Mnogo ***, preko 1000km za stvar koja ce sutra zastariti i biti pregazena. [emoji15] [emoji16]32gb 540
On jos malo na N, a neki nemaju ni M.BIA, oem unlock i sve ostalo po redu. Znas sve valjda, ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Uzivaj u Nexusu![]()
Je l' ovaj nexus zasnovan na tom modelu?Ja sa huawei imam lose iskustvo sa P8. Power dugme je posle par mjeseci postalo toliko mekano, da kad ga pristisnem, uopste ne osjetim da sam pritisnuo.
Je l' ovaj nexus zasnovan na tom modelu?
Meni izrada djeluje beton u ruci, lijep dizajn i sve to.
Dugmad slabo i koristim, uglavnom tap to wake i tap to sleep. To ima i 6P naravno po defaultu u stock kernelu. Ne znam za 5X.
Ja sam adaptive i 5/8 brajtnes skale. Nesto mi i ne odgovaraju jaka osvjetljenja, bukvalno ono na samsunzima izbija oci...Sta predlazete slajder na pola i adaptive ukljucen?
Zato sto je na totalno *****nom mjestuŠta će vam lock dugme kad imate otisak prsta?
Interesantno, ali kod amoleda, razlika u bateriji izmedju minimalnog i maksimalnog osvetljenja nije ni blizu tako velika kao kod lcda. Nisam se mnogo interesovao zašto je to tako, ali to je neki moj iskustveni doživljaj, potvrđen kod još par kolega sa foruma...Za amoled displeje je i dobro da ne bude ogromno osvetljenje - burnin i ostale mane posle par meseci zagarantovani ...
Baterija je isto tužna u tom slučaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari