Bumper/case da sacuva ekran pri padu?
Bumper/case da sacuva ekran pri padu?
nikako tek u ponedeljak idem po njegaKako ti se cini mob na prvu loptu ?![]()
Znam i ja sta pricam. Imam Z2 i Nexus 4 i 7 i nista bolje Z2 ne kesira. A HTC slicno kao Sony.Ma jeste odma 4 gbnije to samsung pa jos nekako ali Sony i htc korektno kesiraju imao i jedno i drugo tako da znam sta pricam a i treće (sammy)
![]()
Jeste samo zaboravljas da se n5 sa 2gb rama pojavio u vreme kad je standard bio 1gb a 5x se sa 2gb rama pojavljuje u vreme kad je standard 3-4gb rama. Niko ne spori kako nexus lepo radi sa 2gb rama ali izaci na trziste sa takvim pristupom tipa "mi smo nexus mi letimo i sa 2gb, leteli smo 2013 sa 2gb, ima da letimo i 2016 sa 2gb rama evo vam ga na!!!".... je krajnje bezobrazno. Uradjeno sa namerom da se ne smeta nexusu 6p. Pa sto si onda isao da izbacujes dva telefona ako jedan namerno krljas u propast a drugi dizes u nebesa.Pa sta?
I N5 ima 2GB pa kesira bolje od 95% novijih telefona sa vise RAMa.
Ortak koji drzi radnju mi kaze da su jeftiniji modeling koji su radjeni za trzista van EU. Ja sam moj platio 350e pre 5 DanaŠta se dešava sa nexus 5x.
Do skora je bio preko 400eura.
Na amazonu UK je pala sa 400 na 350 pa se vratila sad na 400, a kod nas u radnji u Beogradu sad košta 310?
Otkad to?Nije njemu smetalo 2giga rama koliko ga je 6P uništio, kao da su ga namerno toliko srozali da bude lošiji od 6P. Mislim najvise na kvalitet izrade. Ljudi koji uzimaju Nexuse su uglavnom Phone geekovi koji ciljaju na najbolje i pre ce uzeti 6p ma koliko vise kostao. Zato se cena 6p skoro i ne mrda dok za 5x sve vise i brze pada, slaba prodaja. Mogli su bar neko parce metala da stave na 5x,cisto da lici na nesto. Oni brate samo sto ga jos od papira nisu sklepali, dosta se stedilo.
ali cinjenica je da su oterali dosta kupaca i to iskljucivo zbog 2gb rama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari