Šta je novo?

LG Nexus 5

Razmisljao sam o njemu, ali mi je 2gb, SD615 i nedostatak ziroskopa i jos nekih sitnica ispalo bezveze tako da sam se razocarao. A po ostalim pitanjima je super. Mada bih pre isao na Style, samo kada bi i jedan i drugi bili dostupni kod nas.

Razmisljao sam o njemu, ali mi je 2gb, SD615 i nedostatak ziroskopa i jos nekih sitnica ispalo bezveze tako da sam se razocarao. A po ostalim pitanjima je super. Mada bih pre isao na Style, samo kada bi i jedan i drugi bili dostupni kod nas.

Kod nas su dostupne samo vrhunske kobasice i to je to.

Samo da dojavim da se problem sa kačenjem na 3G posle izlaska iz dometa WiFi ne javlja otkako sam flešovao MM. Evo već 4 dana se to nije desilo. Možda je i bio MTS kriv, ali sad više nemam taj problem.

Nisam do sada koristio Google now, sad bi probao now on tap, pa me interesuje koliko realno sve to utiče na bateriju?

Nisam do sada koristio Google now, sad bi probao now on tap, pa me interesuje koliko realno sve to utiče na bateriju?

Skoro pa uopste iz mog iskustva.. Baterija mi se cudno ponasa, bio mi telefon 15 min na punjacu i ona padala od 6,7 % pala na nulu, evo sad sve normalno.. izgleda da je pocela da ludi..

uploadfromtaptalk1444857139782.jpg

Ko bese imao ovakva dugačka punjenja, jel ponekad samo ili šta se ovo dešava ?

Ne valja ti možda kabl od punjača

Meni se takav problem desava na S3, promenio kabl i sve posle normalno, 2h punjenje.

Ja imam jedan kabel koji 5 puta napuni savrseno telefon i tablet, onda odjedom nece da puni, ili ga super sporo puni. I tako u kraug.

Zameni kabl. Negde je nesto u prekidu (verovatno data linija) pa zbunjuje telefon.

Cele noci je bio na punjacu i nije prebacio 33% i evo sad se prazni dok je na punjacu...

Ja sam zadovoljan baterijom. Sve je stock, 3g ukljucen sve vreme, lokacija, sync mailova na sat vremena, oko pola sata igrica. Cak nisam uradio clean instal nego samo pregazio sa OTA. Mozda cak i odustanem od menjanja telefona.

uploadfromtaptalk1444890713733.png

uploadfromtaptalk1444890730734.png

Zadovoljan si sa 2,5 h sot?
Svaka čast, ja bih to batalio davno, ne mogu da dopunjavan telefon preko dana.

Pa ne koriste svi telefon kao ti. Ja retko kada prebacim 2h sot za celi dan. Sa novom baterijom.

Standby time je bolji od bilo kog telefona, dok je SOT kataklizma na 6.0.Nishta cekamo nashe derikoze za nove nexuse i to je to.

Ne znam, meni je to cirkus.
Pa galaxy s2 izdrži duže od ovoga.

Ja sam zadovoljan baterijom. Sve je stock, 3g ukljucen sve vreme, lokacija, sync mailova na sat vremena, oko pola sata igrica. Cak nisam uradio clean instal nego samo pregazio sa OTA. Mozda cak i odustanem od menjanja telefona.

Mislim da ne sme wi fi da ti bude prvi na listi.. Mozda si zabo onaj wi fi bug,kacio sam link do google foruma u vezi toga.

Stigao i meni ota za 6.0 :)
Samo sam pregazio, radi brze na prvu loptu. Videćemo.

Prvi put da mi se ovakva stat pojavi za bateriju jos od lolija :)

Jel se još nekom desava da mu se telefon sam od sebe resetuje na 6.0 OTA update

Mislim da ne sme wi fi da ti bude prvi na listi.. Mozda si zabo onaj wi fi bug,kacio sam link do google foruma u vezi toga.

Iskljucio sam wifi scanning, ali opet bude prvi na listi.

Zadovoljan si sa 2,5 h sot?
Svaka čast, ja bih to batalio davno, ne mogu da dopunjavan telefon preko dana.

Dopunjavao sam ga jer sam isao u trecu smenu, pa cisto preventive radi. Mob net je ukljucen non stop i to mu dosta svlaci bateriju jer mi je na poslu slabiji wifi signal pa se stalno kaci i ispada i onda mi treba 3g.

Poslednja izmena:
ce62073eac56291911231dce8eb947a8.jpg

d00a4400edfb0853598dbc95b3aac88f.jpg

Батерија стара скоро 2 године...
Повремено укључена локација (мада мислим да сад са ММ мање троши) и ЛТЕ стално - то ми ФФ гута 'радио' чим напустим 'ВиФи' зону
'сток' систем, ММ је 'ота' инсталиран

Nazad
Vrh Dno