Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa ne znam koliko tu ima istine.. I dalje je galaxy serija dosta prodavanija od note serije a isto tako je ip6 dosta prodavaniji od ip6+.

I posle 6" ćeš da ideš na veći jer u suprotnom nema napretka?

I posle 6" ćeš da ideš na veći jer u suprotnom nema napretka?
Hocu, mislim za koju godinu da ce se i ovo 'prevazici', samo sto ce se ekrani drzati, nece biti plastike okolo. I ljudi napreduju, ne samo tehnika, gledaj sad omladine koliko starije izgledaju, veci, krupniji, veca saka. I sport napreduje, koliko su sad igracniji spremniji i fizicki i u svakom drugom pogledu nego ranije. Pomjeraju se granice, i ovde su neki...zaboravi sta sam htio dodati, prekinuse me...:)

Poslednja izmena:
Hocu, mislim za koju godinu da ce se i ovo 'prevazici', samo sto ce se ekrani drzati, nece biti plastike okolo. I ljudi napreduju, ne samo tehnika, gledaj sad omladine koliko starije izgledaju, veci, krupniji, veca saka. I sport napreduje, koliko su sad igracniji spremniji i fizicki i u svakom drugom pogledu nego ranije. Pomjeraju se granice, i ovde su neki...zaboravi sta sam htio dodati, prekinuse me...:)

A zivotinje? npr...lame i lososi, jel su se i oni izmenili ?

Za losose ne znam ali lame su danas daleko kulturnije - manje pljuju

Da li je mislio na losa ili lososa?

hhhahah mislim da je mislio na losa nekako mi vise ide u paru sa lamom.

Nego, offtopic , pocela prodaja Nexusa u Austriji... cijena, prava sitnica. 479e najjeftiniji.

Nekako mi se sve sleglo i prelomio sam - želim Nexus 6p :D

Još samo da vidimo cene kod nas, ako kod operatera bude neki užas, valjda ce biti podnošljivih varijanti nezvanično...

Ne vredi, posle Nexusa 5 mi se nikako ne ide na bilo šta drugo.

Poslednja izmena:
A 6p?

Plašim se odgovora :D

Poslednja izmena:
Slažem se. Ali ja ih nisam zavoleo zbog niske cene, nego svega ostalog.

Voleo bih da mi je svejedno, pa da pređem na nešto drugo :(

Gospode Boze... Dranje.

Ostaje neka nada da Huawei ako bude kod Telekoma možda može da ima ok cenu :D

375e... Ne znam sta reci... Mislim da je mnogo... I to za 16gb model... :/

Poslednja izmena:
Ostaje neka nada da Huawei ako bude kod Telekoma možda može da ima ok cenu :D
Ovo je jedina nada. Da mts povuce neku vezu sa huaweiom ,mada mislim da oni nemaju sluha za taj potez.. Bitno je da imaju sve moguce modele ip i svi srecni .

Ja kada vidim da sam 32GB peticu platio 320 eura, ovih 16 GB deluje suludo skupo. Bas me zanima da vidim cene na oglasima za koji mesec.

Da li neko ima informaciju kada 5X fizički stiže u Telenor, s obzirom na to da je na sajtu data opcija "Rezerviši"?

LOL.

Za N5 uz tarifu od Prenesi i Surfuj Standard ili kako se već zvala je pre dve godine uz onu akciju/vaučere u Telenoru doplata bila oko 200-230€ (ne sećam se tačno cifre ali tu negde) na ugovor od dve godine. To je bio prvi dan kad se N5 pojavio kod nas, ne posle par meseci.

Za 5X bi sada uz istu tarifu doplata bila skoro 460€.

Ne znam šta su uzimali ovi u Telenoru kad su formirali cenovnik, ali mora da im je mnogo lepo :D

Poslednja izmena:
***, za N4 sam svojevremeno uz moju tarifu od 2000 din. doplatio 24000 (bio tada neki popust od 10000). Posle par meseci prodao ga i uz doplatu od 100€ uzeo N5. Sa novim Nexus tel. to će biti malo teže [emoji20]

Nazad
Vrh Dno