Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kako vam bre slobodan toliki ram? Koristite li vi te telefone uopste? Ja na svakom telefonu imam maksimalno popunjen ram i drzim sve sto moze u ramu.

meni skroz dobra ova mint boja, i crni huawei je lep. samo bazeli veci nego na iP izgleda.

A mozda i idu na foru sa 2 GB, da bi dokazali Apple-u da Android nije toliko zahtevan, jer je ovo vec četvrti njihov telefon sa istom količinom rama, dok je Apple povećao sa 1gb na 2gb.
Ili postoji neka caka da će još 1gb rama biti zaključeno

Moj htc one m7 gpe sa 2gb radi savršeno. Ne bi mi smetalo ako ostane 2gb. Cak ni bezeli nisu problem. Samo me zanima da li će biti u Srbiji da cimam prijatelje od preko...

Bice ga garant kod nas. Slozimo se da ne koristimo svi telefone za iste stvari. Licno mi je bitno tih 3gb kako bih i razmisljao o kupovini. Ako bas bude 300$ 16gb verzija, onda je 2gb rama donekle prihvatljivo. Ali ne i za vise. Ovo rade kako bi jasno razdvojili 2 verzije nexusa.

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/3527681

Znam znam 2gb je dovoljno itd itd.. Ali ovaj telefon od lg nije ni 10% bolji od n5 koji je star 2god [emoji15]

Nikako cena za 32gb ne sme da ide preko 350$..

Ostaje nada u ovaj huawei model. Ali se on nece isplatiti zbog cene. Uzasna godina za mobilne telefone,daj da sto pre prodje..

Poslednja izmena:
Ne znam zaista, ali nekako mi osecaj da je g4 bb trenutno. Mozda i gresim.

izgleda da su oni preduhitreno stavili u nexus 4 2 giga rama i generalno napravili odlican telefon za male pare, pa su usrali su motku jer su postavili lestvicu previsoko. naravno da mogu i sada da naprave mnogo bolji telefon nego sto ce ovi novi nexusi biti ali sad su skapirali taktiku apple-a i serviraju poboljsanja na kasicicu.

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/3527681

Znam znam 2gb je dovoljno itd itd.. Ali ovaj telefon od lg nije ni 10% bolji od n5 koji je star 2god [emoji15]

Nikako cena za 32gb ne sme da ide preko 350$..

Ostaje nada u ovaj huawei model. Ali se on nece isplatiti zbog cene. Uzasna godina za mobilne telefone,daj da sto pre prodje..

evo i poređenje sa nexusom 5
http://browser.primatelabs.com/geekbench3/compare/3546941?baseline=3527681

novi nexus mnogo bolji u enkripiciji... i tu je otprilike kraj :D

izgleda da su oni preduhitreno stavili u nexus 4 2 giga rama i generalno napravili odlican telefon za male pare, pa su usrali su motku jer su postavili lestvicu previsoko. naravno da mogu i sada da naprave mnogo bolji telefon nego sto ce ovi novi nexusi biti ali sad su skapirali taktiku apple-a i serviraju poboljsanja na kasicicu.

nije "preduhitreno" (valjda ishitreno? :D) jer je galaxy nexus baš kuburio sa ramom... 2 gb je bila prava mera tad, a i sada je na nexusima puna kapa.

Poslednja izmena:
Исти су, не знам да ли ћу се упустити у замену петице за 5 х. Био сам сигуран да хоћу али више нисам. Видећу...

Na papiru isti, vidjecemo u praksi. Za mene bi bilo dovoljno da se ne raspada sam od sebe i bestbuy ko kuca.

U praksi ce biti bolji za kameru ,zvucnike,senzor za otisak i mozda bateriju.

Nisam siguran da to vredi 150e+ vise od polovnog n5

Nije ni čudo što ih Apple uništava sve ove godine. Sve neki poluproizvodi sa cenama boli glava...

Znaci da se love polovni Nexus 5 telefoni.

Hehe pa ti dosta toga nabroja. :) Ali mene zanima samo jedno, kuciste, da ga ne istraljave.

A to 150+e pa toliko si davao i za prelaz sa N4 na N5, pa ti nije bilo mnogo. Gubis razmjenama i lutanjem sa telefonima toliko za par mjeseci, a sad ti mnogo. :D

Poslednja izmena:
Istina.. :)
Deluje mi previse skup ako bude bio 400$ ,to sam nekako hteo da objasnim :)

Tjesite sebe tu nesto, da li se isplati, da li vrijedi i ostali fazoni. Isplati se svaki ako ce ti donijeti para koliko i vrijedi ili vise. To znaci pojam isplativosti. Meni se ne isplati ni jedan, jer mi ne donosi ni marke, vec samo odnosi. :) Sad da li vrijedi, ko ima love njemu vrijedi svaki, ko nema ***, nek se stisce i govori sebi kako nema boljeg telefona od njegovog i da ne vrijedi prelezak na novije. :D

According to Android Authority's sources the pricing will be $399 for the 16GB model and $449 for the 32GB model.
(of course, until it's official, all news are only rumors).

Na xda neki lik napisa pre 3h. Ne znam odakle je izvukao info. Ako je istina ovo je sramno..

To bi znacilo da je huawei 600,650,i 700$ ili 650,700,750$ [emoji15]

Poslednja izmena:
Mogu da zaborave sa tim cenama :)
Još su oba ružna - bukvalno samo softver od nexus-a, a kad već stavljaju takve cene to nije dovoljno...

Mnogo guglu bride jajca sta neko kaze za cenu. I ovako im je to pocket money. Nisu oni ova boranija od firmi sto ne mogu da zarade dolara.

Istina ,ali bas zbog toga bi trebalo da im je u interesu da prodaju 20miliona telefona a ne 2mil. Sto vise korisnika njihovih servisa to vise love..
Valjda su zato i zahtevali zvucnike napred ? Da bi se kupovala pretplata na youtube red itd itd

Edit: inace lik je info izvadio iz one vesti stare 25dana. *****

Poslednja izmena:
bogami bride i meni jajca da dajem 400 evra za to njesra samo zbog softvera

Jeste njesra je, idi kupi bolji fon, niko ti nije prislonio pistolj na glavu pa da moras da ga kupis.

Mnogo guglu bride jajca sta neko kaze za cenu. I ovako im je to pocket money. Nisu oni ova boranija od firmi sto ne mogu da zarade dolara.
Ne bih se složio pogotovo posle fijaska sa Nexus 6 telefonom...

Da je cena kao kod Nexus 4/5 niko im ništa ne bi rekao - ovako za 600 € mora i hardver da bude ok.

Poslednja izmena:
Izgled i baterija evidentno, kamera i cena skoro sigurno...

Ma sama pomisao da moto x kosta 400$ u usa a 5x potencijalno 450 $ govori vise nego bilo sta drugo.. Tamo u moto makeru za 450$ stavis da ti bude zuto-roze mob sa ugraviranim natpisom selja ,e *** :)

Jedva cekam 29ti :)

Izgled je subjektivna stvar. Inace dobro je da konkurencija od 1000 eura ima odlicne baterije.... svaki put ista stvar.

Nazad
Vrh Dno