Šta je novo?

LG Nexus 5

Kaze lik da je gugl ubacio clear all u recents, i da ce mozda biti u iducem apdejtu
e26c7a5665001aeee09826139f6525a9.jpg

Guglaj Nexus 5 stock image download tako nesto, dobices link ka google-ovoj stranici i pod hammerhead nadjes poslednji build za 5.1.1

Pa i ja. Misleći na, zar nismo godinama pričali da to nije potrebno na androidu (ubijanje aplikacija)?

Da znam, al ja to obicno pred spavanje radim, sve pogasim, ono cisto iz neke navike. Pa ce meni lepo "leci" ako to uvedu kroz sledeci update.

Sad sam potpuno siguran u jednu stvar. Kad instaliram Aliexpress aplikaciju odmah počinje onaj sensor_ind wakelock. Kako je to moguće? Poslednji LL(Cataclysm) je u pitanju.

Pa nije lepo napisana aplikacija. Ja sam je skoro deinstalirao jer je ne koristim, ali nisam primećivao wake lock. Mada, nisam ni gledao.

Ja je imam vec dugo i nemam problema, nijedan wakelock, ne trosi bateriju uopste.

Stvarno ne znam kakva je to zezancija. A baš sam testirao i sto posto je Ali aplikacija.

A da probas da mu ugasis sve dozvole ,ili vecinu.

Уклањање свих 'апликација' са листе скорих (recents) не брише саму аоликацију из меморије (рам или кеш)
Или сам ја дуго у заблуди..
Али свакајо функција чишћења је добра јер сада ту има апликација које су отворене и пре 10 дана...

Ne brise za 99% aplikacija. To je samo brzo biranje nedavno pokrenutih aplikacija, bar na stock androidu, na ovim budzevinama sa ugradjenim task managerima, je ja mislim drugacije.

Poslednja izmena:
Ima li neko problem sa streaming aplikacijama?
Koristim spotify (trenutno free, pa streamujem muziku) i non stop čujem neko pucketanje.
Samo u njemu. Probao više verzija. Počelo kada sam prešao na M.

Jel Spotify koristis kroz neki vpn?ja ga bi ne vidim u App store

ako plaćaš ne treba ti vpn. trenutno sam na free, pa imam reklame.
napravio sam nalog kada sam bio tamo.

Izasao je Cataclysm stable update, je l' probao neko do sad? Ja upravo skidam :D

Skida se,flesh uvece :)

Nego kako se rootuje cata ? Samo supersu ili mora pre toga mod kernel ?

Izasao je Cataclysm stable update, je l' probao neko do sad? Ja upravo skidam :D

Ja kontam na N4 (posto je on trenutno za igru) probati. Nekad sam ga koristio, nije mi se bas svidjao njegov koncept, i one opcije sto su bile skoncentrisane na jednom mjestu. Teska srca se odvajam od CM-a.

Loznice bre kakav kernel, samo supersu ako ga nema vidi. Ja kontam da je prerootovan.

Poslednja izmena:
Ma ne treba nista, bar ja na kromi nisam nista dodatno radio.

Ma nista, samo instaliras twrp i preko arome busybox i supersu. Evo ja upravo flashovao.

Jel' može sa rooted stock 5.1.1 direktno na Cataclysm 6.0 stable? Ako da, kako? Iz twrp ili mora preko te "arome", šta je aroma?

Treba da updateujes bootloader i radio od 6.0. Najbolje da prvo stavis stock 6.0, pa onda cataclysm. Iz twrp ide, aroma je samo installer da izaberes opcije koje hoces u romu.

Nazad
Vrh Dno