Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne znam sta da ti kazem, definitivno si jedan od retkih koji i dalje ima problem. Postavi u tredu ciji rom koristis, mozda ima resenje, jer se meni na kromi to nije desavalo, a koristim ga i na tabletu i na telefonu.

Poslednja izmena:
Od 5.1.1 se meni nije vise javljao leak, na tabletu sam pre apdejta na M imao skoro 3000 sati uptime, i radio je super, pre na 5.0.1 i 0.2 bi se raspao posle dva dana. Jako cudno da ima problem, mada pitanje je da li problem postoji, to zauzece varira, popne se pa padne. Kod mene varira izmedju 350 i 480.

Pa dobro neka fleshne *img 5.1.1. , nisam ni ja imao problema sa 5.1.1, a ni sada, konkretno sad je 370..

Imas kod nas u radnji (da ne reklamiram ime), ja sam uzeo hama oko 600 din. Puni telefon za malo jace od sat vremena. Uzimao sam sa Alija, ali nisam bio zadovoljan, posle kratkog vremena usporavaju. Ovaj hamin je za sada super.
Zivim u Podgorici, zato mi i treba predlog sa ebay-a.

Druze pa imas valjda i u Podgorici neku prodavnicu tehnike, shopping centri... Ako bas hoces online, onda gledaj isto Hamu, Belkin ili Nilkin, ali da budu originali.

U PG nema Metroa? Kod nas je u Metrou bilo jedno vreme izuzetno kvalitetnih i na oko i iz iskustva micro usb kablova.. Ukoliko ti znaci mogu da ti kupim i posaljem po nekom od drugara, cesto dolaze u PG..

Jok bre kakav Metro u PG :)

Ako se ne snadjem sa ebay-a nesto javicu ti. Hvala.

Jedino sto mi smeta je sto flash light nestane ali se reši sa pokretanjem kamere

Jel ima sto god za promenu ikona u navi baru, kao neke teme za navi bar?

Da vidis, nisam znao za ovo, nikad me nije zanimalo, slicno je kao theme engine kod CM romova..

Sinoc ostavio telefon sa 28% baterije, ugasio Wi-Fi, mobilni net i ostavio ga dalje od kreveta. Jutros se probudio sa 33% baterije :) Izgleda da doze radi kako treba.

uploadfromtaptalk1445150757636.png

^ Doze mod, on je po default-u uključen na Android M, ili treba nešto da se podesi u settings-u za bateriju?

Hah i meni se nesto slicno desilo juce. Cackao telefon, baterija na 4%, ostavim telefon jer nisam bio pri punjacu. Posle pola sata ja ponovo pogledam telefon, baterija na 6%. o_O
То је нормално за батерију...
Или ако се нагло троши, па се остави неко време увек се врати неки проценат... Стабилизација ћелија после наглог пада напона....

Иначе 'СОТ' је чини ми се за нијансу бољи од 5.1 али зато у 'мировању' много мање троши бат, чак и са локацијом...

Znachi nema spasa za sad sa ocajnim SOT, na 6.0?

Tebi je verovatno baterija losa, koliko sam video vecina nas lagano prebacuje 3h SoT, sto realno nikad nije bilo nesto spektakularno bolje, tu i tamo bude neki od 4h, ali za nexus u njegovu bateriju je sve pre 3.5h sot-a super...

Ja kad iskljucim mobilni net moze da prebaci 3-3.5 sata SOT-a, al mi je 3g uvek ukljucen. I primetio sam da onaj bug sa wifi ne utice na bateriju, to je neko i pomenuo, a juce sam bas pratio. Iako mi je procenat preko 30% za Wi-Fi, dijagram baterije u mirovanju je ravan.

Meni je sa ukljucenim svim zivim, nikad ne gasim nista, sync i to non stop za 2 maila, WA, Viber,FB, Instagram, sve i uvek mi bude preko 3h, apslolutno nikad ispod 3h, neki prosek je bio izmedju 3h20min-3h40min . . .

Jel ima neki SOT test?
Meni je najblaze receno JEZIV...na 5.1.1 mi je bio super, tako da sumnjam da je do baterije...samo sam na 2g i wifi i upucava mi bateriju, to nije bio slucaj sa 5.1.1...
brightness mi je na 50%

Poslednja izmena:
Meni je sa ukljucenim svim zivim, nikad ne gasim nista, sync i to non stop za 2 maila, WA, Viber,FB, Instagram, sve i uvek mi bude preko 3h, apslolutno nikad ispod 3h, neki prosek je bio izmedju 3h20min-3h40min . . .
Tako je i meni koriscenje s tim sto zbog novije batt imam oko pola h vise sot-a.

Jel ima neki SOT test?
Meni je najblaze receno JEZIV...na 5.1.1 mi je bio super, tako da sumnjam da je do baterije...samo sam na 2g i wifi i upucava mi bateriju, to nije bio slucaj sa 5.1.1...

ne znam da li ima, ali kome uopste treba test, valjda je najbitnije kako ti se svakodnevno ponasa telefon, to je kao oni testovi koje rade sa ovi iz ovih arena sa iphonima i samsunzima, a onda krenes da ga koristis kad ono prc.. Nidje veze..

@Uros

pa da, ova moja je mozda na pola zivotnnog veka, oko 20 meseci je stara i klasicno koriscenje i punjenje, svako vece dok spavam ona se puni da bi bila spremna za koriscenje tokom dana, nikad mi se nije desavalo da punim telefon od 0 do 100 dva puta u 24h... Mozda ga dopunim samo ako znam da cu da zaginem negde do kasno..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno