Šta je novo?

LG Nexus 5

5x 32? :D
mada ok je i taj G4, što da ne za promenu
sa tom doplatom možeš i S6 da uzmeš, tada bi dobio i neplastikaner, FP senzor, amoled ekran, možda bi efekat promene bio još veći?

Poslednja izmena:
Ne mogu brate Samsung, alergičan sam na njega. :) A debelo razmišljam i o 5X-u sa 32GB... Ali toga nema nigde koliko sam ja video.

ukucaj na KP nexus 5x 32 :)
ima jedan oglas pa vidi sa likom može li da nabavi...

Ima, kako nema, samo treba proveriti da li je na stanju trenutno. Nov sa 2 godine garancije, cene nisu PUNO vece nego na KP, a te garancije sa KP kao i da ih nema.

Poslednja izmena:
Nexus je nexus, jedna verzija za ceo svet(sa razlicitim kapacitetima skladistnog prostora), sim free. Koliko ja znam...

Problem je, sto sam prodao telefon. Ali, lik mi sada kaže, da je moj, neki model, za američko tržište, i da ima samo 2gb, da sve skladišti online. Ja ga koristio dve godine, skoro sam nešto brisao, i bilo je oko 7gb, slobodnog prostora. On kaže, da to tako funkcioniše kada je priključen na net, kada nije, da može samo 2gb da skladišti.

Za usa trziste ne podrzava samo lte800 ili tako nesto.. Sve ostalo je isto.

Lupeta, da nije mozda usao u opciju za memoriju rama, a ne skladistenja? To je jedino mesto gde moze da pise 2gb.

Izvinjavam se ako je vec bilo ovako nesto u temi...

Moj drug nikako da popravi fon, nosio ga je u vise servisa (ukljucujuci legendarni CONC u NS) - ima li neko ideju sta moze biti? Kopiram poruku koju mi je poslao, uz napomenu da su antene bile "ispale" iz lezista, vratio sam ih, ali problem je ostao...

Evo ovako:eek:n gubi i signal,trenutno conc nije ni mogao da dobije signal da bi testirao zvuk.sumnjali smo na flet kabl gde je mikrofon al dzaba kad on ne dobije signal i ne moze da se proveri mic...nekad dobija signal i radi par sati pa onda opet gubi,desava se i tokom razgovora da gubi signal i ne moze da se povrati..

Menjan je, dakle, i flat. Anybody? Hvala unapred! :)

Moj drug nikako da popravi fon, nosio ga je u vise servisa (ukljucujuci legendarni CONC u NS) - ima li neko ideju sta moze biti? Kopiram poruku koju mi je poslao, uz napomenu da su antene bile "ispale" iz lezista, vratio sam ih, ali problem je ostao...

Evo ovako:eek:n gubi i signal,trenutno conc nije ni mogao da dobije signal da bi testirao zvuk.sumnjali smo na flet kabl gde je mikrofon al dzaba kad on ne dobije signal i ne moze da se proveri mic...nekad dobija signal i radi par sati pa onda opet gubi,desava se i tokom razgovora da gubi signal i ne moze da se povrati..

Ako Conc nije uspeo, onda je cabar.

Je l' moze da se poboljsa stock?
Smatram da je najstabilniji, a ne trebaju mi modovi i dodatne opcije ostalih romova.

Resio sam da ga rutujem i ubacim neki kernel. E sad zelim dobre performance uz istu/bolju bateriju, neki balans. Da radi glatko(stock kernel radi dobro) i dobro kesira.

Dakle, koji kernel preporucujete sa stock rom-om? :) Franco, ElemntalX, Hells core, Code Blue?

Ostavi stock kernel.

Ja koristim blu spark samo zbog podesavanja boja, inace stock je najbolji.

Drugar je imao taj problem.
Ubacili smo malo papira kod sim kartice i radi odlično evo već godinu dana :)

Znaci stock kernel radi fluidno u poredjenju sa custom kernelima i baterija je na njemu najbolja?

Ok, samo cu ga rutovati onda :)

Jesu i njemu ispale antene [emoji23]

Jel taj fon ispadao? Tako je drugu iPhone otisao, nikada ga nisu popravili, a nastavio je da se gasi sam od sebe

Poslednja izmena:
Znaci stock kernel radi fluidno u poredjenju sa custom kernelima i baterija je na njemu najbolja?

Ok, samo cu ga rutovati onda :)

pa ne može i jare i pare :d stock za fluidnost, custom za štek. mada nexus je to, fluidni su i custom, al često eksperimentišu da bi štekali bateriju, pa seckaju igre, sporiji odziv itd...

Najbolje bi bilo stock ali da se pomere one temperature za throttling :)
Da przi kao lud ali da gazi

Znači ne postoji kernel koji ne šteka...

Je l' ima neki sa modovanim throttling-om? :)

Blu spark je dobar (da znam da ga neki ovde ne vole jer su imali problema), pogotovo ovaj najnoviji, prethodne dve verzije i nisu bile bas ok. Ove druge nisam nikada zadrzao duze od dva dana, dok ovaj koristim vec 17 meseci, bez ikakvih problema.

@Chobby
Hvala, probacemo. :)

@Telep
Mislim da jeste...

Vrh Dno