Malo preterujte sa tom pričom, stock iskustvo bez ikakvih zavrzlama je sasvim dovoljno za ogromnu većinu korisnika, čak i najnaprednijih.Necu,pretvaram se u prosecnog glupog usa korisnikapusti me..
Ovo si ubo u potpunosti, isto mislim.Malo preterujte sa tom pričom, stock iskustvo bez ikakvih zavrzlama je sasvim dovoljno za ogromnu većinu korisnika, čak i najnaprednijih.
To što se iz entuzijazma eksperimentiše po ceo dan je ok, i ja sam to radio dok sam bio mlađi. Sad mi je neprocenjivo da ne moram baš ni oko jedne stvari da se cimam.
A i sve te stvari koje donosi root/custom kernel/rom itd su uglavnom neke "gluposti" koje ETO želiš da dodaš jer možeš.
'Ladno se može bez svega toga uz maksimalnu stabilnost i bez ikakvog maltretiranja.
Ali ok, svi imaju tu fazu budženja svega što se ikako može nabudžiti...
Eto taj primer odozgo sa YouTube-om - sad ja treba da skapiram to i da znam da treba da isključim taj source? Ili da malo istražujem o tome u slobodno vreme?
Ja sam imao slican problem sa chrome browser na nekom kernelu.. Chrome koji je zakucao sva jezgra na max ,secam se kada sam vadio jednom prilikom mob iz dzepa samo sto nisam sprzio rukuJel se desava nekome da telefon posle nekoliko dana krene da se usijava? Onda roknem restart i sve normalno. Kataklizma+ElementalX 6.07
U pravu si. Obicno zabadaju po jedno jezgro na max i samo restart pomaze. Nema pravila kad se desava.Ja sam imao slican problem sa chrome browser na nekom kernelu.. Chrome koji je zakucao sva jezgra na max ,secam se kada sam vadio jednom prilikom mob iz dzepa samo sto nisam sprzio ruku
Mogao si da skines osmonitor da vidis koja ti apk gazi cpu![]()
Pa predji na iPhone onda.Necu,pretvaram se u prosecnog glupog usa korisnikapusti me..
Nikada ,pisao sam vise puta da nikako ne ide jabuka uz moj stil,verovatno je to jedina marka koju nikada u zivotu nisam ni pomislio da posedujem/kupim.Pa predji na iPhone onda.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari