Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja sam na stock 5.1 i to radi toliko dobro, da prosto ne znam koji bi razlog bio da predjem na neki custom ROM. Jedino sto mi smeta je bug sa viberom, ali i to ce valjda da ispeglaju.

Drugar je danas polupao telefon i još skakao po njemu...

Osećam krivicu, jer sam mu ja preporučio telefon. [emoji53]

Uzrok : can't connect to camera

Tako ti je to kada si navucen na fb i instagram.

bolje telefon nego djilketa. :D
sa druge strane, to su već neke psihozice.

Džaba... Bio danas sa devojkom na nekoj proslavi (neko dete hteo da slika) i ovo je već, pa ono 50-ti put da mu se dešava kad treba da slika nešto baš tada i ono neće.

Što je najveći fazon. Nema ništa od aplikacija. Stock rom + Facebook, messenger, Viber i Livescore i Twitter. 5 aplikacija. Kaže iPhone 4, S3 koje je imao i koji su matori nikad mu se nije desilo, a kaže ovo ***** od kako je kupio mesec dana ne može da radi kamera.

Samo zabrani viberu kameru, 100% resava problem, otkad sam to uradio vise mi se ne desava taj problem

Znam ja telep, ali ima ljudi koji neće da popravljaju telefon. Hoće da kupi telefon i da slika tako nekad kad želi, a ne kad telefon želi, pa čekaj restart itd.

Pa da sada ga je popravio.... Onda jedino ili da uzme savrsen iPhone, ili savrsen s3 tamo "nema popravljanja", ma sta god to znacilo, valjda vadi cpu pa ga podmazuje..

Poslednja izmena:
Skineš appops i nadjes aplikaciju kojoj hoćeš da zabranis.

Djiki ebaga, za to treba root [emoji1] zato me je nervirao android, sto me je stalno nesto teralo da isprobavam, a realno vise truda i maltretiranja nego sto stvarno nesto poboljsas. Zato sam i presao na ajfon, ali dzaba kada sam ocoravio, pa mi za sms trebale cvike, a ovaj radi tecno i brzo kao ajfon, a dobra mu cena.

Nije problem, ali kao sto sam naveo, hocu samo da koristim telefon, mrzi me da mu robujem, jer poske roota ide i rom, itd

Tako i ovaj moj, samo što ga on polupao, ti izdrzavas :D

Kako volim tu rec robujem

PS. ajde ako imas jos takvih pacijenata posalji ih kod mene otkupicu ih ja jeftino

Poslednja izmena:
A ne, ja moj necu da razbijem [emoji6]. Inace kada uradis root, da li moze da se uradi OTA update?

Nije problem, ali kao sto sam naveo, hocu samo da koristim telefon, mrzi me da mu robujem, jer poske roota ide i rom, itd
Pa i ne mora, što neko reče 5.1 stvarno odlično radi, ja sam pred prodaju koristio sve stock, samo root imao. Sve što stavljaš posle toga je hir, nije moranje pa da kažeš da robuješ.

Jedan bag mi se javio dva puta:

Za melodiju zvona koristim celu pesmu. Kada na kratko zazvoni telefon (tzv. cim), pesma nastavi sa sviranjem, iako je poziv prekinut i nema nikakvog obaveštenja na ekranu. Jedini način da zaustavim zvono je da restartujem telefon. Ovo se ne javlja uvek, već ponekad. Da li se ovo još nekome dogodilo? Ne znam da li je bag do ROM-a ili do samog sistema.

Mogući uzrok je to što za notifikacije koristim Mi Band.
Desavalo mi se to na KK pre nego sto sam koristio MiBand, tako da nije do njega.

5.1 radi odlicno. Inace preporuci im iOS 8 on je bas bug free....

Znam da ovo nije ta tema, ali za normalbu upotrebu smartfona ios 8 radi odlicno

Naravno, nisam ni mislio da iOS ima bugova, ikada ikakvih. Zato i kazem da im preporuci

5.1 radi odlicno. Inace preporuci im iOS 8 on je bas bug free....
Ne kazem ja da ne radi, ali ovaj problem sa kamerom se vuče od 4.4...

Znači 4.4, 4.4.2, 4.4.4, 5.0.1, 5.0.2, 5.1 (6 update-ova, jedan ogromni) i ne mogu da srede to? Kako nazvati to? Neozbiljnost, boli nas uvo?

Ja sam onemogućio i mene ne pogadja ovaj problem, kao ni još 1% korisnika, ali 99% njih pogadja.

Ne pogadja ni ljude koji ne koriste viber :) sreca pa to ljubicasto smece nikada nisam imao na mobu..

I opet moras custom rom da dobijes opciju zabrane kamere [emoji3] moras prckati i da neces.[emoji108]
I moras malo literature procitati da skontas da je do Vibera [emoji3]. Nije na odmet malo i literature procitati oko wakelockova. Ne bi bilo lose knjigu jednu izbaciti kao korisnicko uputstvo, sabrana djela. [emoji51]

Poslednja izmena:
Valjda viber, jer je Skype imao taj problem jednom i posle 2 dana su ga rešili. Više nikada mi se to nije desilo. Viber ne koristim.

Nazad
Vrh Dno