Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sta ste nasli procjenjivati stvar i kvalitet na osnovu nekog klipa sa YT.

Krivi se, lomi se, grebe se i svaki. Donesite mi bilo koji mob ove velicine, iskrivicu ga ovako...

Neki se ponasaju ko da ce na gradiliste sa telefonom. Testovi su Boze sacuvaj, nozevi, skalpeli, upaljaci, jos samo da uzmu macole da lupaju, da ga bacaju sa 3. sprata i zaranjaju u vodu.

Ali najgore po loznicu, ispade da LG radi najbolje nexuse... :d

Poslednja izmena:
Nisi gledao ima i macola i 3 sprata... Rade i to. :D Ma ovu je klasično skupljanje pregleda...

Nigde da nadjem info jel na 6p tel zvoni na oba zvucnika kad stize poziv i u speaker modu kad se koristi da li je stereo ili furaju *****nu politiku kao sony?!
Odgovorio mi je lik na XDA, zvoni na oba.

Apropos onog videa gde se lomi, vidi se da se slomio tamo gde da je palio, plus je ekran bio slomljen.
Plus je Nexus prvi telefon koji je testirao seckajući ga svim elementima sa skale čvrstoće.
A onda sam pogledao i video za s6 kojeg je nahvalio. Pomerao je upaljač dok ga je palio, pa ekran nije stigao da se zabeli

Poslednja izmena:
[youtube]1GZV-jO6ebg[/youtube]

Jos jedan klip. Po meni se ovde lepo ponasao. Sigurno ga je lakse iskriviti nego neki manji telefon ali..

Veca mana je plastika koja strci na donjoj strani kod nekih primeraka i klasicna amoled boljka sa roze belom bojom na nekim delovima ekrana ( s6 je ima dosta tih problema)

Poslednja izmena:
Meni da poklone telefon da uradim ovo ne znam da li bi mogao.

Sta ste nasli procjenjivati stvar i kvalitet na osnovu nekog klipa sa YT.

Krivi se, lomi se, grebe se i svaki. Donesite mi bilo koji mob ove velicine, iskrivicu ga ovako...

Neki se ponasaju ko da ce na gradiliste sa telefonom. Testovi su Boze sacuvaj, nozevi, skalpeli, upaljaci, jos samo da uzmu macole da lupaju, da ga bacaju sa 3. sprata i zaranjaju u vodu.

Ali najgore po loznicu, ispade da LG radi najbolje nexuse... :d
Tako je to kad besmisleni klipovi razbijanja postanu popularni.Kao da u procesu proizvodnje nisu testirali, nego jos i jutjub "ekspert" mora da izbacaka telefon i da ga razbuca.

Destruktivci po prirodi (ne moze to svako biti), samo i znaju stetu napraviti. Meni je svega zao i volim dok nesto imam da je u top stanju, ne mora to biti telefon. Ne moras robovati, ali neka normala.

Ovaj se krivi pod dejstvom sile (ali evo na drugom klipu je ok, ljudi namjestaju sve iz nekog hejtovanja, sve je moguce...), pa Nexus 5 je pucao sam od sebe, pa to je jos gore, a rijetko kome da je smetalo.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]BUkvJz4zCNs[/YOUTUBE]

[youtube]kMqFYHAvyjw[/youtube]

Evo ga jos jedan sto ga savija..

Ja sigurno ne bih uzeo telefon da ga palim, lomim, grebem i udaram cekicem. Mozda je ovo neki test primerak ili sto kazu ljudi vec napukao displej i jos ga dobro potpalio pa malo vise doprineo savijanju. Evo kako se Gorilla 4 ponasa na savijanju:

Inace zanimljiva stvar u vezi onog otvaranja 6p. Navodno u njemu je sve napravljeno da moze da primi dve kartice to jest da bude dual sim telefon ali sim tray je uradjen tako da moze samo da se gurne jedna.. (Na xda pokusavaju da naprave tray da primi 2 kartice) Moguce da ce sledeci nexus biti dual sim a dual sim 6p su napravili za sebe u google HQ.. ( setite se klipa onog rusa koji fura dual sim 6p) istu stvar su odradili sa n5 kada su imali verziju n5 sa citacem otiska za prst. :)

Poslednja izmena:
Ja sigurno ne bih uzeo telefon da ga palim, lomim, grebem i udaram cekicem. Mozda je ovo neki test primerak ili sto kazu ljudi vec napukao displej i jos ga dobro potpalio pa malo vise doprineo savijanju. Evo kako se Gorilla 4 ponasa na savijanju:

Ma nema tu mnogo razmišljanja.
Ekran je verovatno pukao zbog onih par dubokih brazdi. Onda ga je grejao i to je dodatno uticalo na hemijsku strukturu.
Onda je samo prslo na tom mestu.
Čak i da ga nije grejao verovatno bi se slomio, jer kada ode staklo izgubi se rigidnost celog uređaja i onda samo savijaš tanak sloj aluminijuma.

Kod nas u Bosni 5X 455eura

Nakupac

Ma kakav operater, 'vamo da bi uzeo kod m:tela moras bubreg prodati. Otkad ih kupi Telekom Srbija, bas nas ono bratski klepaju po usima.[emoji122]

Svakako mnogo repa za 5x. HW k'o 5, placas prakticno samo 2 godine podrske od Google-a.

Poslednja izmena:
Pa da tako je i meni rekao ovaj od kog ja kupujem telefone da ce biti 450 koji eu gore dole.

a onda se vi meni rugajte kad kazem da je flex2 za 260e vrh vrhova :)

Idi na taj vrh.

Ma kakav operater, 'vamo da bi uzeo kod m:tela moras bubreg prodati. Otkad ih kupi Telekom Srbija, bas nas ono bratski klepaju po usima.[emoji122]

Svakako mnogo repa za 5x. HW k'o 5, placas prakticno samo 2 godine podrske od Google-a.
Hardware kao n5? Ja sam očigledno nešto prespavao onda.

Hw u rangu n5 ali onaj koji je najmanje bitan (soc).
Ono sa čim korisnik ima direktan dodir je bolje (kamera, zvučnici, ekran).

Ali i dalje je preskup u Evropi :)

Ekran ? Koliko si siguran u tu tvrdnju :)

Veći je, na to sam mislio :D
Ostalo ionako nabudžiš nekim kernelom a uglovi ne mogu biti lošiji :D

Kako nije. Ekran tu negdje, ista gorila, ista rezolucija, isto rama, isto memorije, cpu, gpu u 5 deka, kamera, zvuk (nije stereo) vjerujem da je tu negdje. Meni kamera ni na jednom nexusu nije kao na recimo samsungu. Nexus 6P je druga prica.

Nesto sam zgotivio AMOLED vise nego LCD. Nije ispran, nekako ljepse djeluje na telu.

Poslednja izmena:
Pa jes, to je sve tu nedje. Najbolje da ga povuku iz prodaje zvog tvoje tvrdnje.

Nije neki skok. Vidjeces ako ga kupis. Barem da dobijes mnogo veci ekran, pa da se primjeti neka razlika ovako...
Najveci i najprimjetniji skok je kad skocis sa svih ostalih na nexus.
A o cijeni da ne govorim...

Vec skok na 6P sa 5ice ce biti primjetan, veci ekran, stereo zvuk, vise rama, memorije, vjrv kvalitetniji uredjaj (aluminum), na kraju krajeva i AMOLED :d ...

Poslednja izmena:
Kakva glupost, kao da svi žele veći ekran. Na kraju ćete tv nositi sa sobom.

Kakva glupost, kao da svi žele veći ekran. Na kraju ćete tv nositi sa sobom.
Tako sam i ja mislio. Posle 10ak dana, sam vidio da je prednost vece. Ugodnije sve raditi. Navikao sam se, tako da je na starom telu od 4.7 coranje. Nemate djecje rucice...pomjeraju se granice, ocigledno korisnici to traze, i crApple je mislio da se nece nikad pomaci sa njihovim opimumom a gdje su sada.

Nazad
Vrh Dno