Šta je novo?

LG Nexus 5

Cataclysm 5.1 i njegov kernel, telefon prosto leti, nikakve greske i probleme nemam, baterija malko bolja nego na stock (5h sot i 1dan najbolje do sad), a viber ne koristim. L od leaka nema, memorija na 350-400 uvek, ni ne restartujem telefon vise, bude po nedelju dana up time dok se ne ugasi jer zaboravim da napunim. Trenutno ga ne bih menjao ni za jedan noviji i skuplji telefon, tek ako novi Nexus bude vredan zamene, jer 6tica nazalost nije.

Koji rom da flesnem? Dosta je bilo stock-a 5 mjeseci, da vidimo sta ima sve....

Momci, treba da menjam n4 i lumiu 520 za n5. Na šta da obratim posebnu pažnju, vidim da je nekom plastika pucala, jel to kod svih modela ili su pojedinačni slučajevi? Slova ispadaju? Šta još?

Momci, treba da menjam n4 i lumiu 520 za n5. Na šta da obratim posebnu pažnju, vidim da je nekom plastika pucala, jel to kod svih modela ili su pojedinačni slučajevi? Slova ispadaju? Šta još?

gledaj da ne uzmeš neku matoru seriju nego nešto novije, na njima nisu prijavljivani ti poblemi kao na početku... a bilo je tandrkavih vibracija, mrtvih pixela... slova otpadaju bez pravila :) mada to nije neki problem.

Koje su to matore serije?

Pa prve tamo, na 3 i početak 4... Seriju vidiš po serijskom broju, prve 3 cifre, prva je godina a druge dve mesec proizvodnje.

Flesovao kataklizmu, vratio back up i za sada, da kucnem sve radi. Jel treba kernel/radio mijenjati ili je to to?

Koji ad blocker koristite?

Verovatno može, ja imam neku material verziju. To je valjda ta 3.0

Moze li neko da mi preporuci neki lep layer a da nije zasnovan na tamnim pojama?

^^ Iskreno ga ne koristim ali mislim da pomaze ako dosta saltas sa 3g na wi fi i ako se kreces po mestima gde dosta varira signal. Naravno zavisi i od toga kako ces ga podesiti.

Moze li neko da mi preporuci neki lep layer a da nije zasnovan na tamnim pojama?
Oh moja greska procitao sam plejer umesto lejer

No5 nije losa tema, element free (ima i premium), prime red (na plej storu), florid. Vif nije losa, ali se placa

Poslednja izmena:
Meni ovaj rom zdere bateriju nenormalno. U cemu je stos? U ponoc skinut sa punjaca, nije pipnut do ujutru otislo na 88%, sad je na 40% SoT 45 minuta !?!?

BBS, pa udri. :)

A jel si iskljucio za play services keep awake? 100% je do toga problem

Ako si na cata idi na app ops. Pa u google servise.

uploadfromtaptalk1429641206697.png

Ugasio. Nista od ovoga nisam cackao. Sta jos preporucujete za ugasiti u Cat Settings?

Ne znam,ja nista ne gasim.. Ovo sam ugasio jer je telep to napisao,a i na ss stoji da je pre 3h :)
Doduse ranije sam ugasio lokaciju isto na google servisima preko app ops

Pogasi Keep Awake od svih appova koje primjetis da cuclaju bateriju u pozadini. Ko ima Apps Ops nema potrebe za Greenify ili Servicely. Bezbolnija varijanta. Ja sam odcekirao Keep Awake jos za Calendar i Viber, jer su izazivali wakelock.
Play services je osjetljiv za ugasiti tu opciju, nisam siguran da li ce stizati notifikacije i sl.

Medjutim 5.1.1 is out.[emoji108] [emoji16]

Poslednja izmena:
Ne znam da li sam negde nesto propustio, ali zasto kazu da znaju da je Gugl sa 5.1.1. popravio memory leak? Da li je to zbog onih ranijih odgovora da je problem resen?

Vrh Dno