^ ima testova sa onim termal. meracem gde se vidi da se S810 ne greje nista posebno mnogo, npr N5/S6 37-38c a telefoni sa S810 od 42-45c (u istim testovima) pa opet S810 budjavi usporava, throttle-uje itd. Ko ne veruje neka pogleda na YT, strasno.Microsoft u 950xl morao da ugradi neko specijalno hladjenje zbog 810
Evo sta kaze kolega sa jednog drugog foruma, a znate koji je:Sem po bateriju ? Koliko izvlacis sota sa normalnim koriscenjem ?
Mada nisam siguran da ti imas g flex 2![]()
https://www.dropbox.com/s/ajd4vqhyh8s7vws/Screenshot_2015-10-11-23-02-38.png?dl=0
Evo scrinsotovi gde pokazuje da je preko 5 sati sot. Da sam iso do kraja mozda bi bilo oko 5 i po. Tel je bio na wifi- u i osvetljenje 70% napolju i auto unutra. Ja sam skroz zadovoljan. Mozda bi na mobilnom netu malo manje izvuko ali je super oko 5 sati sot. SD 810 i ne przi toliko bateriju kao sto si pricali
Sto ne vjerujem da ne moze softverski da se rijesi...Ali zato kad uhvati fokus reze koliko je ostro. Odlican posao ove godine za Nexus kameru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari