Šta je novo?

LG Nexus 5X

Realno ko ima Nexus 5 sada mu se apsolutno isplati da predje na 5X, posebno jer se prica da petica nece dobiti N verziju androida a i uopste, cim se 5X 32Gb ustale na oko 300e tesko da ce moci da se kupi bolji fon za te pare.
Za 6P bi bilo idealno da se stabilizuje na 450e 32Gb/500e 64Gb ali to se nece desiti jos nekoliko meseci..

Nemoj da se premisljas, uzmi 5x...realno z3 jednu prednost nema

E ***a sad Proday :)
Izrada, IP68, stereo zvucnici, 1Gb rama vise sto jedva da je prednost protiv Nexusa al' ajde posto sony dobro kesira 10-ak dana, micro sd prosirenje i dosta bolja autonomija (sto je uz micro sd najveca prednost), dok su na strani 5X brzi, noviji soc, bolja kamera (posebno uz hdr+) i naravno ono najbitnije - softver, podrska. I ekran je bolje kalibrisan na 5X.

Vreme kada su se M8, Z2, Z3 vodili kao best buy polako prolazi, sada je to Nexus 5X 32Gb za 300-320e. Mada ti htc/sony mogu i dalje da se preporucuju ali u okviru budzeta 200-250e.

Jos jesenas po predstavljanju Nexusa sam rekao da ce ih biti dosta na forumu samo kada malo padnu cene dok su se pojedinci ovde (uglavnom LG G fanboji ) nasladjivali nekakvim ''fon arena'' vestima o losoj prodaji Nexusa a i cinjenicom da su dosta skupi kod nas i da ih operateri ne nabavljaju :) Mislim da ce se za nekoliko meseci duplirati broj 5X/6P i ovoj temi ;)

Mada zalosno je sto prosecni kupci i dalje misle da Nexusi imaju uzasne kamere, ekrane itd ''za 2 klase ispod samsunga'', jednostavno Nexuse ce i dalje kupovati samo dobro IT informisani ljudi, zato i ne mogu da ruse sad nekakve rekorde prodaje.. potrebna je malo bolja reklama mada mislim da se Guglu hebe za prodaju Nexusa, tako mi deluje.
Kada se pogleda sve ukupno ipak bih prednost dao Z3. :)

c1dd22baf8c3033c761620733719943b.jpg

Jedna noćna...
Savrsena!! Btw pitam li se kako li je raditi na onoj dizalici sto je na drugoj zgradi desno, ja na 15m visine u firmi pa je skroz neobicno!

Jel i tebi shipping bio 9$?
Malo mi je to puno,izadje folija sa shippingom kao midrange telefon na oglasima :D
Salim se malo,ali nije daleko od istine :)

Da, $9 je DHL. Ili to ili da je cekas mesec dana, kao sto sam ja cekao za OnePlus One.

A koja je to fora sa mesec dana?
Cekao bih ako se ne placa shipping,nije mi to problem.
Secam se da sam porucivao ranije za OPO i Nexus 4 i nije bilo shippinga.

Ako se dobro secam, ne placas postarinu ako platis karticom direktno kod njih na sajtu. Meni su slali u Hrvatsku, cekao sam oko 3.5 nedelje da stigne.

Da se i ja upisem. Posle moto G kamere koja je losa i u idealnim uslovima, 5x je pravo osvezenje.
IMG_20160226_001447.jpg
IMG_20160307_120145.jpg

Vlasnici 5x koliko vam je glasan zvuk kada slusate muziku preko sluski ? Koliko sam citao na tom polju je 5x jedan od najlosijih mobova..

Ako ste slusali muziku na telefonu pre 5x mogli bi da uporedite zvuk :)

Na koju adresu,ovde u Srbiji?
Kad porucim preko paypala 9$ je postarina a kada hocu da platim karticom ni nemam Srbiju da odaberem.

Neko prodaje polovan 6p na kp za 400e, ko je blizu Bečeja eto mu prilike... :)

Poslednja izmena:
Na koju adresu,ovde u Srbiji?
Kad porucim preko paypala 9$ je postarina a kada hocu da platim karticom ni nemam Srbiju da odaberem.
Moras preko paypala da platis i stize ti na adresu navedenu na paypal acc, meni je postarina pre 20 dana bila 5 dolara ova 4 dolara ti mozda uzima paypal za proviziju. Ja sam porucio ledja samo x, stranice i kameru to preporucujem svima prednja strana je odvratna pod skinom a ako porucis ledja sa svim nexus slovima ima da se porodis dok to polepis.

Ok, hvala ti na informacijama :)

Neko prodaje polovan 6p na kp za 400e, ko je blizu Bečeja eto mu prilike... :)
Sad ih ima i na trafici kad je meni trebalo nije ga bilo nigde i kostao je kao suvo zlato, ali neka, kajem se sto ga nisam i ranije uzeo kao i sve druge telefone. Sledeci nexus uzimam day one makar kostao 1000e a ovaj ostavljam zeni u nasledstvo vec sam joj predocio kako ce biti :)

A s7/edge? Ništa od tebe Bia, kakav si to samsungovac...[emoji14]

Odrekao sam se samsunga zbog cele frke i kasnjenja i majmunisanja oko mm updejta zato sam i uzeo nexus, ne da mi je stalo nesto do updejta nego necu da svojim novcem podrzavam njihov bezobrazluk. Mada i dalje tvrdim da je samsung br 1 u svetu telefona kidaju sve i svakoga svake godine.

Poslednja izmena:
pa 2013. i 14. baš i nisam siguran :)

Bukvalno svake godine od legendarne s2 pa do dana danasnjeg,ako je s serija neke godine i fejlovala tu je bila note serija da ispegla stvar, ako ja lazem cifre ne lazu, to sto vi niste ljubitelji samsungovog lika i dela to je vec druga stvar.

Zbog majmunisanja oko apdejta cu i ja preci na Nexus, cim izadje novi. Posebno, jer mi je HTC One m7 najbolji telefon koji sam imao i koji cu imati... :D

Kada ti stigne, niko ne moze da kaze kada ce ti stici ota

Ima LTE.

Nazad
Vrh Dno