Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nije lose.. Samo preveliki bezeli . uzas

Prednja strana je ok, ali zašto ono ispupčenje gore? Zašto?

Da bi mu telo bilo 6.6m debljine i da bi stavili max 3000mah bateriju

Vidim sa strane bezeli skoro i ne postoje. Da su samo gornji i donji smanjili po pola cm bio bi to idealan phone

Poslednja izmena:
Оно испупчење горе је одвратно.

Имате и овде,

http://www.phonearena.com/news/Firs...of-Huaweis-new-Nexus-phablet-leak-out_id72969

али ово је застрашујуће ружно. Нека погледају OPPO R7+ или UMI HAMMER S или гомилу других да науче нешто. Поздрављам ласерски аутофокус поред лед блица (ако је то то), имам га на ЛГ Г3 и више не купујем телефон без њега.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da je zadnji leak render kod Huawei ubo sve tačno osim materijala, ovaj na real slici je koliko vidim mat. Tako da će verovatno i LG izgledati onako.

Koji mat ? Ovo je aluminijum..

Naravno da ce izgledati kao njegovi renderi,to je valjda odavno vec svima jasno. Plus sam ja to pisao jedno 5 puta ovde :)

Edit:
^^ Gde ti vidis laserski fokus na ovim slikama ?

Poslednja izmena:
Ekstra izgleda alu. Ispupčenje, bezeli bzvz. Ne znam što su sa strane toliko stanjili a ostavili gore i dole

Valjda ce LG da uradi nesto povodom dizajna i da ne bude ruzan kao Huawei...

Meni napred izgleda uzasno, preveliki bezeli sa svih strana, a iz nekog razloga me podseca na iPhone (bez donjeg dugmeta). Pozadi je tu i tamo, preterano izgleda ispupcenje. Crna verzija kao da je izgoreo u pozaru. Ne znam, sada mi je Lg presao u prednost po dizajnu.

Koji mat ? Ovo je aluminijum..

Naravno da ce izgledati kao njegovi renderi,to je valjda odavno vec svima jasno. Plus sam ja to pisao jedno 5 puta ovde :)

Edit:
^^ Gde ti vidis laserski fokus na ovim slikama ?

Newly-leaked-Huawei-Nexus-pictures.jpg

Ово десно од блица, мислим да је ласерски аутофокус, мада сам се оградио.

Meni se svidjaju i LG i Huawei sto se dizajna tice, bar ovo sto je procurelo.

Ovaj crni mi se cini kao neka mat završna obrada, na renderima svi sijaju, na to sam mislio.
Mada moguće da je ovo crno neka zaštita, fingerprint senzor je druge boje

Poslednja izmena:
Ocekivano s810. I ima laser fokus,super

3gb rama. Ocekivao sam 4 :)

Znaci sada se sve zna za huawei,super.

Cenim da ce lg imati s808 u sebi.

Poslednja izmena:
^^ Dimenzije imas. 159#78#6.6 . baterija max 3000mah. ( previse je tanak za nesto vise,mada je dosta dugacak ,mozda upadne i 3200mah )

Cenu cu da lupim na oko 500$/500e . mozda malo jace :)

Ceka se da lg skroz procuri.. ;)

Poslednja izmena:
Mozda u lg stave 805 pa to bude kao manja verzija sestice.

Tesko,iako bi bilo idealno.. S805 se verovatno vise ne proizvodi. Ono malo sto je ostalo su razbacali u onaj novi lg g pad.

^ U LG G Pad 2 je S800 :d

Mislio sam da ce Huawei imati onaj njihov Kirin SoC, samo noviji neki... meh.

Poslednja izmena:
Ne moze kirin zbog usa. Morao bi da prodje neke zeznute testove zbog lte mreze ,zato se uvek ide na Qualcomm tamo..

Na kraju ce ove majske spec sa ap biti tacne. :)
Mada daj boze da u huawei bude ova bat.

The LG Bullhead (remember, sea creature code names) will have a 5.2-inch screen and a battery in the neighborhood of 2700mAh. The capacity is not completely decided, but neither is the ARM chip. LG is currently planning on a Snapdragon 808 in this device. That's the same hexa-core chip used in the LG G4. Bullhead would basically be the 2015 Nexus 5 everyone has been begging for.

The Huawei Angler will apparently be a somewhat more hefty device with a 5.7-inch screen. For better or worse, the information we have says Huawei plans to use a Snapdragon 810 in this Nexus. Again, that might change before release, or maybe it'll be fine with the additional time to tweak performance. The battery capacity in Angler is said to be 3500mAh.

Poslednja izmena:
Ne vidim zasto bi iko kupio ovaj n6 osim zbog novog androida. Mislim, ako bude 500e, ima mnogo boljih telefona za iste pare.
Ovo je prosecan uredjaj, ako se izuzme laserski autofokus, mada ce kamera u svakom slucaju biti ****** u odnosu na konkurenciju.

Petica ce da bude jos slabija... Kakvo razocarenje, Gugl pusi mnogo lose droge u poslednje vreme

Nazad
Vrh Dno