Šta je novo?

LG Nexus 5X

Cenim da se baterija relativno dobro pokazala :)

uploadfromtaptalk1457763778690.jpg

uploadfromtaptalk1457763788625.jpg

Iskreno ja nisam primetio da se aplikacije ista brže pokrecu na l i m u odnosu na kk, a samo se tri puta sporije instaliraju, i pritom telefon laguje. Na ovim novim fonivima se taj lag verovatno ne oseti toliko, ali sve jedno.

Poslednja izmena:
Brightness level na pola podeoka (po defaultu) uz uključen adaptive brightness.

@telep to je kabl koji je drugar dobio uz Nexus 6p, ja sam pozajmio da prebacim neku muziku na telefon i zadrzao sam ga vise od nedelju dana

Valjda bi trebalo od 6p da radi, ali ako ti ga ne prepoznaje ni kada je u fastboot modu a imas drivere onda je do kabla.

Jel' prepoznaje telefon od drugara?

@telep ne znam sta je fastboot..telefon se puni na taj kabl bez ikakvih problema, on se nije zalio, a ja sam sa njegovog fona pustao muziku u kolima koji je povezan tim kablom..videcu da li kod nas ima taj kabl da se kupi ili cu ga naruciti..
@eufrat da, da, kao sto rekoh gore ja sam licno pustao muziku u kolima drugara gde je fon bio prikacen tim kablom..to vece sam i uzeo kabl..

Iskreno ja nisam primetio da se aplikacije ista brže pokrecu na l i m u odnosu na kk, a samo se tri puta sporije instaliraju, i pritom telefon laguje. Na ovim novim fonivima se taj lag verovatno ne oseti toliko, ali sve jedno.
Uh sad. Ja se sećam da sam jasno video razliku kada sam kitkat prebacio na art.
Na 5x se uopšte ne oseti update aplikacija sa Play store, da nema notifikacije ne bih znao da se nešto dešava.

Verovatno zato sto imaju brzi nand, ali nema neke razlike u brzini otvaranja, minimalne su. Manji su dobici nego gubici, sada instalacija traje 3 puta duze nego pre.

5x 32gb 300e kod onog u ns? Naravno ako nisu one njegove fore o kojima he bilo reci ovde...

Ima i za 295€ u Subotici :)

Instalirao sam na cerkin Nexus 5x N beta. Sve je proslo glatko. Aplikacije koje su instalirane rade sve. Interfejs je po meni lepsi i daje mnogo vise informacija o aplikacijama u notification tray. Animacije su lepse i fljidnije nego na MM.

Poslednja izmena:
Ljudi, samo da vam javim da sam resio problem vracanjem na factory settings..tj. oba problema, problem Photosa i problem povezivanja :) hvala vam sto ste mi pomagali ;)

E pa brate cestitam, ako je neko trebao da kupi 6P to si onda ti :)

Mada imao si bolju Lumiju 950 XL za iste pare, sta bi ti falilo da malo testiras w10m betu, jedno 3 godine :D

64Gb a 600$.. sasvim dobra cena.

Poslednja izmena:
Imam dvojicu Lumijaša ovde, gledaju o koji zid da omlate svoje telefone.

Koju si boju uzeo?

Alu

Svi uzesmo Alu. :D

Dobrodošao, yooyo, konačno.

Meni sutra stiže dbrand, pa slikam kada ga postavim.

Ma da, čini mi se da su mi poslali pre 7 dana i eno ga već u pošti. :)

Ima kvalitet izrade i giga rama više, koji Sony lepo koristi. Ali sve ostalo na strani nexusa.

Nemoj da se premisljas, uzmi 5x...realno z3 jednu prednost nema

E ***a sad Proday :)
Izrada, IP68, stereo zvucnici, 1Gb rama vise sto jedva da je prednost protiv Nexusa al' ajde posto sony dobro kesira 10-ak dana, micro sd prosirenje i dosta bolja autonomija (sto je uz micro sd najveca prednost), dok su na strani 5X brzi, noviji soc, bolja kamera (posebno uz hdr+) i naravno ono najbitnije - softver, podrska. I ekran je bolje kalibrisan na 5X.

Vreme kada su se M8, Z2, Z3 vodili kao best buy polako prolazi, sada je to Nexus 5X 32Gb za 300-320e. Mada ti htc/sony mogu i dalje da se preporucuju ali u okviru budzeta 200-250e.

Jos jesenas po predstavljanju Nexusa sam rekao da ce ih biti dosta na forumu samo kada malo padnu cene dok su se pojedinci ovde (uglavnom LG G fanboji ) nasladjivali nekakvim ''fon arena'' vestima o losoj prodaji Nexusa a i cinjenicom da su dosta skupi kod nas i da ih operateri ne nabavljaju :) Mislim da ce se za nekoliko meseci duplirati broj 5X/6P i ovoj temi ;)

Mada zalosno je sto prosecni kupci i dalje misle da Nexusi imaju uzasne kamere, ekrane itd ''za 2 klase ispod samsunga'', jednostavno Nexuse ce i dalje kupovati samo dobro IT informisani ljudi, zato i ne mogu da ruse sad nekakve rekorde prodaje.. potrebna je malo bolja reklama mada mislim da se Guglu hebe za prodaju Nexusa, tako mi deluje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno