Pa i ne mora, što neko reče 5.1 stvarno odlično radi, ja sam pred prodaju koristio sve stock, samo root imao. Sve što stavljaš posle toga je hir, nije moranje pa da kažeš da robuješ.Nije problem, ali kao sto sam naveo, hocu samo da koristim telefon, mrzi me da mu robujem, jer poske roota ide i rom, itd
Desavalo mi se to na KK pre nego sto sam koristio MiBand, tako da nije do njega.Jedan bag mi se javio dva puta:
Za melodiju zvona koristim celu pesmu. Kada na kratko zazvoni telefon (tzv. cim), pesma nastavi sa sviranjem, iako je poziv prekinut i nema nikakvog obaveštenja na ekranu. Jedini način da zaustavim zvono je da restartujem telefon. Ovo se ne javlja uvek, već ponekad. Da li se ovo još nekome dogodilo? Ne znam da li je bag do ROM-a ili do samog sistema.
Mogući uzrok je to što za notifikacije koristim Mi Band.
Ni slučajno. Dok ne izadje 5.2 sa rešenjem, Android ne mogu da preporučimDjilko sada mu preporuci mi4![]()
Ne kazem ja da ne radi, ali ovaj problem sa kamerom se vuče od 4.4...5.1 radi odlicno. Inace preporuci im iOS 8 on je bas bug free....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari