna Gora). Imaš temu o tome.
Пролази, ја сам га поручио са Алија?!Choetech kabel,neko je javio da prolazi Checkr..
![]()
Realno 200e polovan. Taman 75 do novog 32GB.Ok, dao bih do 50... Problem je u tome što pojma nemam koliko je "polovan"... Hvala,da ne gusimo temu.
polovan oko 240. dok je polovan 16gb oko 200.Pa koliko vredi ta 32ka onda? Dati 75e više za +16gb, iskreno glupost.
Ovaj moj ne prolazi ***,narucio sa njihove zvanicne prodavnice na Aliju..pozalio sam se tamo,sad cu da vidim sta kazu.Пролази, ја сам га поручио са Алија?!
КупиЈо сам тапаток!
Свашта...ја сам га узео на предлог оног Гугл инжињера који је подигао фрку око тога, можда је дефектанOvaj moj ne prolazi ***,narucio sa njihove zvanicne prodavnice na Aliju..pozalio sam se tamo,sad cu da vidim sta kazu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari