Šta je novo?

LG Nexus 5

Pozdrav. Sestra zeli LG g2 ali uzima i u obzir nexus 5, ali bi g2 prvenstveno zbog kamere. Da li je u tom slucaju G2 pravi izbor?

^promašio si ti temu.

U Wi-Fi advanced settings mi je iskljucen network notification, a opet mi zvoni telefon na javne mreze, što zna bas da iritira.

Meni zadnja dva dana aktivnost mobilnog radija u aplikacijama pravi velike probleme...kako je kod vas?

Ovo je extra i nemas Wi-Fi bug. Meni ubi Wi-Fi preko 30% uvek.

Viber ne utiče na bateriju ništa više od wa.
Ili bar ja ne vidim kako to viber troši mnogo više baterije?

Mnogo više vuče resurse , WA bar kod mene zauzima 25mb memorije dok Viber preko 100 redovno pojede ...
Isto tako WA mi redovno učita iz recent menu-a dok Viber uvek od nule ...
Onda oni dečji stikeri , grupe, nije ni material dizajn .

Jedini je problem sa Viberom što ga mnogo ljudi kod nas koristi (u svetu vrlo malo) tako da viber držim na laptop-u :)

63HN4Lw.png

Poslednja izmena:
Meni viber nikad ne učitava od nule,a za ram me baš briga,i treba da bude popunjen.

Koristim i WA paralelno sa Viberom. Od kad su se pojavili bukvalno. Bude sad stavka Wifi u Viberu nekoliko sati kao neki wake ali to ne vidim po bateriji nista posebno....

Wifi ruter mi je smece, mislim da on pravi te wake lock-ove.

Dobro ima i toga, ali nikad do sad nisam imao nikakav problem sa viberom a izmenjao sam brdo telefona.
Nije mi jasno zašto se na forumu potencira priča kako viber baguje i troši bateriju?
Za ovo da je ružna aplikacija i da smaraju sa stikerima se slažem.

Nisam ni ja imao problema sa Viberom ali se mnogi zale. Kolega sa Note 4 ima problem da mu cesto ne stizu poruke dok ne otvori aplikaciju, da ne pricam da se cesto pokrece od nule.

Sto vi sa wifi bugom ne fleshujete ponovo..
uploadfromtaptalk1445089752227.pnguploadfromtaptalk1445089761131.pnguploadfromtaptalk1445089769708.png
Kod mene sve ok.. Kataklizma beta

Nisam ni ja imao problema sa Viberom ali se mnogi zale. Kolega sa Note 4 ima problem da mu cesto ne stizu poruke dok ne otvori aplikaciju, da ne pricam da se cesto pokrece od nule.

Odavno ne koristim tu app ali sam takodje cuo da se mnogi zale na istu. U sustini najvise koristim WA jer svi koriste a bedak je sto onaj telegram nije popularniji.. i tesko da ce ikada biti u rangu sa WA.

Moze preporuka za neki kvalitetan micro usb kabl ? Ovaj koji je dosao uz telefon je poceo da crkava....

Ebay/aliexpress/koji god sajt.

Imas kod nas u radnji (da ne reklamiram ime), ja sam uzeo hama oko 600 din. Puni telefon za malo jace od sat vremena. Uzimao sam sa Alija, ali nisam bio zadovoljan, posle kratkog vremena usporavaju. Ovaj hamin je za sada super.

Ima li memory leak-a na MM-u? Ovi su definitivno usrali motku sa poslednjim LL-om. 160 sati i sistem ram na 850MB.

Vrh Dno