Šta je novo?

LG Nexus 5

We already know Google has fixed a significant memory leak with this release, and we can probably expect a few other fixes to join the show. As soon as the code is finished downloading, we'll post a changelog of all of the juicy details for this release.

Vodjeni su onim postom u google trackeru ,gde je neki google dev odgovorio da je popravljeno i da se ceka sledeca verzija os

Plej servisi unistavaju bateriju kada je dozvoljeno keep awake, bude nekada da zatraze i po par stotina puta za pola sata. Trebalo bi da je ispravljeno u novijim plej servisima, ali ne znam koje imas.

We already know Google has fixed a significant memory leak with this release, and we can probably expect a few other fixes to join the show. As soon as the code is finished downloading, we'll post a changelog of all of the juicy details for this release.

Vodjeni su onim postom u google trackeru ,gde je neki google dev odgovorio da je popravljeno i da se ceka sledeca verzija os

E taj odgovor, verovatno sam prevideo da su rekli da se ceka sledeca verzija. Nadam se da je to 5.1.1

Pa na 5.1 mem leak je neprimetan, nije kao na prethodnim verzijama gde se osetilo kada se ram napuni

Plej servisi unistavaju bateriju kada je dozvoljeno keep awake, bude nekada da zatraze i po par stotina puta za pola sata. Trebalo bi da je ispravljeno u novijim plej servisima, ali ne znam koje imas.
To nije normalno. Meni ne prelaze 2-3 minuta wakelocka za dan. CM je odavno ispravio taj bug, cudno da nisu drugi to ukljucili u svoj ROM.

7.0.99 (1809214-438) su mi plej servisi. Ugasio sam keep awake i za Android System pa cu da vidim ima li problema.

Gdje ces za Android System skidati tu kvacicu.[emoji52] Izgubices osnovne funkcije telefona, izmedju ostalog i pozive.

^ Ništa nisi napravio. Da bi dobio dobar log, moraš da uključiš root opcije u BBS-u i postaviš je za sistemsku aplikaciju. Pogledaj prvi post u Djilkoševoj temi koja se bavi BBS-om.

Jeste sistemska app, a root opcija je ukljucena....Pogledacu opet, mozda treba neka druga verzija bbs-a....

Ispada da si skinuo sa punjača i odmah napravio log.

Skini 2.0(.0.0) verziju ne znam da li ove bete imaju bug-ove.

Skinuo sam onu 1.6 koju si preporucio, pa cemo da vidimo. Za sada je manja potrosnja, 10% za 4h35min uz 15min ekrana.

Treba da uhvatim malo vremena u frci sam nekoj, pa cu prepraviti prvi post.

Koristi 2.0 ako hoćeš malo lepši dizajn, a i mislim da ima neke stvari ispravljene za LP.

Jesam instalirao 2.0 ali nisam mogao da se snadjem da aktiviram sve one opcije koje si opisao u prvom postu. Nema veze, posluzice i ova 1.6 za sada....

Kako sebkoristi cast screen? Stock 5.1. Ne vidi mi lg smart tv, tj ne vidi nijedan uredjaj.

Ne znam, pitam, kada to ukljucim i pokrenem youtube, dobijem ikonicu u youtube da pustim na tv-u, i to radi.

Tako i meni radi sa Samsung TV-om. Ali cast screen mislim da radi samo uz Chromecast....

Poslednja izmena:
Kamera ti se force close-uje? Nisam cuo za taj problem, koji rom koristis?

^ Ja nemam takvih problema na Cataclysm. Radi kako treba. Mada sam video da je jedan pomenuo takav problem (FC kamere).

Drug mi ima problem sa onim Cant connect to camera nekada, izludi covjek. Je li to vezano samo za Viber da mu kazem ili...

Gdje ce bez Vibera, stock, nerootovan jos...lose se pise:D

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju zašto mi Exchange servis u zadnje vrijeme satire bateriju 10 - 15%?
I ranije sam koristio exchange, ali ne sjećam se da je potrošnja bila i približno tome.

I meni ponekad polude, ali se mnogo ne opterećujem.

Elem, evo bug-a sa kamerom

uploadfromtaptalk1429944623566.png

Ima li neko ideju zašto mi Exchange servis u zadnje vrijeme satire bateriju 10 - 15%?
I ranije sam koristio exchange, ali ne sjećam se da je potrošnja bila i približno tome.
I ja sam imao taj problem. Kod mene je bilo do Hotmail naloga koji je bio podesen na PUSH za nove mailove. I onda sam ga stavio da mi na sat vremena proverava mailove i sada je ok.
Mene izludjuju bagovi, kamera, flashlight nece cesto da se upali pa mora restart, prebacivanje na mob net posle Wi-Fi... Ne mogu da verujem da oni ne mogu da ispeglaju ove bagove, za kameru znam da je do vibera, al opet, samo na nexusu taj problem. Uskoro ga menjam, samo zbog softvera.

Poslednja izmena:
Vrh Dno