Koliko je star tvoj n5? Vremenom baterija slabi. Mozes da "ubijes" apps koje ne koristis samim tim smanjis potrosnju rama I baterije...Shta preporucujete za ne rutovan n5 za bateriju (neki saver) da iole poboljsa, danas me je iz cista mira izbagovala sa jako brzom potrosnjom...i ako je ikako moguce da app koju preporucite ima opciju "since last charge" posto na lolipopu to nema.
Takvo pisanje je sada "in" kod mladjih narastaja
Mora da se stigne da se iskucka brdo poruka ,tu su viber WhatsApp fb Twitter..
Izbagovao te je verovatno camera deamon, koji se uključi s vremena na vreme ako koristiš kameru u viberu, i tako svuce bateriju veoma brzo! Sto se tice savera, ne znam sta da ti preporucim, samo nagadjam šta je bio problem. Ako ti se ovo ponovo javi, samo resetuj fon.Shta preporucujete za ne rutovan n5 za bateriju (neki saver) da iole poboljsa, danas me je iz cista mira izbagovala sa jako brzom potrosnjom...i ako je ikako moguce da app koju preporucite ima opciju "since last charge" posto na lolipopu to nema.
E ovo je za potpis.Glupo mi je da ga rutujem jer je nexus, tada meni bar gubi poentu posedovanje istog...nzm shta da radim.
Ja ti najiskrenije predlažem da promeniš fon.
Nexus telefon jeste za rutovanje i eksperimentisanje.
Što se kernel tiče ne znam na lollipopu, zadovoljan sam sa stockom. Koristim Cataclysm rom. Baterija nije nesto, ali sa mojim korišćenjem mogu da izguram ceo dan.
Kojom app da identifikujem ?Mozes da probas Greenify kako bi "uspavao" problematicne aplikacije. Tebi root i specijalni kerneli nece pomoci, tvoj problem je pojedinacna aplikacija koja ocito ima neki bag. To je ujedno i glavni razlog za sve probleme sa baterijama i njihovim trajanjem, a tu custom ROM ili kernel ne moze ama bas nista. Pokusaj da identifikujes koja je to aplikacija, za pocetak.
Probaj neki htcov sa sensom (m7) priblizniji ceni n5ice, pa sudiKad budem menjao fon to ce da bude n6, bolji od n5 ne postoji na trzistu za ulozen novac, ali bat. je pochela da se abnormalno trosi shto je prakticno meni bar jedina ozbiljna mana fona.
Ja koliko znam rutovanje i custom romovi sluze da poboljsaju postojece mobilne, koji nisu nexus, nexus ja gledam kao iphone samo android koji prvi dobija sve moguce updejtove PRVI, zato stojim iza svoje konstatacije da cu ga tesko rutovati zbog navedenih razloga, jer na stocku meni leti kao ni jedan drugi u toj cenovnoj klasi.
Probaj neki htcov sa sensom (m7) priblizniji ceni n5ice, pa sudi![]()
Nisam ih uporedo koristio, ali sense je, po mom misljenju, odmah iza vanile... Slazem se, ali bez roota i Bbs je beskoristan...M7 je primetno sporiji od N5. Uostlaom nije poenta da menja telefon, poenta je da identifikuje problematicnu aplikaciju.
M7 je primetno sporiji od N5. Uostlaom nije poenta da menja telefon, poenta je da identifikuje problematicnu aplikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari