Šta je novo?

LG Nexus 5

Nikada video nisam nista slicno, jel to uopste od tastature?

Jeste. Desava mi se samo dok kucam u svim aplikacijama. I najgore je sto ne mogu da uhvatim neko pravilo. Evo recimo dok ovo kucam se ne pojavljuje.
Spustim, dignem tastaturu i on nestane. Bolelo bi me uvo, al smara u Viberu recimo gde je dugme za smajlije tacno ispod uzviknika.

Ja sam poludeo od ovih *******cija sa rutovanjem. Jutros sam jedva oživeo telefon. Šta se sad to desilo pa mora posebno da se rutuje i da bude systemless? Hoću bre stari normalan root. Jel neko shvatio šta se tu dešava?

Zar ne bi trebalo da postoji jos neka metoda, nesto kao traditional root?

Ovaj systemless ne modifikuje system particiju, ne ukida android pay mogucnosti i slicno. Stabilniji je obican root koji modifikuje system i ukida OTA.

Ja sam poludeo od ovih *******cija sa rutovanjem. Jutros sam jedva oživeo telefon. Šta se sad to desilo pa mora posebno da se rutuje i da bude systemless? Hoću bre stari normalan root. Jel neko shvatio šta se tu dešava?
Samo flesujes super su i to je to. ako flesujes custom kernel, ide prvo kernel pa onda super su, i to je to.

Koje slusalice koristite? Probala sam sa ipod 4g, xiaomi piston 3 i strasno je slab zvuk.

Nije nexus nikad blistao muzički. Jedino ako ima fix za zvuk.

Moras instalirati custom kernel, pogledaj na xda, ima kernel koji imaju u sebi faux sound ili nesto slicno, sa njima mozes da pojacas.

Ja sam slusao i nisam nista preterano lose cuo. Nije kao na iPodu mozda, ali ko slusa muziku svaki dan dosta kao ja, onda se iPod isplati svakako.

Haha pazite ovo..
Skinite Omegle TV app. Pustite neku pesmu i udjite u omegle app i izadjite na home. Dobicete jaci zvucnik i izlaz :D

Meni nece da podigne sistem posle flesovanja supersu 2.62 ili 2.62-3. Pre toga sam bio rutovao sa 2.52 i ono sto mi je bilo bitno je radilo; root explorer, stick mount, total commander, power toggles. Vratim se na 2.52 i digne sistem normalno. Probao sam da ponovo flesujem stock boot.img jer sam procitao da ako se prelazi sa supersu ranijim od 2.56 mora da se vrati na stock boot image pa ponovo probao sa 2.62 i nakon toga 2.62-3 ali nece pa sam se opet vratio na 2.52. Gde gresim?
Juce skinem supersu 2.64 i flesujem bez problema preko twrp. Kao sto su i upozorili ponudilo da opet flesuje jer navodno nije rutovan. Preskocio sam to, ocistio dalvick/cash i podigao se sistem kako treba. Nisam primetio neke probleme.

koliko vremenski treba da se formatira data? Kod mene ovo nesto dugo traje,preko 5min. Imam osecaj da se nece ni upaliti.

da
mada mozda sam napravio gresku, mount-ovao sam system, ne znam imali i to veze?

Cekaj jel si radio iz rekaverija ili si iz settings telefona pokrenuo?

recovery.
Evo konacno je zivnuo, mozda mu je trebalo toliko vremena jer nisam nista cackao vise od godinu dana.
Mada nikako da digne sistem....
moram i internu memoriju da formatiram, prepun je ko zna cega.

edit: podigao, izvinjavam se, uhvatila me panika izgleda xD

Poslednja izmena:
OK, posto kada odradis iz telefona factory reset, moze i preko sat fremena da formatira. Zato uvek treba iz rekaverija raditi.

Preferiram iz rekaverija, nekako mi je bolje. Mada nisam mislio da ce ovoliko trajati, pa sam se pogubio.

Imam situaciju sa telefonom. Kada ga prislonim na uvo, cujem neko blago zujanje. Kolega sa posla mi je rekao da je mozda do batetije.
Da li se je to ikome desavalo?

Odakle čuješ zujanje? Zvučnik ili slušalica?
Možda neka aplikacija pokušava da komunicira koristeći zvučne talase. Ali to bi trebalo da je nečujno za ljude.

Pa,kao da je iz zvucnika ali zuji i kad okrenem telefon i na uvo naslonik deo pored kamere...

Bozicno cudo, nazovimo ga tako. :)
Na Badnji dan, ja na poslu, i telefon mi iz dzepa ispadne u wc solju, ceo se umoci.
Mislim da lav ne skace tako za antilopu, kako sam ja poleteo za njime...sreca solja bila cista.
Odmah krenem da ga susim, brisem, itd. Posle jedno 2 sata, upalim ga ja da vidim kakva je situacija. Prvih 2 minuta radi bez problema. I onda seks. Pocne da brljavi ekran, svasta se ukljucuje i iskljucuje, onda u donjem levom uglu ekrana neka bela fleka...zlo. Mene glava odmah zaboli, ali ajde, ugasim ga ja i nastavim da ga susim. Na Bozic, tek sam ga upalio oko 5 popodne, znaci skoro 24 sata od kad se skvasio. I, za sada, radi bez ikakvih problema.
A mislio sam da mogu komotno da ga bacim...ovaj telefon me iznova iznenadjuje. Svaka cast LG.

Ali najjači deo. Posle jedno 2 sata, upalim ga ja, da vidim kakva je situacija [emoji23]

Prvo kakva može biti, a drugo, telefon se prvo suši ceo u pirinču nekoliko dana, pa se pali, da ne dodje do kratkog spoja. Drug moj je isto tako kao ti da vidi šta se dešava i radio mu je još 5 meseci telefon, posle toga je počeo da brljavi. Mnogi koji nisu palili, nego odmah telefon na sušenje, pa ako treba i 10 dana, nek stoji, bolje i to, nego u večna lovišta da ode.

Ma znam da nije 100% sigurno da je prosao bez posledica, nego me cudi sto je preziveo.
Planirao sam ja da ga drzim u pirincu, nekoliko dana.

Vrh Dno