Šta je novo?

LG Nexus 5X

64 ili 128 i koliko para, ako nije tajna.

Poslednja izmena:
ajde sto folija nema izrez za proximity nego je i isecak za kameru na pogresnoj strani tako da sam morao da zalepim tako da je strana po kojoj ide prst sad na ekranu i obrnuto

Čestitam. :) Stiže i meni od istog prodavca sledeće nedelje.

hvala, ukratko sto se kvaliteta tice sve je fenomenalno cvrsto nema zveckanja dugmica, niti bilo kakvih hw inperfekcija ekran je super ali ne bolji nego na s6 kada smanjim brightnes 6p bela vuce na rozikasto dok kod s6 ostaje belo medjutim boje, crna, bela na vecem brightnesu sve fenomenalno, otisak odlican i ekstremno brz.

Imaš u developer options i sRGB mod, možeš i to da isprobaš...

ako je neko iz bg i planira danas sutra do usca ili delte pogledajte mi neko staklo ili foliju please da li imaju a da je normalno

Uzet' cemo novu kad Vucic digne opet transu od MMF-a. [emoji51] [emoji16] em uzimamo od drugih em im jos pare i vracamo. [emoji41]

No dobro, bitno je da se 3GB RAMa adekvatno popuni. [emoji14] Ako nekad uspijes to obavezno SS. [emoji4] [emoji106]

BIA, oem unlock i sve ostalo po redu. Znas sve valjda, ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Uzivaj u Nexusu ;)

Ja sa huawei imam lose iskustvo sa P8. Power dugme je posle par mjeseci postalo toliko mekano, da kad ga pristisnem, uopste ne osjetim da sam pritisnuo.
Je l' ovaj nexus zasnovan na tom modelu?

Meni izrada djeluje beton u ruci, lijep dizajn i sve to.

Dugmad slabo i koristim, uglavnom tap to wake i tap to sleep. To ima i 6P naravno po defaultu u stock kernelu. Ne znam za 5X.

Je l' ovaj nexus zasnovan na tom modelu?

Meni izrada djeluje beton u ruci, lijep dizajn i sve to.

Dugmad slabo i koristim, uglavnom tap to wake i tap to sleep. To ima i 6P naravno po defaultu u stock kernelu. Ne znam za 5X.

I P8 je beton ,stim sto mi stradala ta tipka. Mada kolega ima isto i jos uvijek ima onaj "klik" kao i na pocetku. Zapao mi takav primjerak :) Nisam ima po def tap to sleep na P8 poput onoga sto ima LG. A nisam htio da skidam lock widget-e.

I ono sto mi je mnogo smetalo na P8, i ne samo meni, nego i jos dvojici koje znam da imaju P8, je to sto nema sanse da se naljepi tempered glass. Uzimao sam i skupe i jeftine i nema sanse. Uvijek na jednom dijelu ostane mjehur jer staklo nije 100% ravno. Na tri komada P8 smo pokusali naljepiti i ne moze da legne preko 100% stakla. Tacno kad se zagleda vidi se da nije ravno potpuno.

Poslednja izmena:
i na 6p su previse mekana dugmad lako se slucajno pritisnu i nemaj bas onaj jak klik

Šta će vam lock dugme kad imate otisak prsta?

Display Na s6 I Na 6p su Nebo I zemlja znaci neverovatna razlika u korist s6 brightness i bela boja, ko nije koristio note 5 ili s6 taj nece primetiti nista a ko ima ova dva telefona jedan pored drugog opasno ce se smoriti , valjda cu se navici na ovu razliku jos koristim oba telefona pa mi strasno smeta.

To je zato sto niko ne koristi tu opciju pojacanog brajtnesa na amoledu sem samsung telefona i lumie 950,950xl..
Svi telefoni sem nabrojanih fabricki idu do ~350nits (npr moto x,mx5,n6 itd itd ) dok s6,s5 npr idu do 500+

Mada mislim da to moze da se ubaci kao opcija kada se rutuje mob.

Poslednja izmena:
Za amoled displeje je i dobro da ne bude ogromno osvetljenje - burnin i ostale mane posle par meseci zagarantovani ...

Baterija je isto tužna u tom slučaju :)

Poslednja izmena:
[youtube]-DqtzVvDozs[/youtube]

[youtube]xcEA0ntrc18[/youtube]

Burn in zagarantovan [emoji23]

Ma taman posla, to su tako "slučajno" odradili i podesili osvetljenje :)

Sta predlazete slajder na pola i adaptive ukljucen?

Koristi za početak fabričke vrednosti, pa posle pojačaj osvetljenje ako ti ne bude odgovaralo :)
Mislim verovatno su to lepo namestili - i "AUTO" će raditi kako treba...

Poslednja izmena:
Za amoled displeje je i dobro da ne bude ogromno osvetljenje - burnin i ostale mane posle par meseci zagarantovani ...

Baterija je isto tužna u tom slučaju :)
Interesantno, ali kod amoleda, razlika u bateriji izmedju minimalnog i maksimalnog osvetljenja nije ni blizu tako velika kao kod lcda. Nisam se mnogo interesovao zašto je to tako, ali to je neki moj iskustveni doživljaj, potvrđen kod još par kolega sa foruma...

Ja držim na auto(5) osvetljenje i razlika je ogromna kada odčekiram auto mod...
Isto je i sa potrošnjom :)

Nazad
Vrh Dno