Hocu, mislim za koju godinu da ce se i ovo 'prevazici', samo sto ce se ekrani drzati, nece biti plastike okolo. I ljudi napreduju, ne samo tehnika, gledaj sad omladine koliko starije izgledaju, veci, krupniji, veca saka. I sport napreduje, koliko su sad igracniji spremniji i fizicki i u svakom drugom pogledu nego ranije. Pomjeraju se granice, i ovde su neki...zaboravi sta sam htio dodati, prekinuse me...I posle 6" ćeš da ideš na veći jer u suprotnom nema napretka?
Hocu, mislim za koju godinu da ce se i ovo 'prevazici', samo sto ce se ekrani drzati, nece biti plastike okolo. I ljudi napreduju, ne samo tehnika, gledaj sad omladine koliko starije izgledaju, veci, krupniji, veca saka. I sport napreduje, koliko su sad igracniji spremniji i fizicki i u svakom drugom pogledu nego ranije. Pomjeraju se granice, i ovde su neki...zaboravi sta sam htio dodati, prekinuse me...![]()
hhhahah mislim da je mislio na losa nekako mi vise ide u paru sa lamom.
Nekako mi se sve sleglo i prelomio sam - želim Nexus 6p![]()
Još samo da vidimo cene kod nas, ako kod operatera bude neki užas, valjda ce biti podnošljivih varijanti nezvanično...
A 6p?
Plašim se odgovora![]()
Srećno![]()
Ovo je jedina nada. Da mts povuce neku vezu sa huaweiom ,mada mislim da oni nemaju sluha za taj potez.. Bitno je da imaju sve moguce modele ip i svi srecni .Ostaje neka nada da Huawei ako bude kod Telekoma možda može da ima ok cenu![]()
Ali nešto ne verujem da si je kupio za te pare onog trenutka kada je izašla.Ja kada vidim da sam 32GB peticu platio 320 eura, ovih 16 GB deluje suludo skupo. Bas me zanima da vidim cene na oglasima za koji mesec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari