Šta je novo?

LG Nexus 5

Fkloznica, da li treba neki poseban rom ili dodatak na stock kako bi se ona tema ubacila? Ja linkovao drugaru da vidi, a ***** instalirao na stock i zabo mu sistem, a nakon factory reset nece da mu bootuje. :d

Lol :)
Treba ti rom koji podrzava layerse.

Kako je uopste i uspeo da stavi temu kada je potreban root i odgovarajuci program ?

Poslednja izmena:
Ne znam ni sam... Telefon mu ima root, ali kad je valjda instalirao i pokrenuo dobio je umesto normalnog sistema samo neki plavi pravougaonik.

Eto sada :)
Posle factory reseta nece da se digne ?
Verovatno ce morati da flesne opet stock..

Nije fazon backupovati samo aplikacije. Ne mogu se podesavanja telefona backupovati, a to je smaranje podesavati posle, sve u vezi displeja, zvuka, sinhronizacije, backup/restore i ostalo.
Medjutim ja ne radim sve od jednom, backupujem sve app, odradim malo podesavanje settingsa, i vratim par aplikacija koje koristim stalno, a ostalo vratim s vremena na vrijeme. To ide sve za max pola sata bez zurbe. A uradis (clean) flash 2x godisnje.

Poslednja izmena:
Jedino bi ga mozda africka sljiva digla...[emoji1]

Stavi Viber u hibernate {GreenifY} i imaces 30% bolju bateriju.

Poslednja izmena:
Od juče kada mi je stigao OTA, sve je prošlo super. Lepo radi, sviđaju mi se izmene. Ali izbaci mi poruku kao popup 'Unfortunately Hangouts has stopped working'. Ne koristim Hangouts, disejblovao sam ga. Da li se nekome ovo dešava.

Ja sam tu grešku dobijao na više različitih ROM-ova..

Meni je ta greska izlazila za chrome pa sam uradio search "chrome" preko root explorera i obrisao sve fajlove vezane za njega. Od tad nema greske :)

Od juče kada mi je stigao OTA, sve je prošlo super. Lepo radi, sviđaju mi se izmene. Ali izbaci mi poruku kao popup 'Unfortunately Hangouts has stopped working'. Ne koristim Hangouts, disejblovao sam ga. Da li se nekome ovo dešava.
Jesi li uradio restart posle freeza?

Juče i meni stigla OTA, ne vidim da se nešto mnogo promenilo na 5.1. Primetio sam da više nemam onog učitavanja/refresha wallpaper-a kad izađem iz neke veće igrice, za bateriju treba malo duži test.

To za Hangouts se i meni desavalo pa sam na kraju morao da ga ponovo ukljucim. Cini mi se da mi je tako bilo i na 5.0.1, pa sam i tada ponovo ukljucio.
@mighty78
Radi bolje nego 5.0.1, mada ce se nakon nekog vremena ponovo pojaviti to kocenje i duze ucitavanje. Ja nisam duze vreme restartovao telefon, ne znam tacno koliko dana i pre neki dan je samo odjednom poceo mnogo sporo da radi, ucitavanje pozadine i widgeta je bas dugo trajalo. Pa sam restartovao i nije bilo problema. A baterija mi je ista, nekad jedva 2h SOT, nekad izvucem skoro 4h.

Ha! Prizvao sam ga.... :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1427987199725.png
    uploadfromtaptalk1427987199725.png
    289.8 KB · Pregleda: 195
Ja baš danas imao dva N5 u rukama jedan iz USA koji nema još update, jedan ovde kupljen ima update.

Drugar baš kontao kao da će pre dobijati update nego ovde kupljeni. Čudno.

Evo sad mi drugar šalje da mu stigao, znači patricije sati ili možda minuti su u pitanju :)

Ja takođe dobio OTA..i ne vidim neke izmene?
Kako ne vidiš izmene? Pa totalni redizajn je odradjen... Dialer, poruke, ceo sistem... Bas veliki update.

/sarcasm off

Ne znam sta si očekivao?

Vrh Dno