Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mnogo njih briga za srbiju i kad ovde stiže.
U usa ljudi već dobijaju svoje nexuse.

koja je najniza ocekivana cena za n5x kad izadje kod nas,ali na crno? posto se mislim dal da uzmem flex2 za samo 270e?

[youtube]CCjkdj88Z3I[/youtube]

aa
5x vs 6p

Poslednja izmena:
Pa računaj italijanske cene, kada se pojavi kod nas. U Italiji je mali skuplji nego u ostatku Evrope.

Ocekuj oko 450e (Mada sve zavisi od cene u madjarskoj) Za tu lovu bolje je uzeti galaxy s6 npr

Ta xplay nema bas nesto kod nas. Nasao sam za 385 eura. Ne svidja mi se cipset slabiji od snap 800 koji ima, kul mi je velicina ekrana i baterija. Plus ne znam kakva je zajednica na xda.

Kada ste već na toj temi :

NEXUS 5X VS MOTO X STYLE (PURE EDITION)

http://www.androidauthority.com/nexus-5x-vs-moto-x-style-pure-edition-651388/

With that said, I would personally choose the Moto X Pure Edition. Customers get a larger display, higher resolution, better build quality, microSD support and a near stock experience, as well as enhancements from Motorola. Not to mention endless customization from Moto Maker.

Of course, the Nexus 5X has its awesome fingerprint reader, USB Type-C, stock Android and a great camera, but in terms of value I say the Moto X offers more bang for your buck.

Poslednja izmena:
Nisu lepa ledja ni na jednom nexusu :D. Napred su ok

Polako ljudi, pasce Nexus 6P pa ce biti dobra kupovina bez sumnje.

zale se da secka kao,laguje cak i kroz meni kad se vergla...mada ako je to primedba,laguje i g3 pa spada u top 5 telefona ikad napravljenih...ma racunica je prosta,ja za tel nikad ne bih dao iznad 250e bio nov bio polovan...sto za nove nexuse mogu da dobijem za cirka 2 godine od sad...a sto se laga tice...sve je slicno\isto osim nexusa i apple-a...

Odgovorio sam ti u flex temi. Ali ponovicu da ja lag i seckanje nisam primetio nesto da mi bode oci. Po meni radi bolje i brze od s5. Jedino ima malo tamniji ekran od s5 ali on bas sljasti i przi oci. Baterija i kamera isto bilja od s5. E sad ne znam koje su zamerke pa da flex 2 ispade neki nevidjeni krs?

ma niko ne kaze da je krs,nego sto teska srca bi se odvojio od n5...pa ne znam dal je bolji...brzina sigurno nije...ali ostalo...:))

zale se da secka kao,laguje cak i kroz meni kad se vergla...mada ako je to primedba,laguje i g3 pa spada u top 5 telefona ikad napravljenih...ma racunica je prosta,ja za tel nikad ne bih dao iznad 250e bio nov bio polovan...sto za nove nexuse mogu da dobijem za cirka 2 godine od sad...a sto se laga tice...sve je slicno\isto osim nexusa i apple-a...

lol

Polako ljudi, pasce Nexus 6P pa ce biti dobra kupovina bez sumnje.

'Oce djavola, mozda za dve godine. Koji ce mi onda tada, kada mu prestaje podrska za novije verzije androida. Uopste ne polazem nade da ce 5X i 6P imati primamljivu cenu kod nas, pogotovo kod operatera. Prvo ce da nabudze cenu i drzace je mesecima, a onda ce kao da smanje za neki mizeran procenat. Polovni i na crno nece bit nista bolji po tom pitanju, bice jeftiniji, ali nista znacajno. Potpuni promasaj i ove godine, koliko god 6P bio dobar, los im je potez sa ogromnom razlikom u ceni, kakva god im strategija. Telefon vredi max 500$, pa cak i toliko je kradja. 5X do 350$, ni cent vise. Ili su nas razmazili sa cenom N5 i kvalitetom ili su zaista precenjeni telefoni. Niti su najlepsi telefoni, niti najbolji ekrani, kamera djene-djene, ogromni bezeli+ogromni telefoni, softver jedina svetla tacka. Sve ostalo ne moze da opravda takve cene.

Ko nam je kriv sto zivimo u zemlji gde je prosecna plata za precutati pa moramo da cekamo da cene posle godinu dana padnu na neku " normalu" :)

Mada opet kada vidim gomilu dece od ~12 god kako furaju ip6 kao da su 50e komad bacim se u rebus... Ne znam

Vrh Dno