nagard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 755
Wow, 4.5h.
Kiliko si ubijao prethodno?
3h
Wow, 4.5h.
Kiliko si ubijao prethodno?
Isti problem, i iritira strašno... Nastavlja se tradicija da periodično uke***ju telefone sa novim update-ovima, sad ili čekati avgustovski patch ili rabiti rešenje sa XDA.Jutros mi je stigao julski security patch i totalno mi sredio volume, deluje kao da je na pola i ne moze jace od toga, speaker i earpiece, vidim da se jos ljudi zale na netu, preskocite![]()
Meni je ovo bilo interesantno pa rekoh da probam, sve to lepo zamisljeno, ali posle 15 min ne reaguje. Ako neko moze da preporuci slicnu aplikaciju koja radi kako treba?Taman da pitam, da li neko koristi Gravity Screen aplikaciju? Sada sam u nevidjenom tripu i plasim se da koristim dugme, pa sam instalirao ovu aplikaciju i radi kako treba. Samo me zanima koliko trosi bateriju, ako neko ima duze iskustvo.
Meni radi već gotovo godinu dana, ne troši bat uopšte. Inače telefon nosim u torbici. Samo treba da se podesi kako treba...Taman da pitam, da li neko koristi Gravity Screen aplikaciju?
Mozes malo da pojasnis kako ga pravilno podesiti, posto rekoh da kod mene posle izvesnog vremena ne reaguje?
Koji Rom i kernel preporucujes?A zašto ne stavite neki rom, i podesite da se otključava fon na vol+-? Ne troši bateriju a štedi power dugme. Zaključavanje nova launcher - > double tap to sleep.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja iskreno ne volim da instaliram drugi rom, vise sam za stock+root. Sad sam instalirao neku drugu aplikaciju, Wave Lock, u sustini i ona koristi prox senzor, samo sto nije da se predje preko njega, nego da se mase. Testiram pa javljam kako utice na bateriju, navodno u opisu aplikacije kaze da nema veliki uticaj. Ima slicne opcije kao Gravity Screen, koje su po defaultu iskljucene i ukljucen je samo taj prox senzor. Moze da se podesava sve, a aplikacija je besplatna.
Podesio kao ti, napunio i posle pola sata bez diranja telefona, baterija i dalje na 100%. Samo me zanima da li imas problema kada stavljas u dzep, da li ti se pali ekran? Pre nego sto sam stavio na punjac, testirao sam malo i uglavnom se ne upali, ali desi se nekad da se upali.Evo... i obavezno ga dodaj pod security kao device administratora...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam cataclysm dosta dugo već. Sa elementalx Kernelom. Vidim da je i purenexus dosta dobar i da poseduje istu opciju.Koji Rom i kernel preporucujes?
Podesio kao ti, napunio i posle pola sata bez diranja telefona, baterija i dalje na 100%. Samo me zanima da li imas problema kada stavljas u dzep, da li ti se pali ekran?
Kada izvaces zvaku uzmi i zalepi ih za zvucnik i mikrofon i gore za slusalicu, malo utabaj i odlepi. Produvaj malo i to je to. Ja tako na svakom telefonu cistim, pogotovo slusalicu, jer su jako sitne rupe.
Ko što rekoh... imam torbicu pa tel prvo u nju pa onda u dzep. Čim izvadim tel iz torbice odmah se pali ekran![]()
Samo sto me ponekad iznervira pa se ne iskljuci ekran kad treba, nego moram da ga podignem pa spustim da bi se iskljucio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari