A taj lik ili Vojkan ili ortak neki. [emoji23]ukucaj na KP nexus 5x 32
ima jedan oglas pa vidi sa likom može li da nabavi...
Izvinjavam se ako je vec bilo ovako nesto u temi...
Moj drug nikako da popravi fon, nosio ga je u vise servisa (ukljucujuci legendarni CONC u NS) - ima li neko ideju sta moze biti? Kopiram poruku koju mi je poslao, uz napomenu da su antene bile "ispale" iz lezista, vratio sam ih, ali problem je ostao...
Evo ovakon gubi i signal,trenutno conc nije ni mogao da dobije signal da bi testirao zvuk.sumnjali smo na flet kabl gde je mikrofon al dzaba kad on ne dobije signal i ne moze da se proveri mic...nekad dobija signal i radi par sati pa onda opet gubi,desava se i tokom razgovora da gubi signal i ne moze da se povrati..
Menjan je, dakle, i flat. Anybody? Hvala unapred!![]()
Drugar je imao taj problem.Izvinjavam se ako je vec bilo ovako nesto u temi...
Moj drug nikako da popravi fon, nosio ga je u vise servisa (ukljucujuci legendarni CONC u NS) - ima li neko ideju sta moze biti? Kopiram poruku koju mi je poslao, uz napomenu da su antene bile "ispale" iz lezista, vratio sam ih, ali problem je ostao...
Evo ovakon gubi i signal,trenutno conc nije ni mogao da dobije signal da bi testirao zvuk.sumnjali smo na flet kabl gde je mikrofon al dzaba kad on ne dobije signal i ne moze da se proveri mic...nekad dobija signal i radi par sati pa onda opet gubi,desava se i tokom razgovora da gubi signal i ne moze da se povrati..
Menjan je, dakle, i flat. Anybody? Hvala unapred!![]()
Znaci stock kernel radi fluidno u poredjenju sa custom kernelima i baterija je na njemu najbolja?
Ok, samo cu ga rutovati onda![]()
Mislim da to svi promene još u prvoj verziji svog kernelaZnači ne postoji kernel koji ne šteka...
Je l' ima neki sa modovanim throttling-om?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari