Šta je novo?

LG Nexus 5

@telep > Znam da je dosta puta pominjano, ali se nadam da ce sa svakim novim update-om da se ispravi ovaj bug. Eto jutros je izasla i nova verzija vibera pa cemo videti, doduse nigde ne pise bug fixes, al ajde. Prosto ne mogu da verujem da se ovoliko dugo provlaci ovaj bug i da ne mogu da ga rese, a prilicno iznervira cinjenica da ne moze kamera da se startuje u trenutku kad zatreba.

Poslednja izmena:
Jel provalio neko da je na 5.1.1 (nzm jel mi izdise fon ili je do te verzije lolipopa) da kad je napunjen na punjacu da brljavi scroll, levo desno, samo otkljucavajne ekrana (prevlacenje prstom) i ti fazoni, a cim ga istekam iz struje radi normalno ?

hoće to sa lošim punjačem... meni se ti znalo dešavati sa nekim kineskim.

hoće to sa lošim punjačem... meni se ti znalo dešavati sa nekim kineskim.
Meni je i sa fabričkim bagovao touch dok je na punjaču
Pa teško da je kamera bolja od Google camere, možda jeste app kao app, ali nemaš hdr+ mod bez kog su fotke mnogo lošije.

Ok su takve futrole. Stiti telefon od grebanja, ali od padova ga nece nista sacuvati... Nisu ogromne i nebudze telefon

Imam ja 3 komada, crni zuti i crveni. Plaćeni srecom samo 8$ komad, ne vrede ni 3.

Glomazno lezi telefon, niti je za ruku niti je za dzep.

Masti se užasno i poprima tragove.

Ja sam imao originalnu i nije se mastila... Pretpostavljam da je kopija u pitanju. Mozda gresim. U svako slucaju bolja takva futrola nego da se grebe telefon.

A sa preklop futrole?

Da li se isplati vise da se naruci van ili uzeti preko kp-a?

Ja sam kupio preko eBay-a, kinesku kopiju za 10$. Prezadovoljan sam. Odlično izgleda. Ne masti se pozadi. Telefon nema lufta. Nije preglomazan. Verujem da kada bi pored stavio i originalni google bumper, da ne bi provalio razliku. E, sad, sigurno da postoje i bolje zaštite, ali meni je ovaj ok. Dosta me ljudi pitalo, da li postoji takav, identičan bumper, ali za drugi model telefona [emoji6]

Meni se dešavalo na 5.1 da mi kamera ne radi nakon duze uključenog blica, znaci bug je i do Google-a, posto nemam Viber. Trenutno na 5.1.1 nisam primetio taj bug,nadam se da su ga sredili.
Cisto da potvrdim sto je neko napisao da nije samo do Vibera.

Poslednja izmena:
Pitao sam u temi o aplikacijama, ali nisam uspeo da resim, pa reko' da pitam vas ovde gde svi imate isti telefon.

Nova launcher 4 mi pravi problem sa wallpaperom kad koristim 3 strane na desktopu. Zumira wallpaper proizvoljno i ne prikazuje ga onako kako zelim. Problem se resava kad napravim dodatnu stranicu na desktopu, znaci sa 4 radi ok.

Nova laucnher 3 je radio ovo sto hocu bez problema i sa 3 strane, samo posle apdejta mi se javio problem.

Probao sam raznorazna forsiranja, stavljanja wallpapera iz raznih programa, nista ne vredi.

Najbolje se vidi na onom default lollipop wallpaperu npr, onaj zuti deo jedva da se vidi kod mene, a inace poprilicno zalazi u ekran taj zuti "cosak".

Ako nekog ne mrzi nek isproba ovo kod sebe i dajte neka resenja ako nesto ne radim dobro.

Glupo mi je ovako, jer mi je prakticno svaki wallpaper koji bi trebalo da se skroluje zumiran, jedino sto mogu da namestim je bes skrolovanja wallpapera, ali to mi ne odgovara.

Glupa stvar, ali kad nesto ovako sitno krene da nervira, stalno skrece paznju :)

Nova verzija viber-a mozda su popravili ono sa kamerom, videcemo?

predpostavljam da nikakve veze nema sa time, ali prilikom update-a posle restarta ekran mi se nije probudio, sve radi, stizu notifikacije, alarm sam ugasio na slepo, ali prosto svetla nema.. Preporucite neki servis u bg na pm :(

Jesi li pokušao da ugasiš telefon, pa ga ponovo uključiš?

da, i nekoliko puta ga restartovao, nista, nikakve znake zivota ne pokazuje, led lampica regularno menja boje jer ima 3 notifikacije, da ga ugasim uspeo sam nekako po secanju, posle par minuta ga upalio, ali nista sa ekranom se ne desava

da, i nekoliko puta ga restartovao, nista, nikakve znake zivota ne pokazuje, led lampica regularno menja boje jer ima 3 notifikacije, da ga ugasim uspeo sam nekako po secanju, posle par minuta ga upalio, ali nista sa ekranom se ne desava

Jel si i pre imao tih problema sa ekranom, pre tog update-a, jel si nesto mozda primetio da ti se sa ekranom desava.
Nekako mi je neverovatno da je to update uradio. Pa sve i da si lose uradio.

ma uopste ne povezujem to sa update-om, samo mislim da je izabrao los trenutak da se to desi, svasta mi prolazi kroz glavu, baterija je bila slaba i na punjacu je bio dok je instalirao updade, morao sam da krenem bio je na oko 25% baterije, stigao je do optimizacije aplikacija, nesto tipa 100 od 150, skinuo ga sa punjaca, bio je vruc, izasao sam na sunce i brightness je otisao na maksimum, stavio ga u dzep, kasnije cuo da mi je stigao mail ali nista nisam mogao da vidim :)
ako nista drugo bar ako imate neki servis da preporucite, da ga ne nosim kojekuda

to se meni desilo kad sam flešnuo nov 5.1.1 i ponovio sam sve kroz Nexus toolkit ali kao soft bricked i prošlo je ok. Nemoj za to da ga nosiš u servis da te deru...

Žare, ne verujem da je to softverski problem. Barem bi prikazao boot animaciju da je u tome problem. Kod njega je ekran otišao iz nekog razloga.

Nazad
Vrh Dno