Šta je novo?

LG Nexus 5X

a cena u telenoru,baš momačka
pre par godina sam samsungov nexus u istom paketu kupio za 200e manje :S:

Poslednja izmena:
samo kažem da je sve otišlo u Q,skočio nam standard.

Poslednja izmena:
@hsv.stoned
Odusevljen sam ovim zadnjim slikama! Ovo je sve sto mi treba od kamere i telefona...

Poslednja izmena:
Kolekcija, slikano sa LG G4.
799fed74067528530d46b4833a3f8161.jpg

Primecujes li razliku u bateriji izmedju n6 i n6p ?

Jos je rano za 6P. Na N6 je primetno bolja na MM Cataclysm i hells-Core kernelom

Znaci preterali su sa cenom, ova 16 GB treba da ide jedno 150 eura dole.

Znam da nece toliko, nazalost gugl je ipak precenio 5x. Znaci za 32gb treba dati 500 eura, jako puno. Za 420-30 ima nexus 6 32GB da se nadje kod nas. U svakom slucaju bolji izbor.

Poslednja izmena:
pa i nije 6 bolji izbor. mnogo je veći, lošija kamera, baterija nije mnogo bolja, ako je uopšte bolja, ekran je veće rez ali lošiji.
samo što je jeftiniji, jer je mator model.

Svaki ima svoje prednosti i mane, ali ja bi iskreno radije uzeo šesticu pre 5x, 32GB, više rama, metalan ram, super zvučnici. I to još sve jeftinije od 5x. 32GB 5x ne sme da pređe 370-80 eura, to je naki max.

A da, ram. Zaboravih. Da je cena ista pa da se ne razmišlja, ovako se slažem.

Ma bre treba cekati da 6P cena padne na oko 500e, ko ne planira da menja telefon godinu-dve to je itekako isplativa investicija ;)

Jel uzeo neko do sada 5X u Telenoru?

Crkao mi službeni tel. imam pravo na zamenu, a mogu da uklopim 5X u budžet, pa me interesuju utisci.

Mogu da uzmem 5X, Samsung S5 ili Huawei P8, sada koristim Nexus 5 (privatni tel) i nekako mi najlogičnije da pređem na 5X za službeni.

Poslednja izmena:
Ja sam ga uzeo u Telenoru, za sada sam zadovoljan. Možeš da pogledaš prve utiske u mom prethodnom postu br. 2451.

Poslednja izmena:
Poručio 5X, pa nek ide život :D

Sigurno neces pogrešiti samo mozes da budes na dobitku u odnosu na N5, ako se uklapa u budžet uzimaj i ne misli mnogo :)

Ne uklapa se baš u budžet, ali budući da 3.5 godine nisam zamenio službeni telefon, progledaće mi u firmi kroz prste ;)

SGS2 ipak ispustio dušu.

Nazad
Vrh Dno