Šta je novo?

LG Nexus 5

E jos reci da si na LTE sve to ostvario i ja se vise necu javljati ovdje...

U postu koji si napisao nije spominjan LTE. Sto se trajanja baterije tice, koristim wi-fi ili 3g dok cackam telefon, a van toga ih gasim jer ne koristim viber, messenger i slicne programe. Ali opet, ni sa tim ne bi toliko trebao da trosi u screen off stanju.

P.S. Hocu da flashujem Cataclysm betu, pa me zanima sta sve mora da se odradi (full wipe, dirty?) s' obzirom da sam na 5.1, a beta je 5.1.1?

Ja sam sa poslednjeg 5.1 uradio dirty na 5.1.1 betu i nikakvih problema nisam imao.

Mislim da sam negde video da treba novi bootloader i radio? Njih samo iz stock img flashujem?

U postu koji si napisao nije spominjan LTE. Sto se trajanja baterije tice, koristim wi-fi ili 3g dok cackam telefon, a van toga ih gasim jer ne koristim viber, messenger i slicne programe. Ali opet, ni sa tim ne bi toliko trebao da trosi u screen off stanju.

P.S. Hocu da flashujem Cataclysm betu, pa me zanima sta sve mora da se odradi (full wipe, dirty?) s' obzirom da sam na 5.1, a beta je 5.1.1?
Samo reflashuj iz recovery-a, ja sam tako uradio.

Ja morah da pogasim lokacije u app ops, ode baterija u qrac.... [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Ja lokacije drzim stalno na high accuracy, i nemam problem sa baterijom.

E da, i to mi je cudno. Nekad posle navigacije ostane tako na high acc, i ne primijetim dok kao ovih dana ne ljusti bateriju za 10-ak sati...

jel bre uroše, si ugasio ti google now?

ovo i nije toliko strašno, 65min razlika awake - screen on za oko 13h, to je oko 5 min po satu.

druga stvar, kad nisi na wifi, jel ga ugasiš ili samo izađeš iz dometa? ako je ovo prvo, onda idi u wifi pa u advanced pa ugasi always scanning (ne mogu se setim tačnog imena). u principu ugasi to i u drugom slučaju

@vojkan

Ne mogu ni da upalim gnow unazad nekoliko mjeseci sto necu instalirati neki custom search apk....

To wifi skeniranje gasim uvijek, a wifi je on samo izadjem iz kuće npr. Ne gasim nikad nista

Da li neko moze ponovo da promeni period racunanja potrosnje podataka preko mobilnog neta? Ja sam prvi i jedini put promenio prosle nedelje na ono sto mi odgovara, a danas sam na redditu video da neko ne moze da promeni pa sam proverio kod sebe i video da zaista nema vise te opcije. Sada samo stoje datumi proslog i sadasnjeg meseca, a nista se ne menja kada ukljucim net.

Kod mene ima

c3a697e5b6f35031e56fbc63dc30c697.jpg

Da li neko moze ponovo da promeni period racunanja potrosnje podataka preko mobilnog neta? Ja sam prvi i jedini put promenio prosle nedelje na ono sto mi odgovara, a danas sam na redditu video da neko ne moze da promeni pa sam proverio kod sebe i video da zaista nema vise te opcije. Sada samo stoje datumi proslog i sadasnjeg meseca, a nista se ne menja kada ukljucim net.

Nema ni kod mene. Ima opcija samo da racuna za cele mesece, ova opcija sa slike change cycle vise ne postoji kod mene na 5.1.1.

I kod mene je kao kod Telepa. Cataclysm 5.1.1

Evo sad sam ponovo pogledao.
Dok je ukljucen Wifi i mobilni net, onda ne moze da se promeni. A ako se wifi iskljuci i ostavi samo mobilni net, koji je konektovan na mrezu, onda moze da se promeni ciklus. Malo bezveze, ali eto.

Telefon mi se nekako otkljucao u dzepu i sada mi je pozadina skoro skroz crna,jedva vidljiva.U podesavaljima osvetljenja nema nikakvih stavki za to. Ni menjanje na drugu pozadinu ne pomaze. Ima iko savet ili resenje? Na KK sam,jos uvek.

Imam jedan jako cudan bug. Posle odredjenog vremena mob nece da mi zvoni kada me neko zove.. Samo ponovno menjanje melodije za zvono pomaze. Stvarno cudno...

da li neko ima problem da mu se telefon konektuje na Data internet posle wifi i to samo ponekad. Nexus mi je na stock 5.1.1. i na MTS mrezi sam u BG

Imam jedan jako cudan bug. Posle odredjenog vremena mob nece da mi zvoni kada me neko zove.. Samo ponovno menjanje melodije za zvono pomaze. Stvarno cudno...
Ja sam imao sličan problem, meni telefon nekada nije zvonio i palio ekran pri pozivima, resio sam problem sto sam promenio code blue za elementalx i sada je sve u redu.

Uh ,verovatno je do toga.
Ali ne mogu sada da ga menjem mrzi me da refleshujem ceo rom da bih presao na ex kernel.

Пробајте Resurrection Remix, феноменалан ром.

Nazad
Vrh Dno