Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja bi uzeo npr g4 u razmatranje da ima gpe verzija. Za mene licno u android svetu postoji samo cist android. Da uzmem samsung, sony ili htc pa da se mucim i patim flesujuci bagovite aosp romove ne vidim zasto bi to radio, kada unapred znam da ne mogu da koristim njihov softver.

Poslednja izmena:
^+1000

@BIA:
Wow.. sa koznim ledjima. Extra feature. /sakazam

Da li ima neki spisak preinstaliranih bloata na G4?

Poslednja izmena:
Ja bi uzeo npr g4 u razmatranje da ima gpe verzija. Za mene licno u android svetu postoji samo cist android. Da uzmem samsung, sony ili htc pa da se mucim i patim flesujuci bagovite aosp romove ne vidim zasto bi to radio, kada unapred znam da ne mogu da koristim njihov softver.
Isto tako razmisljam i to se nece promjeniti dok je god ovakva situacija. I sebi sam uskratio "muke" izbora telefona. Sada je barem lako, samo je stvar kol'ko para.

Ma nista mi nije bitno, ni memorija, ni kamera, ni ekran, ni zvuk, ni baterija, ni cpu, ni gpu, ni ram... Bitno je samo da radi extra, po mom zadovoljstvu i da se azurira redovno. Naravno samim tim dolazi i dobra podrska zajednice.
Nikad ne bih zamjenio tel ako radi extra i redvno ima azuriranje.

Nezgodno je kad je naviknes na Google phone,nemas nekog izbora.
Jedino mozda jos Motorola moze da prodje.

Meni je 6P prevelik a 5x i nije neki upgrade,bar za mene.
Nego jel moguce da Google ukine Nexus seriju,nesto su shuskali o ukidanju ili nekom preimenovanju/promjeni poslovne politike,neki silver line se spominjao???

Poslednja izmena:
Sto mislis da nece biti na nivou? Bice taman, neces nista vidjeti sta radis?

Pa ako bude kao Nexus 6 onda svakako nije na nivou. Kad spojis burn in, smearing i slabo osvetljenje dobijes displej koji je katastrofa. Nadam se da nece biti tako.

Ako display nije vrhunski dzaba mu sve drugo. REALNO

Pa ako bude kao Nexus 6 onda svakako nije na nivou. Kad spojis burn in, smearing i slabo osvetljenje dobijes displej koji je katastrofa. Nadam se da nece biti tako.
Cekaj, nije ti odgovarao nexus 6 bas zbog toga kada si ga koristio?

Poslednja izmena:
Citajuci neke komentare ovdje po temama, imam osjecaj da se proizvode nekakvi skalabudzeni i falicni telefoni koji ne mogu da izdrze 2 mjeseca prosjecne upotrebe.....

Nisam mislio na takve komentare ali je cinjenica da diaplej na N6 nije nesto. Valjda treba ocekivati vrhunski ekran za ovaj novac.

Kakav je onda ekran na Nexus 5 shodno novcu?

Trazite dlaku u jajetu dosta dosta cesto i napadno.

Pa cekaj, valjda u ekran gledas? To treba biti na prvom mestu.

Da gledam, i mnogi ekrani od sadasnjih telefona su i vise nego odlicni u normalnoj upotrebi.

To sto se ovdje ocekuje je van svake pameti ponekad.

Reko bi sve strucnjak do strucnjaka ono nesto komentarise sta je ok sta ne, a ne zna ni kako radi LCD ili OLED i slicno... [emoji12] [emoji122] [emoji3]

Naucite lekciju za sutra o tome. Dolazim sa 3 blic pitanja. [emoji3][emoji12] [emoji3]

Poslednja izmena:
Reko bi sve strucnjak do strucnjaka ono nesto komentarise sta je ok sta ne, a ne zna ni kako radi LCD ili OLED i slicno... [emoji12] [emoji122] [emoji3]

Naucite lekciju za sutra o tome. Dolazim sa 3 blic pitanja. [emoji3][emoji12] [emoji3]
Nadam se da se opaska nije odnosila na mene...

Ma ekran je sigurno dobar. Ne vidim razloga za brigu.

Pa rekli su da koriste najbolji Samsungov panel. Sigurno nisu kupili panele od NN kineza sa alibabe.

Ja bih bio zadovoljniji sa nekom starijom generacijom bez smearinga.

Pa da imas zelenu umesto bele :)

Igrao sam se danas sa nexus 6, i telefon je odlican, samo ekran, npr. dole je zut a gore pink. Nije preterano taman, ne znam meni nista ne fali po tom pitanju. Boje su jako ali bas jako zasicene, cak i za mene koji sam voleo amoled. Verovatno uz custom kernel, moze da se dovede na neku normalu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno