Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sta fali, ionako ''pravi LG super kvalitet'' imaju samo telefoni G serije, ostali su smesni :)

Koliko sam zakljucio na prvu kao prekidaju saradnju je l' LG se fokusira na svoje?

Google koliko para ima, cudi me da ne skucka neki svoj pogon za izbacivanje nexusa. Bezveze mi vise saradnja sa proizvodjacima, bas bezveze. Kad moze kinez preko noci da izbaci telefon sto ne i Google. Svakako se nexus kupuje koliko i kinez, tako da nece biti problem namiriti broj primjeraka.

I ja mislim da su ovaj 5X onako smandrljali, ne znaju ni sami sto su ga izbacili. Takav dojam sam stekao.

Poslednja izmena:
Nije problem sto se pogresno napise (u ovom slucaju delimicno ja) nego je problem taj stav ,ne lupetaj ja cu da ti kazem iako ni sam nisam siguran sta pisem.

Cak i da se zna sta se pise,lepo napises nisi u pravu to je ovako ,ovako i ovako.. Mada nismo svi na istom nivou svesti pa kapiram i takve nastupe.
Apsolutno se slažem.
Tako da, 2 puta meri, udahni duboko, pa piši. I onda niko neće da ti kaže da lupetaš.

Ma moze ko god hoce da mi napise da lupetam ,jer realno to vise govori o njemu nego o meni. Forum je ovo ipak,iznenadjenjima nikada kraja..

Moram da pohvalim kvalitet izrade kod 5x, jeste da je plastičan ali kakav je pad preživeo pre par dana (direktno na trotoar sa metar i po visine i otkotrljao se na ulicu) uz samo male tragove udarca na ćoškovima, neverovatno. Inače ne nosim nikakvu zaštitu

Kako 5X stoji sa OTG? Da li ce da radi OTG flash na njemu pomocu nekog kabla-adaptera sa zenskog micro usb na usb-c? Imam 2 kingston OTG flash diska od 32 i 64GB i ako ce to da radi ok ozbiljno razmisljam o kupovini 5X od 16GB.

Stigao 5x juce.
Manje vise sve ocekivano, jedino vibracija bas nervira.

Ste uzimali neke futrole/case-ove?

Stigao mi je 6P. :) Odličan telefon, sve radi prebrzo, neću ni gasiti enkripciju, premala je razlika da bih to radio.

Detaljnije utiske kada ga istestiram malo više kada dođem sa posla.

Ode OnePlus Two na prodaju.

Stigao mi je 6P. :) Odličan telefon, sve radi prebrzo, neću ni gasiti enkripciju, premala je razlika da bih to radio.

Detaljnije utiske kada ga istestiram malo više kada dođem sa posla.

Ode OnePlus Two na prodaju.
32, 64 ili 128ga verzija i koliko para ako nije tajna?

Nije tajna, naravno. 32GB, 540€. 64GB je bio 600€, ali mi realno nije bio potreban, tako da sam uzeo 32GB, silver verziju.

I meni sleduje kupovina na taj način, nema vajde od naših operatera izgleda...

Još jedino da ovi ultrapopularni S7 i LG krenu kod nas, pa da vidimo da li će biti bar malo drugačija cena za 6p...

Poslednja izmena:
Naravno, da nema koristi, od nasih operatera. Nexus 4 sam uzeo u Telenoru, za dosta para, u to vreme. Kada mi je istekao ugovor, zovem ja njih, i pitam za produzetak, uz kupovinu Nexus 5. Kad ono, cena, ogromna. Kazu, nemate '' jaku '' pretplatu, mada, nije ni tih 1600 dinara, koje placam godinama, tako malo, ali, ajde, šta da se radi. Hvala, i dovidjenja.

Ja sam nexus 5 uzeo u vipu na paketu smart 1000. Dobio 30% popusta na telefon tako da me izasao 18200 i 25% popusta na tarifu tako da placam 1600. Da nije bilo popusta platio bih telefon 26000 a paket 2100. Sada na paketu koji kosta 2100 (Nova4) 5X kosta 32000.

Kod telenora je jos gore. Na paketu od 2000din 5X kosta 45k. Nisu normalni ***.

Da, nisam gledao vip, ali, ispada to, dosta povoljnije. Ovi na Telenoru su preterali, ali bas.

I to naravno 16GB varijante. Opet nemaju 32GB zar ne?

Kakav je kvalitet audio poziva na 6P. Neki su mi se zalili da ih slabo cuje suprotna strana ili obratno nisam siguran ?! Uglavnnom nesto u vezi toga.

Zapravo govori više o tebi, jer ti se potresaš time (znaš onu Sartrovu: "Hell is other people").
Ne potresam se nego mi je cudno.. Niti se poznajemo niti si ti neki mudrac pa ti to daje pravo da pises takve stvari..(ja se npr ne obracam tako ni najboljim ortacima dok sedimo u kafani i pijemo)
Da li si mene video da sam nekome tako nesto napisao ?

Ali kapiram.. Kultura se nosi uglavnom iz gajbe.

Poslednja izmena:
Kakav je kvalitet audio poziva na 6P. Neki su mi se zalili da ih slabo cuje suprotna strana ili obratno nisam siguran ?! Uglavnnom nesto u vezi toga.
Nemam zalbi od sagovornika ali kvalitet onoga sto ja cujem zna da varira od jako loseg do odlicnog a provalio sam da je to do telefona mojih sagovornika

BIA, zanima me, da si znao za te sitne mane koje si izvalio po kupovini, da li bi ga opet kupio? Je l' vredi tih para?

Moje misljenje je da ipak vredi, sve mane sam uspeo nekako da prevazidjem ili iskljucim (vibracija) ne kajem se sto sam ga kupio cak sta vise poprilicno sam zadovoljan. Kome pare nisu problem nema sta da ceka

Jel može neki ss baterije da vidimo stanje na tom polju? :)

Uhvaticu sutra ss ali krece se od 3.5 do 5 kad sam ga uzeo prvih par dana i do 6 sad u zadnje vreme nesto kilavi jedva prebaci 3. Gledao sam da li vuce neka aplikacija ali nema nista cudno mada garantujem da je do FB i njegovog mesendzera

Nego sta je nego FB. Sa tim telefonom i tom baterijom, ne bi trebao bacati ispod 6h 'ladno.

Uhvaticu sutra ss ali krece se od 3.5 do 5 kad sam ga uzeo prvih par dana i do 6 sad u zadnje vreme nesto kilavi jedva prebaci 3. Gledao sam da li vuce neka aplikacija ali nema nista cudno mada garantujem da je do FB i njegovog mesendzera
Rekoh ti ja da ce za nedelju-dve da padne sot primetno...android je to, prosto moras voleti takve stvari!

Pa ne mozes imati isti sot prvi dan sa tri i petnaesti dan sa 66 aplikacija.

Nazad
Vrh Dno