Šta je novo?

LG Nexus 5

Skini Nexus Root Toolkit, ima wizard koji će te sprovesti kroz instalaciju svih drajvera i podesiti sve. Posle možeš sa njim da opraviš i bootloop.

Hvala! Odradio iz toolkita brisanje drivera iz sistema pa ponovo ubacivanje za Nexus 5 (bili su za moj Nexus 4, a sad sam drugaru hteo da stavim Marshmallow na njegov Nexus 5). I sve je prošlo glatko.

Inače, driveri koje sam tražio a nisam mogao da se setim su pdanet, ako nekom zatreba...

Koji ROM je trenutno po vama najbolji za ovaj telefon?

Kod mene je situacija stok i root i malopre mi je stiglo obavestenje da je dostupan update sistema. Mislio sam da se to ne desava kad je telefon rutovan. Velicina je 16.1 MB pa pretpostavljam da je drugi security fix posto sam prvi odradio preko image-a.

Edit:
Kad sam izabrao restart&Instal iskljucio se telefon i ukljucio u recovery. Samo sam izabrao da se digne sistem opetjer ne znam gde je stavio taj update. Update nije odradjen jer je i dalje (LMY48I) a poslednji je koliko vidim (LMY48M)

Poslednja izmena:
Moraš da imaš fabrički recovery da bi ti se instalirao OTA update.

Aha, to je to onda. Hvala. Skinuo sam image malopre pa cu sutra odraditi.

Danas konacno radim prepakivanje, pored ekrana mijenjam i bateriju. Da li zbog nje da stavim stock 5.1.1 (da bih sacekao mm krajem mjeseca) ili i dalje cataclysm pitanje je sad...?!

Cataclysm. Ne vidim kakva je tu dilema.

Bolje da saceka jos malo, nego da stavi Preview pa posle da flesuje sve ispocetka. Mada ja bih pre stavio 5.1.1, meni je na njemu baterija trajala duze nego na Cataclysm+ElementalX (i CodeBlue).

Ја сам на 6,0 буквално од дана када је изашао, одлично ради и немам никакву замерку, једино има проблем да поново укључи екран када га искључи у току разговора, али не увек.

Bolje da saceka jos malo, nego da stavi Preview pa posle da flesuje sve ispocetka. Mada ja bih pre stavio 5.1.1, meni je na njemu baterija trajala duze nego na Cataclysm+ElementalX (i CodeBlue).

Stavio sam 5.1.1 stock ali sam stavio LMY48I umjesto LMY48B, ne znam ima li to neke veze??

Trebalo bi LMY48M, jer je izasao pre neki dan, ali nema veze, stici ce ti OTA uskoro, tako da nije greska sto si stavio I, koji je pretposlednji.

Mnogo bolje nego ranije ili.. ? Odakle si narucio bateriju i kako znas da je org ? :)

Ranije jedva 2h - 2:30h sota na otprilike isti period.

Narucio preko uvoznika, original je sve.

Edit:
Uvoznik za CG je ComTrade a posto mi firma saradjuje sa njima siguran sam da je original.

Definitivno brzo propada baterija na n5.. Ne znam zbog cega je tako.

Meni je mnogo para za naruciti preko onog sajta lgspareparts ,shiping za srbiju vise nego sto kosta baterija..

A preko alija mi se ne uzima

Shipping za Cg je 15€ sa tog sajta.

Mene je ekran, baterija, poklopac i socivo koje pokriva kameru izaslo 140€ sa sve prepakivanjem.

Mogao si skoro novi tel uzeti ***. Mnogo je ulaganja 140e i u skuplje telefone.
Koliko si bas platio bateriju. Ja sam original prije par mjeseci za Nex4, 13€.

Koj bolji tel sam mogao uzeti za taj novac da cujem? Posto prethodna varijanta nije vredela ni 30€ u stanju u kakvom je bila.

Ne znam tacno, ekran je 110€ valjda, baterija 15€ i ostalo koliko vec do cifre koju sam rekao.

http://www.androidpolice.com/2015/0...rst-creations-and-animated-gifs-apk-teardown/

Nadam se da ce u part 2 biti full manual mod..

This is just the tip of a very large iceberg, there's a lot of potential in the image processing Google is working with. This is just the beginning of what can happen for Google Camera.

With that said, keep in mind that this is just the first part of the teardown. Part 2 is in the works, so keep an eye out for it tomorrow. I promise it won't be quite as long.

Poslednja izmena:
Evo jos jednom batt i necu vise da gnjavim....Prezadovoljan sam.

Sa nekih 11%-12% poslato nekoliko video zapisa preko Viber-a na edge posto mi je signal bio slab.

uploadfromtaptalk1442269006861.png
uploadfromtaptalk1442269034186.pnguploadfromtaptalk1442269051747.png

Znajuci kako koristis mob bez stekanja ovo je odlican rez..

Jako dobra stvar je sto ravnomjerno ide potrosnja, npr od 20-ak % do 5% spusta se shodno koriscenju identicno kao sa 100% na 80% recimo.

Dobija li se OTA ako imam root samo? Recovery je ostao stock.

Stigao mi je neki update od 16mb, o cemu se radi? Nije ovaj poslednji build ili jeste?

Nazad
Vrh Dno